Първанов спрял да си брои прерязаните ленти на 3100

Президентът коментира и върнатия закон за гражданската конфискация
Обновена: 9 юли 2011 20:18 | 9 юли 2011 20:15,
98
Първанов спрял да си брои прерязаните ленти на 3100
Снимка: Dnes.bg

Законът за конфискация на имуществото, придобито по престъпен начин, е слаб закон, смята президентът Георги Първанов.

Президентът приема напълно направените в парламента бележки, препоръки и възражения. Такъв закон бил необходим, но в никакъв случай не трябвало да е основното средство в борбата с престъпността.

Георги Първанов беше в село Воден, за да участва в тържествата, посветени на годишнини от църковното дело, читалищната дейност и възстановяването на Парорийския манастир.

Президентът преряза и лентата на новооткрития зеленчуков пазар в Болярово. По този повод каза, че за него рязането на лентички не е хоби, а екипът му е спрял да ги брои преди години, при 3 100 броя.

Още по темата

 „Само на Изток броят лентичките, на Запад никой не го прави. Така че не е много за хвалба“, коментира Първанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко и президент и премиер.Гоцето е мафията в БГ.
72
4
 
10
 
! Отговори
смок преди 12 години
Това се нарича ***! За 10 години управление има... 3650 дена прокарване на руското влияние в БГ.Какво иска да ни каже, че всеки ден е рязал лентички ли?Гоце, отивай си в Москва, вземи си и плъха с теб!
71
2
 
14
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
***......как ли му е агентурното име в братска Русия.....Лентички рязал...и вече не ги брои...В началото на мандата му имах добро мнение за него, но явно съм бил незрящ тогава.....Станишев е доказан руски агент, сега се убеждавам, че и Първанов е от същото котило....Господ да пази България...имаме нужда от това....
70
1
 
6
 
! Отговори
Кучета мръсни преди 12 години
Честно ви казвам,писна ми,искам да на направя масово убийство,отровиха ме с тая помия.ще направя поразия скоро
69
3
 
9
 
! Отговори
Така де преди 12 години
,,Само на Изток броят лентичките, на Запад никой не го прави. Така че не е много за хвалба, коментира Първанов.,, Аха,а ти си ги броил до 3100,и после стана западняк,спря да се хвалииш ноп не спря да ядеш селски питки,и да обикаляш мегданите по празниците.ако бях собственик на ТВ,нямаше да пращам екипи в Батак например,щото сваляш рейтинги.Аз лично какъвто и да е празника,видя ли те да гледаш умно,да се въртиш насам натам и да говориш за Ботев и Левски,сменям канала,дърт червен ***
68
4
 
13
 
! Отговори
хххх преди 12 години
"Първанов спрял да си брои прерязаните ленти на 3100"........ А народът спря да брои Първанов за жив преди мнооого време...
67
2
 
2
 
! Отговори
Do Rusalka ot kratun преди 12 години
Rusalkeee,rusalke. Vnimavai da ne hvurlish topa v goreshtite vodi. Tempereturite se povishavat. Mozukut ti vriiiiiiiiii. I ne znaesh kakvo pishesh...... Po dobre spri,i pii edne voda Studena.
66
4
 
6
 
! Отговори
възхитен от кучемраз преди 12 години
БИЗНЕС И ЧАЛЪМБЪСтотици нашенски бизнесмени, посетили с повод и без повод Истанбул, след това седмици наред говорят за един фантастичен ориенталски мурафет. Нашенците са направо възхитени от чудото, което са преживели край Босфора. Става дума, разбира се, за легендарната турска чалъмбъ.Бизнесмените ни повтарят като хипнотизирани: чалъмбъ, та чалъмбъ! До такава степен ме видиотиха, че реших и аз да отскоча до Истанбул за една чалъмбъ.Когато пристигнах, реших веднага да се подложа на чалъмбъ. За целта отидох в най- големия гей- бар, наричан в Турция манафоглу. Поразпитах обратните за чалъмбъта и те много скоро ме насочиха към един хамам, където особено ловки теляци правели и чалъмбъ. Още на другия ден бях в хамама. Свалиха ми гащите, проснаха ме по корем, че като ме почнаха Леле, мале! Извъртяха ми страшна чалъмбъ!Обърнаха ми ануса навън и с специална дървена лопатка изчистват дебелото черво и го връщат обратно в ануса...след това телякът се качва на масата и с еректирал *** обилно намазан с вазелин,и така анусът ми също беше намазан, започна да ме *** леко прониквайки в аналното ми отверстие напред-назад крещейки ЧАЛАМБААААААА! А помощниците му ми държат здраво ръцете докато ме плющи главния ***....и удоволствието варира от половин час до целия ден и е възможно чрез договаряне цялата му свита да ви се изреди...и накрая се чувстваш духовно извисен...Какво да ви кажа?... А бе, чалъмбъта си е чалъмбъ! Най- добре е сами да опитате, защото пред това изживяване думите бледнеят.Трябва да отбележа обаче, че след чалъмбъта се почувствах като новороден. Направо ми изникнаха крила. Качеството на моя труд рязко се повиши. Не след дълго подобрих съществено и четирите си комерсиални сайтаВ заключение само това: тичайте към Цариград! Не се лишавайте от това върховно удоволствие, наречено чалъмбъ!
65
2
 
2
 
! Отговори
mmmm преди 12 години
xmmmmm
64
3
 
8
 
! Отговори
Русалка преди 12 години
до 62Ти нямаш никакъв шанс да се подобриш, когато и да е, бе, кратунчо!Не можеш ли да четеш и да осмислиш, че твоят кумир не е усвоил нито 1 евро за здраве, наука, иновации и енергетика до 2010 год., не договорил нито 1 евро за тях за следващите години, а прави проекти само за магистрали???Изхарчи резерва, ще ни зароби с "Евро +", а ти си свиркай и ГО венцеслави!
63
3
 
1
 
! Отговори
>65 преди 12 години
NALI S RYAZANITE E NA WLAST WE4E DVA MANDATA.SEGA EKIPA MU 6TE GI BROI RYAZANITE PAK ZA ZORKA,NAL I DIGAT NE6TO KOMUNISTITE...LAJE,4E NE GI BROI RYAZANITE...
62
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тва за изтока и запада съвсем ме обърка. Трябва ли да ги броим последно, или не!? *** лицемерното ***, баси и чудото.
61
1
 
5
 
! Отговори
До 54 преди 12 години
Само да осведомя......село Воден е в Европата....Болярово също :)
60
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Президента ни е известен в цял свят Гоце ни прочу като застреля като куче козел-архар един от последните от вида си затова и вписан в Червената книгя
59
4
 
6
 
! Отговори
Do 57 преди 12 години
A ti puk kakva si selska leikaaaaaa. Komunizma ti e promil mozuka. Hodi se lekuvai. . Dano se podobrish sled 10-15 godishno upravlenie na BB.
58
14
 
7
 
! Отговори
Русалка преди 12 години
Какво прави Борисов? Слага ЛИМИТ за детското здравеопазване!!! ЛИМИТ на бъдещето на България!!!При положение, че открадна 1 млрд. и 200 млн. от Здравната каса???Кой родител би приел за нормално детето му да умре заради ТАВАНА на парите за лечение, а в същото време с парите, предназначени за здравеопазване, да се строят магистрали???Здравето и образованието не могат да се пипнат с ръка и да се видят като магистралите и спортните зали, нали?Вътрешни очи трябват за тази цел.
57
5
 
13
 
! Отговори
Брояч преди 12 години
Спрели били на 3100....демек брояли, но вече спрели.....защо ли? То или не броиш....или броиш.Да не би възможностите за броене се изчерпаха на 3100?...или .......няма повече зеленчукови пазари за откриване.....
56
5
 
8
 
! Отговори
До Русалка преди 12 години
То Тодор Живков не знаеше и български,пък управлява повече от тридесет години.За интелекта му не ми се говори.Вярно,и Луканов и Виденов и Станишев знаеха езици,но до къде ни докараха.PS И Саркози знае само френски,но това не пречи на Франция да е велика.
55
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може да не е от най-интелигентните, ама поне прави нещо за всички. Защото при предните съотношението кражба-направено за народа беше 100%-0%. А сега има поне 10-20% направено за народа...
54
12
 
7
 
! Отговори
Русалка преди 12 години
Хе - хе, като се започне с извинението, че Бойко не бил идеалееен...Не само, че не е идеален, ТОЙ е асоциален. Познавал народопсихологията. Смях. 95% от хората, които познавам, са по - умни и интелигентни от него. С неговия коефициент на интелигентност и незнанието на езици и за продавач на плод - зеленчук не става.