МВР пусна фоторобот на мъж, замесен в атентата в Бургас

Имало данни, че той се е представял с фалшива шофьорска книжка
Обновена: 16 авг 2012 14:55 | 16 авг 2012 13:20,
246
МВР пусна фоторобот на мъж, замесен в атентата в Бургас
Снимка: МВР

МВР публикува фоторобот и копие от неистинска книжка със снимката на мъж, за когото има данни, че е свързан с терористичния акт на летище „Бургас“ от 18 юли.

Още по темата

Има данни, че мъжът от снимката се е представял с фалшиво свидетелство на управление на автомобил от щата Мичиган, САЩ с име Жак Фелипе Мартин. Възможно е да е използвал и други имена. 

Министерството на вътрешните работи разчита на съдействие от българските граждани. Хората, които са го виждали или имат информация за него, могат да сигнализират в най-близкото поделение на МВР или на телефон 112. Анонимността им е гарантирана.

„Всяка информация ще бъде от изключителна полза за разследването. Тиражирането на непотвърдени данни и версии за терористичния акт е манипулативно. Създава негативно усещане в обществото и пречи на обективното разследване“, уточняват от пресцентъра на МВР.

В началото на седмицата вътрешният министър Цветан Цветанов обяви, че има нови данни около разследването на терористичния акт, но те са чисто оперативни и не могат да бъдат оповестени публично.

МВР пусна фоторобот на мъж, замесен в атентата в Бургас
Снимка: МВР

„Нуждаем се от допълнителна помощ от българските граждани, но в утрешния ден ще имаме възможност да пуснем информация, която смятаме, че чрез медиите ще стигне до гражданите, които могат също да допринесат в допълнителните данни, с които разполагаме към момента“, посочи тогава  министърът.

Изнасянето на допълнителната информация се отложи за „след четвъртък“ по решение на разследващия екип.

МВР пусна фоторобот на мъж, замесен в атентата в Бургас
Снимка: МВР

Президентът Росен Плевнелиев също видя „прогрес“ в разследването и обяви, че очаква информацията да бъде обявена до 15 септември.

На 1 август МВР разпространи снимка на възстановеното лице на атентатора от летището край Бургас.

Вчера вътрешният министър Цветан Цветанов отхвърли и публикации в медиите и обяви, че няма грешка в изработването на фоторобота на атентатора, чиято самоличност все още не е установена.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Типична мутра на тарамбука!
219
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сигурно е само едно,че тези непрекъснато променящи се версии нямат нищо общо с истината.Никога няма да разберем,кой и защо взриви израелските туристи.Както и никога няма да разберем кой разби пътническите самолети на 11 септември.А защо то се разбра в последствие от политиката на САЩ.
218
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не мога да повярвам,че управляващите толкова са се изродили,че мислят българите за пълни ***.По големи *** от американците.Тази рисунка все едно е правена в дом за бавноразвиващи се дечица.Тия книжки от Мичиган и тия зле оформени палячовци ми идват в повече.Това е пълна подигравка с всеки терорист по света,независимо дали е камикадзе или не.Едва ли има нормален човек,който да се върже на всички тия простотии,които ръси Цветанов.
217
1
 
2
 
! Отговори
Patolog преди 11 години
Na langata, na langata iskame da vidim fotorobota, ako e rjazana shte e evrein....
216
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нали е умрял къде да го видим бе, лелеее
215
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя човек не го виждаме вече няколко дни. Да не му се е случило нещо. Тих човечец беше.
214
0
 
2
 
! Отговори
виртуален фермер преди 11 години
този е персонаж от CastleVille
213
0
 
0
 
! Отговори
дс преди 11 години
търсете го в БЮРМ
212
1
 
11
 
! Отговори
Аноним преди 11 години
Пуснете още 10 фотороба и още 10 фалшиви шофьорски книжки. Цялата работа смърди на *** вече. С тия книжки ли са влезли в България? ЛОЛ.. утре ще се окаже, че може да минеш държавната ни граница и с тефтерче върху което си си направил автопортрет!
211
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
na snimkite:na prvia red vlevo e Boiko Borisov, do nego, snimkata vdesno e Cwetan CvetanovNa vtoria red snimki: levata e na Fedoska a desnata na Ceca koito sa uloveni v perioda predi epilaciatanai-dolnata snimka e barabar sys shofiorskata michiganska knijka na prezidenta Pliuvnal-Aliev
210
0
 
5
 
! Отговори
Доктор Вучков преди 11 години
дайте да видим и обратната страна на документа ,там има данни за *** ,айде снимайте и отзад ,пък тогава ще казваме кой,кога и къде
209
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами Цецо Физкултурника нали е велик Консултант,щеше доктор на физкултурните науки да става-може и да е станал , той е велик и недостижим,що му е нашта помощ тогава !? Ми да вземе да се самоконсултира и работата ще стане ? Че ми омръзна само сересета от ПАРЛАМЕНТА И ДЪЛГИ СЛОЖНИ ИЗРЕЧЕНИЯ ДА СЛУШАМ!
208
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За какво да ви помагаме ? Що не питахте , когато външното министърче канеше Сирийската опозиция и се правеше на голям стратег Щото ни докарахте до просешка тояга ли ? Щото вече три години се правите на пръднали в асансьор ли ? Щото Боко всеки ден рита мачлета и вози Бистришките ритнитопковци в правителствения аероплан ?! Или щото всеки ден ми натяква , колко сме добре и колко пари е дал , все едно ,че ги е извадил от джоба си ? Никога,никога ,никога!
207
1
 
5
 
! Отговори
КАТО МАНГО-ДИЛЪР преди 11 години
ДРАГИ ЗРИТЕЛИ,И ВИЕ РАДИОСЛУШАТЕЛИ:))ТАКВИЗ МУТРИ В МИЛАТА НИ ТАТКОВИНА ТУК С БУЛДОЗЕР ДА ГИ РИНЕШ,КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ ТИЯ ДЕТО СЪБИРАТ ВЗЕМАНИЯТА НА ТОПЛОФИКАЦИЯ,И МОБИЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ,ТА ДА СЕ СТИГНЕ ДО МИНЧО-БАКШИША ДЕТО БЛЪСКА ВЪВ ФИТНЕСА ЩОТО ТРЯБВА ДА МЯЗА НА МУТРА.СЕГА ТАКВИЗ МУЦУНКИ СА МОДЕРНИ И ВСЕКИ ТРЕТИ ПРИЛИЧА НА ТЯХ,САМО ЧЕ ЩО МИ МЯЗА НА ЧИСТОКРЪВЕН БРАЗИЛЕЦ ОТ ГЕТОТО НЕ МОГА РАЗБЕРА, ОТ ТИЯ РАСОВИТЕ,С ТРИ-ЧЕТВЪРТИТЕ КЪСИ ПАНТАЛОНКИ И КИТАЙСКИТЕ ОЧИЛА И ФЛАНЕЛКИ,ДЕТО СА СУТЕНЬОР-ДИЛЪРИ
206
0
 
5
 
! Отговори
ТО ТВА МАНГУСТА преди 11 години
КЪФ РАЛФ, ЧИСТА ***, МАЙ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ВЕРНА ТЕОРИЯТА, ЧЕ МОЖЕ ДА Е ПОДКУПЕНА ***, ДЕТО НЯМА САМОЛИЧНОСТ И НИКЪДЕ НЕ СЕ ВОДИ
205
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе тоя *** как е минал митницата с това лице. Само като го видиш и му даваш 5г. затвор. В Америка имат право да не пуснат на територията на страната съмнителни лица. В България влизат всякакви ***. Митничарите и гранична полиция са за уволнение... Не е въпроса в заплащането, а в лоялността...
204
0
 
5
 
! Отговори
Семето на живота преди 11 години
Цв. Цв. да цвъкне една перука и ще го кръстим ЦЕЦО
203
1
 
0
 
! Отговори
до 215 преди 11 години
пише Ralph William Rico, нерде Стамбул, нерде Ямбол, стига си се взирал
202
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Човека на оня свят те го търсят кой е?!?!?!?!?!?!
201
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя не го ли виждахме да чака с таксито пред жп гара София