ВСС е провален, съдиите да се оттеглят!

Цветанов да спре да кадрува в съдебната власт, настоя Иван Костов
Обновена: 21 юни 2011 14:47 | 21 юни 2011 13:45,
158
ВСС е провален, съдиите да се оттеглят!
ВСС обслужва управляващите, твърди Костов. Снимка: БТА

Висшият съдебен съвет е провален, единственият изход е неговите членове да се оттеглят, смятат от ДСБ.

Партията няма да предлага свои номинации за попълване на овакантените места във ВСС, защото процесът, който тече в него, е грозен и не виждаме смисъл, категорична беше заместник-председателят на ДСБ Екатерина Михайлова.

Тъмносините искат ГЕРБ и политическите сили да реагират в посока на спешни промени, които да доведат до независима съдебна власт.

Съдебната власт трябва да раздава справедливост, а не да ни компрометира, посочи Михайлова.

Намаляване състава на ВСС, на мандатите на съдиите, дори преминаване на Главната прокуратура към изпълнителната власт са сред предложенията на ДСБ за промени в конституцията, които би трябвало да изчистят проблемите в съдебната система.

Още по темата
Трябва да спре намесата на изпълнителната власт в съдебната, кадруването – най-вече от вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, подчерта лидерът на ДСБ Иван Костов.

ВСС, създаден в сегашния си вид от тройната коалиция, обслужва интересите и на управляващите в момента, смята тъмносиният лидер. 

От ДСБ са против Синята коалиция да внася вот на недоверие до изборите, смята още Иван Костов. Безпредметно е да се прави това упражнение непрекъснато, то само ще отблъсне хората, коментира той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още по темата: ВССИван КостовДСБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
4
 
18
 
! Отговори
совите преди 12 години
Другарите искат да ни връткат 20 години с един и същи номер! Е ЧАК ТОЛКОВА *** НЕ СМЕ! Поне да бяхте сменили куклите! Щом ревете толкова задружно, значи за пръв път нещо ви е заболяло. Щях да се притеснявам повече за България, ако БСП-СДС-ДПС мълчаха кротко. Щом *** прасетата - усещат, че края е близо. Костов не подкрепи вота, просто защото няма шанс да влезе в следващия парламент. Ако имаше минимален шанс да се намърда, щеше да бутне Бойко с двете си крадливи ръце.
83
2
 
3
 
! Отговори
ha-ha-haaaaaaa преди 12 години
TOZ *** ME4TAE OTNOVO DA KADRUVA QVNO.VE4E STE ISTORIQ VANKAAA,PROSTO SE U4ETE KAK SE RABOTI ZA DARJAVATA I KAK SE SPIRA KORUPCIQ.
82
0
 
4
 
! Отговори
над 1/2 милиард преди 12 години
Евин от получилите парите "фараона" Недялков, на Виза Недялкова брат й, разказа по ТВ, как Луканов в навечерието на 10.11.1989г. събрал избрани млади икономисти, деца и внуци на номенклатурчици, верни на БКП и им съобщил най-официално: "От днес ви назначавам за милионери" Раздадените милиони са за създаване на фирми, банки /изведнъж се появиха над 30 банки/, по-късно създадоха силовите групировки от момчета завършили спортното у-ще "Олимп. надежди" за да прибират парите от забравили да си плащат
81
3
 
4
 
! Отговори
до 63 преди 12 години
Така ли ? Убеждаваше таксиджийте с един мегафон, плътно заобграден със съпартийци и полиция и отказваше да се приближи към таксиметровите шофьори. Даже не беше и на преден план ,а викаше по мегафона зад гърбовете на другарите си.Много добре си го спомням драги, вярвам на очите си ,а не на теб. А ,че е стиснал под ръка Ахмед Доган се вижда от снимките на протестите през 97-*** , разрови се в нета и ще ги намериш.
80
0
 
5
 
! Отговори
82 преди 12 години
да бе,затова Франция и Германия пропищяха от турците.
79
6
 
8
 
! Отговори
ааа преди 12 години
Аферата "Сапио" не сме я забравили още. Подкрепата за Гоце на президентските избори също. Връщането на Царя. БГА Балкан, Плама Плевен, Пловдивския панаир... Да продължавам ли? И на малките деца е ясно, че Костов е по-правоверен комунист от цялото сегашно БСП.
78
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чакайте бе *** продажна.Цецо още не е почнал да кадрува и тия се разквичаха.Той сега започва ,чакайте да видите кон боб яде ли,как се пърди в Турска джамия и се вика на ходжата пезевенг!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
77
2
 
8
 
! Отговори
над 1/2 милиард + преди 12 години
Завършил специална икономическа школа в СССР -1987г., в която от всички соц. страни, млади и надеждни на комун. икономисти са подготвяни за сценария на преминаване от социал. /планова/ в капитал. /пазарна/ икономика. Същият е кадър на Държ. сигурност, човек на Луканов. Те двамата извършиха икономическия преход в БГ, която от комун. държава за нула време стана капиталистическа, като червените номенклатурчици, изведнъж станаха капиталисти с огромни парични средства /раздадени от Луканов/ на свои х
76
3
 
14
 
! Отговори
ааа преди 12 години
БКП създаде БСП и СДС. Самия факт, че първото правителство след 89-та година беше с премиер Луканов, който си отгледа опозиция в лицето на СДС и Костов говори достатъчно красноречиво. Иван Костов е вкаран в политиката от Андрей Карлович Луканов - бил е любимия му ученик. Преподавател по политикономия, школуван от КГБ в СССР, участник в разработването на плана Ран-Ът. Главния грабител в масовата приватизация, човека, който не отвори досиетата на другарите си, не прие лустрация и т.н. няма място..
75
7
 
7
 
! Отговори
марти преди 12 години
До ЛуциферДа,наистина си прав,че лицето Костов е великан,но това за съжаление го виждат само насълзените очички на същества,които са подобни на...лилипути,гноми и джуджета,досущ като теб!!!
74
8
 
10
 
! Отговори
над 1/2 милиард преди 12 години
Един от най-големите крадци на България, човек на Луканов, който пръв го лансира в в-к "Работническо дело". Измислен демократ от Държавна сигурност, внедрен в демократичните сили, помогнал на БКП/БСП да задържи икономическата си власт, създателя на РМД, с които се окраде над 100 МИЛИАРДА държавни активи, продал Авиокомпания "Балкан" за жълти стотинки и взел над 200 000 $ комисионна, продал "Нефтохим" на руснаците за също огромна комисионна, тоя мангу сега не си знае парите, има над 600 млн. в шв
73
8
 
8
 
! Отговори
Луцифер преди 12 години
Невежеството и простащината винаги са мразили априори познанието и интелигентността!Все известно е, че БКП/БСП гъмжи от зомбирани простаци, характерни представители, на които са:reakzioner,NABLIUDATEL, Факт и подобни.Тази партия специално подбираше такива. С интерес чета изпълнените им с истерична омраза потсинги срещу най-мъдрият ни, доказал се политик - държавник Иван Костов. Човек трудно може да си представи до какви размери може да стигне скодоумието на тази червена пасмина! Самия факт, че те не разбират, че перманентната им омраза е най-добрия атестат , че точно Иван Костов е истинският, легитимен противник на червената чума, показва изключителната им тъпота... Плюйте червени простаци. Всичко ви пада на главите. По великан не се плюе!!!
72
0
 
3
 
! Отговори
до 75 преди 12 години
проблема е,че оператора краде части от машината,затова тя никога не работи
71
7
 
8
 
! Отговори
ийийил преди 12 години
и ти Костов си провал, ама не се отегляш....дай личен пример драги
70
5
 
9
 
! Отговори
3 въпроса преди 12 години
1. Кой назначи Филчев за главен прокурор?2. Кой изпрати Филчев посланник в Казахстан?3. Кой назначи 99% от сегашните членове на прогнилия ВСС?Чакам отговор от симпатизантите на Тройната и Синята коалиция (които са си една обща ДС-коалиция)
69
4
 
5
 
! Отговори
марти преди 12 години
До SharkИ какво следва след това,драги мой???Ще ти кажа какво-магистрали в...сънищата на Станишев и в банковите сметки на Батко и Братко,хидропроекти от баш-хидролога на България-Консултантоглу,както и завръщането на бял кон на лица като Симо Ментата,Кунка-малката маймунка,Р.Овч.,Масларката,Пияната запалка и тем подобни *** срещу които всички нормално мислещи БЪЛГАРИ гласуваха на последните парламентарни избори през 2009!!!Ти друга алтернатива виждаш ли???
68
5
 
4
 
! Отговори
ДСБ преди 12 години
*** и страхливец. Всички членове и симпатизанти на ДСБ искат оставка на Ц. Ц. /е почти всички 90%, видно от анкетата в сайта на ДСБ/, той неще . Явно , че или подкрепя Цецо тъщата или имат компромат срещу него и умира от страх. Абе Костов каква партия сме , не сме опозиция , не сме и управляващи. Няма как да сме добре със всички. Е за това симпатизантите ни намаляват.
67
0
 
4
 
! Отговори
ааа до Бг Турчин преди 12 години
Ти си едно клише. Повтаряш като папагал някакви клишета и се кефиш сигурно. Но каква е целта ти? За какво влизаш в български (малко спорно) форум да лееш "анадолска" мъдрост. 100%, е че не си никакъв турчин, а просто платен провокатор. Та, каква е целта ти? Да генерираш трафик в сайта? Да разпалваш етническа омраза? Да бъдеш псуван и роган? Ако това са целите ти - със сигурност си ги постигнал.
66
0
 
3
 
! Отговори
Shark преди 12 години
до 73. в този ред на мисли искам да довърша: и след като смениш машината, тя пак не работи, значи е време да смениш доставчика...
65
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Костов е *** и такъв си остава. Мрази РУСИЯ а до скоро сънуваше и преподамаше политикономия на социализма. Вярвам Филчев като се върне от посланничество ще потърси Иван да каже каде отидоха милиардите от приватизацията