Димитров не чу вопъла на СДС-ря Стоянов

Сините избиратели си искали коалицията с ДСБ
Обновена: 8 май 2012 16:23 | 8 май 2012 16:23,
56
Димитров не чу вопъла на СДС-ря Стоянов
Мартин Димитров си иска коалицията с Иван Костов. Снимка: Булфото

Има фактори в държавата, които се притесняват от Синята коалиция, коментира лидерът на СДС Мартин Димитров на пресконференция след Националния изпълнителен съвет на партията.

Според него обаче по-голямата част от избирателите на десницата искат СДС и ДСБ да се явят на изборите заедно като Синя коалиция.

"Моето виждане за явяването ни на изборите е същото", добави Димитров, който отговори индиректно на призива на бившия син лидер Петър Стоянов, който днес го призова да не влиза в коалиция с Иван Костов.

Още по темата

"Аз самият, който 22 години непрекъснато съм гласувал само и единствено с бюлетината на СДС, ако тази година се случи тази коалиция и отидем заедно на изборите догодина, аз си мисля, че за първи път в живота си няма да гласувам", отсече той.

Стоянов допълни, че би му било обидно да даде гласа си за СДС, а той да отиде за Иван Костов.

Мартин Димитров все пак уточни, че има още време и проектът за споразумение между партиите в Синята коалиция ще бъде обсъден на следващото заседание на Националния съвет на СДС, което ще се състои на 15 май в Пловдив.

"На него ще се реши как ще отиде СДС на изборите", посочи и Найден Зеленогорски.

По думите му в споразумението има специална глава за разширяване, в която е залегнало условие разширяването да става с изричното съгласие на двата основни партньора в коалицията - СДС и ДСБ.

Зеленогорски обаче уточни, че преговори извън коалицията за нейното разширяване тепърва ще се водят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
10
 
6
 
! Отговори
Томас преди 12 години
в следващия парламен няма да влязат и това е
7
7
 
12
 
! Отговори
... преди 12 години
Навремето какво беше СДС! Сега са едни мижитурки там само се чудят как да са още малко в парламента та белким нещо там падне от трохичките и за тях! А за това състояние на СДС вина имат и Стоянов и Костов! И сега как човек да гласува за СДС особено пък и за Костов??? Човека дето дойде като месия и се оака ама така се оака, че не само, че още мирише но и след 20 години пак ще мирише!!! Добра идея беше СДС мир на праха и!!! :(
6
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз искам силна десница със силни лидери !!! СДС + ДСБ + всички останали с дясни идеи ЗАЕДНО !!!
5
13
 
12
 
! Отговори
Ил преди 12 години
"Според него обаче по-голямата част от избирателите на десницата искат СДС и ДСБ да се явят на изборите заедно като Синя коалиция." - МАРТИНЧООООО, дрогиран ли си бе, слънце!?!?!?!? Кой, за Бога, иска разрушителя на дясното Костов!? Ти си срам за марката СДС!!!
4
10
 
6
 
! Отговори
ПАЦО преди 12 години
ТЕЯ НЕ ЗНАМ КАК ЩЕ ОТИДАТ НА ИЗБОРИТЕ, НО ЗНАМ КАК ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ОТ ТАМ
3
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Има фактори в държавата, които се притесняват от Синята коалиция, коментира лидерът на СДС Мартин Димитров на пресконференция..."....Хахахаххахаха...Вас пък кой ви брои за живи?!!!
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ок е да има коалиций, но да са сфоррмирани преди изборите. Не както другаря Станишев каза "Ми те хората си гласуваха за тройна коалиция"... Ако беше толкова сигурен защо не се коалираха преди изборите, ***!
1
2
 
10
 
! Отговори
as преди 12 години
Dobre, Martine. Oshte imash shans da popravish strashnata si glupost ot prezidentskite izbori.