ГЕРБ нe иска връщане към криминалната истеричност

Опозицията се опитвала да извади правителството от равновесие
Обновена: 11 фев 2011 15:35 | 11 фев 2011 15:35,
122
ГЕРБ нe иска връщане към криминалната истеричност
ГЕРБ са единни, твъри Красимир Велчев. Снимка: Булфото

ГЕРБ няма да позволи политическо и престъпно изнудване, нито пък ще позволи в държавата да се върне криминалната истеричност на годините на прехода.

Това заяви председателят на ПГ на управляващите Красимир Велчев по повод взрива пред редакцията на "Галерия“.

Битката срещу правителството вече не е само политическа, а зад нея прозира битката за големия финансов ресурс от сивата икономика, каза Велчев.

От ГЕРБ считат, че "Коалиция за България", ДПС, "Синята коалиция" и РЗС действат координирано, искайки оставки на ключови фигури в кабинета.

"В нас все повече се засилва подозрението, че кръговете от опозицията – отляво и дясно, пригласяйки на организираната престъпност, волно или неволно се опиват да извадят правителството от равновесие", категорични са от партията.

Тя подкрепя политиката на правителството и категорично застава зад действията на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

В декларацията се отбелязва, че зад "зрелищния инцидент" пред редакцията прозира икономическият и политическият рекет на съмнителните кръгове в държавата, които се опитват да отклонят България от европейския й път.

"Това е опит за подмяна на дневния ред, подмяна на справедливостта със страх. В собствените си егоистични цели за политическа реабилитация, враговете на ГЕРБ се проявяват като врагове на държавността", категоричен е Велчев.

„На онези, които се опитват да внушат, че престъпността няма респект от МВР, можем да кажем, че всичко, което се случва, е следствие именно от респекта, който МВР – с подкрепата на ГЕРБ, създаде“, каза още той. 

Още по темата

Той призова тактиците на сценария, които внушават недоверие към МВР, да разберат, че главният им режисьор се е провалил.

В четвъртък президентът Георги Първанов коментира по повод взрива пред редакцията на в. „Галерия“,че е „сериозно разтревожен от това, че няма респект към МВР“.

От ГЕРБ остро осъждат опитите за подмяна на дневния ред на българското общество с подмятане на компромати, скандали и чрез агентурни методи.

Депутатите на партията ще продължат да работят за решаването на реалните проблеми и ще останат единни, без да се поддават на провокации, посочи Велчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още по темата: взривГЕРБгалерия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
24
 
8
 
! Отговори
do 78 преди 13 години
Не говори от името на народа! Оставка искат шепа мутри, олигарси и мафиоти от тройната ламя, защото им секна далаверата. И на изборите това ще си проличи.
78
5
 
21
 
! Отговори
ами преди 13 години
то ГЕРБ не позволява много неща, най-вече някой да му пипа лидерите докато не са се набълбучили достатъчно, не позволява също така и да бъдат осъдени тези, които заслужават
77
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"От ГЕРБ считат, че "Коалиция за България", ДПС, "Синята коалиция" и РЗС действат координирано, искайки оставки на ключови фигури в кабинета. "Не г-н Велчев , то тази оставка я искат ВСИЧКИ - НАРОДА , тези които са Ви избирали , ВСИЧКИ които успяхте да излъжете преди изборите!
76
6
 
23
 
! Отговори
Минувач преди 13 години
Тоя пък дърводелец,от къде се взе? Вижте му само селската мутра.Да, но е от Банкя.Жалко за хубавото градче,какви тикви народи напоследък
75
2
 
6
 
! Отговори
до 72 преди 13 години
Не съм го чел, запомних го ... Толкова "редък" случай, че как да го забравиш ...
74
6
 
17
 
! Отговори
uha преди 13 години
един от мошениците на власт пак си показа мустака.то друго смислено не може-няма акъл за повече-типично за простаците от герб
73
4
 
23
 
! Отговори
Врасимир Келчев преди 13 години
Омръзна ми все някой друг да им е виновен, че си оакали задните части, че и размазали. Опозицията "пригласяла" на престъпността. На "лошата" престъпност най-вероятно, защото "добрата" или по-скоро "вярната" престъпност управлява държавата. Вярно, по престъпнически, в правилната посока.
72
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айде бе, днес Цецо няма ли да се изкаже нещо, че не е забавно така да се занимаваме с тоя архиоптерикс Велчев.
71
1
 
3
 
! Отговори
до 71 преди 13 години
нарочно ти го писах. да ми прочетеш поста още веднаж знам че те дразни. колко сте прости и маниполирани. прочети го нали
70
3
 
8
 
! Отговори
до 67 преди 13 години
Ами, прочети си поста, бе *** ... Да не кажеш после, че аз съм ти го писал? А може да обвиниш и Станишев, по примера на Бойко. Ако не помниш толкова дълго, то поста ти беше под номер 47.
69
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
bravo na dnes bg 4e svar6ihte s reklamata na aleksei i qne
68
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ние си говорим за далаверите ,ние си се записваме,ние си изнасяме СРС-тата ,а накрая опозицията тормозела Правителството.А иначе точно това е целта и задължението на всяка опозиция-да вземе власта и да бутне Правителството.Иначе няма да се нарича Опозиция,а коалиционен партньор.Но понеже и тоя е милиционер няма как да ги знае тия неща
67
2
 
7
 
! Отговори
до кики преди 13 години
Едва ли ги познаваш откъм лицето, тъй че ... Сделките определено не са работа за теб, мила.
66
3
 
2
 
! Отговори
до 52 преди 13 години
куписи нови очила. каде е прочете тази думичка. *** сменяй си памперса и лягаи пенсио0
65
6
 
27
 
! Отговори
Чукундур преди 13 години
Пишем по форумите защото сме грамотни и можем да боравим с компютър. Ние не сме като министрите на ГЕРБ, дето първо им подаряват IPadове, а после ги водят на курс по компютърна грамотност.
64
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Велчев, недей дрънка шменти - капели ,ами кажете какво става с проверката на Цецковите имоти и доходи!3 месеца тече проверка на физическо лице!!! Вие да не правите ревизия на Лукойл, бе!? Това се прави за три дни максимум.Или не ви три месеца акъл в *** *** как да я нагласите!?
63
0
 
14
 
! Отговори
мале мале преди 13 години
искам да попитам само едно: кажете ми що за сплашване е това което се чува в цяла централна София? ако някой ми обясни ще сам благодарен
62
0
 
8
 
! Отговори
до 59 преди 13 години
От твоите уста в Божиите уши ...
61
4
 
21
 
! Отговори
Х преди 13 години
Не съм водил статистика, но определено едни от най-употребяваните понятия напоследък са "гьосурат", "гьонсуратлък", "типигьоз", "типигьозлук". И започвам все повече да вниквам в значението им. Абе, най-общо: герберсуратлък!
60
6
 
6
 
! Отговори
kiki преди 13 години
до 54Аз познавам хора с лични самолети и какво,който прави бизнес има възможности човече,не пишат като нас по форумите,а правят сделки