ГЕРБ нe иска връщане към криминалната истеричност

Опозицията се опитвала да извади правителството от равновесие
Обновена: 11 фев 2011 15:35 | 11 фев 2011 15:35,
122
ГЕРБ нe иска връщане към криминалната истеричност
ГЕРБ са единни, твъри Красимир Велчев. Снимка: Булфото

ГЕРБ няма да позволи политическо и престъпно изнудване, нито пък ще позволи в държавата да се върне криминалната истеричност на годините на прехода.

Това заяви председателят на ПГ на управляващите Красимир Велчев по повод взрива пред редакцията на "Галерия“.

Битката срещу правителството вече не е само политическа, а зад нея прозира битката за големия финансов ресурс от сивата икономика, каза Велчев.

От ГЕРБ считат, че "Коалиция за България", ДПС, "Синята коалиция" и РЗС действат координирано, искайки оставки на ключови фигури в кабинета.

"В нас все повече се засилва подозрението, че кръговете от опозицията – отляво и дясно, пригласяйки на организираната престъпност, волно или неволно се опиват да извадят правителството от равновесие", категорични са от партията.

Тя подкрепя политиката на правителството и категорично застава зад действията на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

В декларацията се отбелязва, че зад "зрелищния инцидент" пред редакцията прозира икономическият и политическият рекет на съмнителните кръгове в държавата, които се опитват да отклонят България от европейския й път.

"Това е опит за подмяна на дневния ред, подмяна на справедливостта със страх. В собствените си егоистични цели за политическа реабилитация, враговете на ГЕРБ се проявяват като врагове на държавността", категоричен е Велчев.

„На онези, които се опитват да внушат, че престъпността няма респект от МВР, можем да кажем, че всичко, което се случва, е следствие именно от респекта, който МВР – с подкрепата на ГЕРБ, създаде“, каза още той. 

Още по темата

Той призова тактиците на сценария, които внушават недоверие към МВР, да разберат, че главният им режисьор се е провалил.

В четвъртък президентът Георги Първанов коментира по повод взрива пред редакцията на в. „Галерия“,че е „сериозно разтревожен от това, че няма респект към МВР“.

От ГЕРБ остро осъждат опитите за подмяна на дневния ред на българското общество с подмятане на компромати, скандали и чрез агентурни методи.

Депутатите на партията ще продължат да работят за решаването на реалните проблеми и ще останат единни, без да се поддават на провокации, посочи Велчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още по темата: взривГЕРБгалерия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
15
 
! Отговори
разумно тълкуване преди 13 години
За преднамерените "грешки", при обнародване на текстове на закони в Държавен вестник или за "модерната" административно - принудителна демокрация. Или е примитивно или ...
98
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много *** има тадява, но един особено отявлен се е качил на твърде висок клон и яко се набива ан очи.
97
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Целия НАРОД иска да се махате бе примитивни индивиди!Идете си мирно ,за да не бъдете изнасани бе ЦИРКАДЖИИ!!!
96
1
 
13
 
! Отговори
разумно тълкуване преди 13 години
Или вселената ви пречи или вие пречите на вселената - трети вариант няма ...Малка подсказка относно самоличността на примитива.
95
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя суйо от къде се яви???
94
3
 
4
 
! Отговори
tanya преди 13 години
Edin ot. izkazvashtite se po vyprosa,se izgivqva kato govoritel na naroda.Narodyt iskal ostavka,haide de....Prezidentyt e mnogo zagrigen,ne pomnq obache da beshe tolkova zagrigen ,kogato grymnaha Kulev ili pyk sypruga na Lecheva....aba vi Tanya e na 64 godini,seliqt proslovut prehod e minal pred ochite mi,za razlika ot mnogo ot vas .koito prosto se upragnqvate v krasnorechie ,deistvitelno se interesuvam kakvo stava v BG.Taka,4e po malko pluvki.poveche akyl.Bydete zdravi .....
93
3
 
10
 
! Отговори
разумно тълкуване преди 13 години
"Бомбата е заложена от примитивни хора", според Алексей Петров. Имам основание да вярвам на професионалните му заключения в тази област.Кой е въпросния примитив, ли?!Е, и полицията нещо трябва да свърши - не е толкова трудно ...
92
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вече дори и тъпите гербери усещат полититическото си фиаско.В такава паника са, че не знаят къде са и какво говорят.Тоя фелдфебел го сложиха за шеф на ПГ, за да ги дисциплинира след случката с "неправилното" гласуване.Да не говорим, че структурите им по места са пред пълен организационен и кадрови разпад.
91
8
 
34
 
! Отговори
най-най.....простия преди 13 години
ГЕРБ няма да позволи политическо и престъпно изнудване........................БЕЗ НАШЕ,НА ГЕРБ, ЗНАНИЕ И ОДОБРЕНИЕ!
90
9
 
19
 
! Отговори
УСИН преди 13 години
Ами другарю Велчев,като всички са против вас си вървете бре значи никой не ви иска.Ох прости ме господи забравих,за мъртавци само добро или нищо.
89
6
 
18
 
! Отговори
УСИН преди 13 години
Ами другарю Велчев,като всички са против вас си вървете бре значи никой не ви иска.Ох прости ме господи забравих,за мъртавци само добро или нищо.
88
9
 
29
 
! Отговори
толкова е просто преди 13 години
Ако цялата вселена е срещу вас, то не сте за тази вселена, мили ми ГЕРБЕРИ.
87
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Малка градация или как се получават нарицателните.Безочлив,нахалник, перде, наглец, дебелоок,гъонсурат, гербер,РЖ, Цветан.***, ахмак, ***, ***, дебилен, ***, ***, гербер, Цветан.
86
10
 
28
 
! Отговори
"вярната" преди 13 години
Омръзна ми все някой друг да им е виновен, че си оакали задните части, че и размазали. Опозицията "пригласяла" на престъпността. На "лошата" престъпност най-вероятно, защото "добрата" или по-скоро "вярната" престъпност управлява държавата. Вярно, по престъпнически, в правилната посока.
85
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вие от ГЕРБ не пърдите в едно гурне , а серете в него.
84
5
 
23
 
! Отговори
УСИН преди 13 години
Не е ли по добре за ГЕРБ да говорим само добро,щот те много се сърдят като ги плюем и критикуваме.Е така просто да говорим само добро,като за мъртвите,,Или добро или нищо''.
83
6
 
18
 
! Отговори
Гагов преди 13 години
Ина тоя не му стига акъла ама се различава от другите лъжци че има мустак.
82
1
 
14
 
! Отговори
до 71 преди 13 години
Само още един проблем - пише се манипулиран, а не "маниполиран". С това наистина ме дразниш, неграмотните особено ме дразнят, независимо от политическата им ориентация.
81
3
 
21
 
! Отговори
MAREK преди 13 години
ГЕРБ считат, че "Коалиция за България", ДПС, "Синята коалиция" и РЗС действат координирано, искайки оставки
80
1
 
3
 
! Отговори
kiki преди 13 години
do 68ах приятелю,колко си затънал в заблуда....съжалявам те