Лакеят Сидеров изнасял неудобните теми на ГЕРБ

Остър спор между лидера на Атака и Мартин Димитров
Обновена: 1 мар 2011 17:28 | 1 мар 2011 15:39,
245
Лакеят Сидеров изнасял неудобните теми на ГЕРБ
Сидеров бил лакей на управляващите. Снимка: Булфото

В остър спор влязоха лидерът на СДС Мартин Димитров и Волен Сидеров през медиите.

Лидерът на "Атака" обвини сините, че изборната им кампания е била финансирана чрез злоупотреби, извършени в ЧЕЗ.

Той нападна и Мартин Димитров за това, че е скрил одитния доклад на ДКВЕР за електроразпределителните дружества.

"Волен Сидеров е лъжец. Той е лакей на управляващите", отговори му Мартин Димитров.

"Има сценарий, според който Волен Сидеров изнася неудобните теми на ГЕРБ", отсече лидерът на СДС.

Той категорично отхвърли твърдението на Сидеров, че ЧЕЗ е спонсорирала изборната кампания на СДС през 2009 година.

"Това, което чух, ми дойде в повече, наглостта и лъжите на Волен Сидеров не мога дори да ги проумея", каза Димитров.

Волен Сидеров съобщи за "гигантски далавери" на шефове на складове и на Росен Йорданов, директор на дирекция в ЧЕЗ.

Йорданов бил партиен съратник на съпредседателя на Синята коалиция Мартин Димитров и с парите от злоупотребите, извършени в ЧЕЗ, е финансирана партийната каса на СДС.

Росен Йорданов беше мажоритарен кандидат за депутат на сините на парламентарните избори през 2009 г., припомни Сидеров.

С данните, които "Атака" има за нарушенията, ще бъде сезирана антикорупционната комисия в парламента заради конфликт на интереси на Мартин Димитров, злоупотреба с влияние и нерегламентирано финансиране на кампании, закани се Волен Сидеров.

"Росен Йорданов е от средното ниво в ЧЕЗ, той е предложен за мажоритарен кандидат от София-област, поясни от своя страна лидерът на СДС. ЧЕЗ не са дали нито стотинка за тази кампания, нашата кампания се финансира централизирано", обясни на свой ред Димитров.

"Росен Йорданов трябва да работи някъде", защити се още синият лидер и допълни, че в енергийните дружества вероятно има и хора от ГЕРБ, БСП и други партии, в което нямало нищо лошо.

Междувременно от ЧЕЗ обявиха, че "твърденията на лидера на политическа партия „Атака” не отговарят на истината".

"Дружествата от групата на ЧЕЗ в България по никакъв начин не са политически обвързани с дейността и финансирането на никоя от политическите партии в България или извън нея, в това число СДС", посочиха от компанията.

Сидеров набеди още Димитров, че в качеството си на председател на парламентарната комисия по икономическа политика е скрил доклада на ДКВЕР за проверките на електроразпределителните дружества.

"Аз поисках сам депутатите от Икономическата комисия да бъдат запознати с тази проверка, но шефът на ДКЕВР помоли документите да се четат, и да не се правят копия", обясни Мартин Димитров и обвини Сидеров в безброй лъжи.

Всеки един народен представител е можел да се запознае с документа в комисията, каза Димитров.

Докладът е изпратен и на председателя на парламента Цецка Цачева, тя да реши дали да се дават копия на народни представители след искане на депутат от "Атака", допълни Димитров.

"Питайте нея какво е решила", ядоса са се още синият лидер.

"След като казахме какво ще стане с проекта АЕЦ "Белене", от ГЕРБ ни пратиха Волен Сидеров за публична атака срещу нас", посочи Димитров и призова управляващите "да не пращат своя лакей, а да имат смелостта да излязат лично". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


245
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
0
 
2
 
! Отговори
do Венелин преди 13 години
Хубаво е че можеш поне да четеш, защото с математиката явно си скаран(или си някой от червено-сините стъкмисти...)217 337 делено на 213=1020лв за квадрат при цена 1000 евро за квадрат.200 000лв са дошли подарък отнякъде.. Знам, че вие, червените плячкаджии сте свикнали да работите само с +, но това делене и невръстно дете може да го направи...
237
3
 
7
 
! Отговори
агент Буда Борисов преди 13 години
ВЧЕРА СЛЕД КАТУ ГЕРМАНЦИТЕ РАЗКРИХА ЧЕ ЦЕЦКУ ЛАЖЕ И МАЖЕ, ТЪЩЕНИЯ КИЛЕПИРЧО ВЗЕ ЧЕ СЕ НААКА ОТ СРАМ...ТОГАВА КАЗАХ НА ЛАКЕЯ СИ ВОЛЕНЧО, ЧЕ СТИГА Е *** САМО МОЯ *** - ДА СЕ ПОГРИЖИ И ЗА ЦЕЦКУ, ЩОТ МНОГО ЗАСМЪРДЯ В МИНИСТЕРСКИ САВЕТ
236
1
 
3
 
! Отговори
Венелин преди 13 години
Прочетох го - ГЛУПОСТИ!"...мезонет с площ 213 кв. ... Цената била около два пъти по-ниска от пазарната - 217 337 лв. и 28 681 лв. за гаража - по около 519 лева за кв. м.,"раздели 217 337 лв. на 213 кв. и виж какво се получава!
235
3
 
5
 
! Отговори
Нека говорят преди 13 години
Хайде сега всички почитатели на президента, станишев и костов да погледнат статията във вести бг за имотите им, а и тези на децата им, пък после псувайте по Бойко и Цветанов, щото само това си знаете. Разбира се подобна статия никога няма да се появи на този комунистически сайт:vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3652611
234
1
 
6
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 13 години
до 228:Костов има възможност само още веднъж да "спаси" България. За повече няма да и остане дъх, вече бере душа от благодатното му управление... Много си зле.
233
3
 
3
 
! Отговори
BOSS преди 13 години
в ТАЯ ДЪРЖАВА МАЙ НЕМА СВЕСТНИ ОРА, ДЪ ГЕЕ! НАРКОТРАФИКАНТИ, контрабандисти, крадци на ДДС, имотни измамници, джеБчии немат брой, *** и тук и за износ, ***+си и на улицата и у парламента, политици разбойници, униформени бандити, бандити в министерства и общини, крадци на коли и апартаменти, *** пирати, кьопави, сакати, онкоболни, пълно с наши ибрикчийки в Гърция и Италия - кои са свестни и аз не знам!Вива ***!
232
5
 
10
 
! Отговори
аш преди 13 години
Член ли е Мартин Димитров на сектата на ЙЕХОВИСТИТЕ ? И не изролзва ли Иван Костов точно тези слабост на Димитров за да го води за НОСА!!!!!
231
9
 
10
 
! Отговори
банка преди 13 години
Каквото и да лаете , каквото и да обиждате , истината е , че Атака защитава Българският интерес . Ще се радвам ако на следващите парламентарни избори Атака се окажат втора политическа сила . Ще видите как набързо ще бъде решен *** проблем , ще видите как ще бъдат изгонени ЕРП-тата,които ни ограбват ежедневно и ще бъде потърсена отговорност на крадците от прехода,които разпродадоха държавата за стотинки.Жал ми е , че все още има хора вярващи на Станишев....
230
11
 
10
 
! Отговори
Мухобойко преди 13 години
фюрера Сидеров е доказано луд , но през годините се е развил като голям демагог. На него не може да се вярва , дори да каже "добър ден"- може да е нощно време.
229
5
 
3
 
! Отговори
Тракиеца преди 13 години
Както се карате и обиждате,кой какъв бил виждам, как става истина това,. което каза Доган,че демокрацията ни ще мине през Босфора
228
5
 
9
 
! Отговори
ФАЛКОНЕ преди 13 години
нека който спечели изборите,обаче в ЦИК да няма доносници-А.Курвичката Костов 2001 година игра срещу СДС защото не изкара фактите че гоце е доносник-скри ги......а знаеше от 1997.а може и от Луканово време знаеш ли.Протеже на Луканов е Костов-това ви е идола,който в мазите тайно от хилядите на площадите искрени българи-тайно в мазите се договаряше с Гоце,Кольо Добрев как да сменят властта. ТЪПАНАРА КОСТОВ ЗАРАДИ ВЛАСТ И ПАРИ ТРЪГНАЛ ДА ПРАВИ ДОГОВОРКИ С КОМУНИСТИТЕ............ЛУД Е ТОЙ НЕ АЗ..
227
10
 
12
 
! Отговори
до 230 преди 13 години
кво,да чакаме тоя психопат Болен да ни управлява ли?ти не си в ред!
226
9
 
17
 
! Отговори
Falkone преди 13 години
Tъпаци,Волен не е управлявал,нека да ви крадат тогава още и още,овце сте и овце си останахте,ааа освен овце има и крадци тук пишещи,които са фрашкани с пари и затова защитавате Костов,Лостов, и който и да е.
225
11
 
15
 
! Отговори
петел проскубан преди 13 години
агент сидеров е извратен тип,а не политик! Кой нормален човек прави голи снимки и ги показва пред света? Кой нормален политик ще говори луди простотии само като си отвори устата. Никога,никога,никога не е говорил умно и културно...Винаги е крещял нелепости,обиди,заклинания,което говори,че е едно абсолютно ненормално недоразумение!
224
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най добре ще бъде за всички ни - Костов да идва и да спасява БЪЛГАРИЯ и българския народ...Както и да помогне за изриването на ЧЕРВЕНАТА ЧЕНГЕСАРСКА ЧУМА!
223
6
 
13
 
! Отговори
ДО № 225 преди 13 години
Да,вярно е че волен е българин - но е ЧЕНГЕ ОТ ДС под псевдомима СОТИР...А НЕ ВИ ЛИ СЕ СТРУВА,ЧЕ НЕ ТРЯБВА ПОВЕЧЕ ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА Ч Е Н Г Е Т А????!!!! Те са служели на тоталитарния РЕЖИМ и не е възможно да мислят ДЕМОКРАТИЧНО....Другото което също е МНОГО важно е това,че агент СОТИР сидеров е ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ,а НЕ е за политикант...Той и без това не е НИКАКЪв политик,а е един ченгесарски ХУЛИГАН и ШИЗОФРЕНИК...
222
11
 
9
 
! Отговори
Атака за България ! преди 13 години
Червените и сините п*** , пардон *** задружно плюят.............зер са от един корен и знаят за какво иде реч.......
221
14
 
13
 
! Отговори
Раковски преди 13 години
Волен е Българин , докато това не е сигурно за опонетите му - от Херсон , Испания и пишман българина Меди========================================================100 пъти по-добре един българин , който и да е той да решава вместо най- умните чужденци !!
220
9
 
7
 
! Отговори
за 220 преди 13 години
ми рИвете заедо червени и сини комунисти :) ще ви отива..........а след изборите наесен ще се обедините СДС иБКП.........
219
9
 
18
 
! Отговори
До 213-Гунчо преди 13 години
Пак ли искате Иван Костов за премиер ?-нещастници!Колко пъти да го слагаме на кормилото-5,6,10 мандата?-и какво като беше?