Не сме разделяли десните, убедени са хората на Костов

С опита си да разбие Синята коалиция ГЕРБ помага на Кунева
22 окт 2012 17:29,
127
Не сме разделяли десните, убедени са хората на Костов
Снимка: архив, Булфото

Ръководство на СДС носи тежката отговорност, в колаборация с ГЕРБ, за изваждането на СДС от единната десница.

Такъв беше отговорът на тъмносиньото ръководство на призива на Мартин Димитров, Надежда Нейнски и депутати лидерите на двете десни формации да преразгледат всички решения, свързани с разделянето и да започнат преговори за намиране на формулата на единство.

Не приемаме отговорността, че сме разделяли дясната опозиция и нямаме решение за преразглеждане в това отношение, заяви заместник-председателят на ДСБ Радан Кънев.

Затова и тъмносините не приемали пораженческия тон на писмото на инициаторите на новосъздаденото крило "Единство" в СДС.

Вододелът е отношението към ГЕРБ и явно има хора в съюза, които не споделят намесата на управляващите във вътрешните работи на Синята коалиция.

Още по темата
Така от ДСБ обясняват и стъпките на двамата бивши председатели на сините - Нейнски и Димитров.

От ДСБ смятат също, че с опита си да разбие Синята коалиция ГЕРБ помага на Меглена Кунева, фалшивите десници се подкрепят, е заключението на Кънев.

Иван Костов разкри, че на конгреса на ЕНП, който приключи миналата седмица в Букурещ, делегацията на СДС се е строила в шпалир, за да посрещне групата на ГЕРБ, водена от Цветан Цветанов.

От ДСБ са категорични, че е немислима коалиция с ГЕРБ в "сегашния му вид" и политика, която води.

Управляващите и БСП играят заедно за референдума за АЕЦ "Белене", твърдят още от тъмносинята централа.

ГЕРБ следва дневния ред на социалистите, за да продължи най-голямата корупционна измама на българския посткомунизъм, смята Иван Костов. 

Допитването има за цел да направи избирателите съучастници в създаването на алиби на "енергийната мафия да продължава да източва парите на българскияданъкоплатец", смятат тъмносините.

ДСБ ще защити тази позиция в пленарна зала - срещу референдума за втората атомна централа, подчерта Иван Костов.

Той добави, че двете формации се опитвали и да прикрият "паническия си страх" от Москва и пълно безсилие да защитят националните интереси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
da se raztrelia vednaga
108
0
 
16
 
! Отговори
група хора преди 11 години
Ние подкрепяме ДСБ. Дерзайте .
107
1
 
16
 
! Отговори
АНТИ МАНГАЛ преди 11 години
НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ *** КОСТОВ ПРОСТО ПО НЕГОВО ВРЕМЕ БЪЛГАРИЯ ОЩЕ НЕ БЕШЕ ОПОСКАНА ОТ СИНИ,ЧЕРВЕНИ,ДПСАРИ,МОНАРХИСТИ И ДЖАНДАРИ И ИМАШЕ С КАКВО ДА СЕ ЗАПЪЛВАТ ДУПКИТЕ! ОЩЕ ИМАШЕ ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ И ВЕЛЧЕВЦИ И ДЯНКОВЦИ НЕ СЕ БЯХА ГАВРИЛИ С НЕГО! КОСТОВ ПРОСТО Е ЕДИН ОТ МНОГОТО АГЕНТ ПРОВОКАТОРИ НА ДС КОИТО БЯХА ИЗПОЛЗВАНИ ОТ ДЖАНДАРСКАТА МАШИНА ЗА ТЕАТЪР НА ПРОСТОЛЮДИЕТО КОЕТО КАКТО ВИЖДАМ, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВСЕ ОЩЕ Е ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ТАЗИ СТРАНА "БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ"!!! ЕТО ДО ТОВА ДОКАРА *** КОСТОВ БЪЛГАРИЯ !!!СПИ,ДЯКОНЕ! НЕ СЕ СЪБУЖДАЙ!Остани в незнайния си гроб! Добре си ти... От там не виждашсъдбата на достойния ни род.Не виждаш майките,които днес не раждат.Стариците край кофите за смет.Бащите със джобовете празни,в ръцете с куфари и здравец за късмет.Децата ни са вече на изчезване.Селата мъртви. Пусти градовете.Строим хотели, паркинги иМАГИСТРАЛИ...Край просяка минава БееМВе.На ПЪТЯ КЪМ ЕВРОПА се продаватв ръцете с кукли малките моми.Те детството си в сънища сънуват.Стаена скръб в очите им гори.СПИ,ДЯКОНЕ! НЕ СЕ СЪБУЖДАЙ!ДОБРЕ СИ ТАМ ПОД ТАЗИ ЧЕРНА ПРЪСТ.ЗАВИЖДАМ ТИ ЗА ТУЙ,ЧЕ НЕ ДОЧАКАМЕЧТИТЕ СИ РАЗПЪНАТИ,НА КРЪСТАВТОР : ЧЕТИРИНАДЕСЕТГОДИШНО БЪЛГАРЧЕНА ул."ПОПОВА ШАПКА"2 ЕДНА ОТ МАЛКОТО ИСТИНСКИ БИЛКОВИ АПТЕКИ В СОФИЯ ПО ВРЕМЕТО НА *** КОСТОВ БЕШЕ ПРОДАДЕНА ОТ ЕВРЕЙЧЕТО СОФИЯНСКИ НА ЧОВЕК НА *** И МАКАР,ЧЕ УСЛОВИЕТО НА СДЕЛКАТА БЕШЕ ДА ОСТАНЕ АПТЕКА ТЯ БЕШЕ ИЗПОЛЗВАНА ЗА ОКОЛО 2г.ЗА МАГ.ЗА ДРЕХИ ВТ.УПО. И ОСТАНАЛИТЕ 10г. СТОИ ЗАТВОРЕНА,И ЖИВЕЕЩИТЕ НАОКОЛО НЯМАТ АПТЕКА,НО ЧОВЕКА НА *** СИ ИМА ИМОТ И ТО НА БЕЗЦЕНИЦА.ОЩЕ ПРИМЕРИ ЗА МИСТЪР 10% НЕГОВ МИНИСТЪР ИСКАТЕ ЛИ,ВЯРНО,ЧЕ НЕ ВЗИМА 50% КАТО ДНЕШНИТЕ,НО ТОЙ ЗАПОЧНА ТОВА ШОУ НАЛИ И ТОЙ БЕШЕ ЕВРЕЙЧЕ - СИМИТЧЕ
106
2
 
15
 
! Отговори
Само Кабата преди 11 години
По този повод е уместно да припомним, че активността на Неински е парадоксална. Заради нейното избиране за председател на партията през 2002 г., вместо Екатерина Михайлова, сините бяха разцепени и по-късно бе създаден ДСБ. Тогава станахме свидетели на едни от най-срамните събития в историята на десницата. 29 народни избраници от общо 61 на ОДС в 39-ото Народно събрание (2001-2005 г.) безцеремонно прибраха полагащата се парламентарна субсидия (420 000 лв.) и изгониха останалите от СДС.
105
5
 
15
 
! Отговори
perekly преди 11 години
Костов, Надежда и Екатерина да си ходят ,за да има отново десница.
104
4
 
16
 
! Отговори
God преди 11 години
Вододелът е в отношението на СДС и ДСБ към плоският данък. СДС са за него (и ги подкрепям), а ДСБ за против него (и комунистите ги подкрепят). Колко десни са ДСБ? И колко човека от останалото им ръководство (защото част от него вкупом избяга при Кунева) не са ченге и ДС-кадри? Догодина просто никой от Синята коалиция няма да е в парламента и тогава ще се молите на Бойко да спасява десницата.
103
6
 
17
 
! Отговори
хората преди 11 години
Ти нямаш хара бе Костов !!!???
102
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Старите лидери на СДС и ДСБ правят опит за последен танц със избирателите, но този път няма да мине номера.ДСБ имат 2 зам.министри, 12 директори на различни държавни агенции към ГЕРБ, нека стане ясно в момента страната се управлява от коалицията ГЕРБ+ДСБ...Жената на Мартин Димитров работи във ВЪНШНО под натиск на Костов, за да не седи вкъщи, както казва Мартин Димитров по кафетата около Народното събрание. БКП си създаде Костов, държи Мартин за шията.Кабаиванов няма да се хване на хорото...
101
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
102 стига глупости бе педарсти захарния бизнес в България е на Гриша Ганчев какъв Костов , сега ББ иска да му го отнеме.
100
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
105 и си гнусен и си чевен
99
0
 
18
 
! Отговори
ф-1 преди 11 години
До 105Кой си ти бе,***...с,че ще вързваш всички за шията?Заради такива като теб,/продукт на скъсан презерватив/ сме на това незавидно положение в момента.
98
9
 
16
 
! Отговори
Всички привърженици преди 11 години
Всички привърженици на бандита Иван Костов, включая и него, трябва да се вържат за шиите с въже и: потапяне в ***-изваждане, потапяне в ***-изваждане. Позволявам си да пиша така, след като прочетох идиотщината на пост 96. Ако не бил унищожителя на българската промишленост Иван Костов ..бля-бля-бля.Само като прочетеш как завършва:"долен гнусен червен ***. "????Простаците винаги са използвали "оригинални" епитети.Затова:Хайде у *** да хвърлим всички костовисти!!!!!!!
97
3
 
24
 
! Отговори
демократи преди 11 години
Подкрепяме Иван Костов !
96
9
 
19
 
! Отговори
jricata преди 11 години
Па тоя защо не си скрие в миша дупка!?
95
12
 
15
 
! Отговори
"Добрия" К преди 11 години
А сега господа, които мнооого сте влюбени в Костов, кажете: Захарните заводи в Горна Оряховица, каква захар произвеждат?Нали на " демократа" Костоффффффф са заводите. След като ги ЗАГРАБИ, човек и една свястна ракийка не маже да си превари.
94
11
 
20
 
! Отговори
kireza преди 11 години
Ивааанеее, "чистокръвен българино" май мислиш всички за ***....Нали след като м-р 10% и други подобни провалиха СДС във властта,ти разби сините заедно с турчина Бисеров,хилещият се Софиянски и т.н. и т.н.Наборе Иване,вземи се скрий и провали се вдън земята,а ти с цялата си наглост изпълняваш антибългарските програми на американските си "приятели" и продължаваш и продължаваш.....Иване,ти отдавна си политически мъртвец,малка ли ти е политбандитската ти пенсия?Хайде да ги разменим,моята е голя
93
3
 
23
 
! Отговори
От 98 преди 11 години
тези заводи бяха с морално остаряло оборудване , високо енергоемко , ниско качествено , далеч от съвременнире норми за времето си. , имаше само няколко изключения като Червена могила Радомир и ДЗУ Ст. Загора , но и за тях чисто и просто нямаше пазари , селска мегаломанщина , това беше созциализма и на всички тези заводи след 10 ноември на вхофда и на изхода застанаха черврни фирми и ги доизточваха , каквото беше останало го обезкостиха до 97 година , това им беше целта , за това много бързо свал
92
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
97 може ли да поговриме за тези руини на големите ни заводи , защото съм пряк свидетел , първо България имаше една специализация по линия на СИВ , която отиде по дяволите след разоадането на тази организация , ние трябваше да развиваме за разлика от другите соц. страни предимно тежка химия , мръсни производства е и хранително вкусовва промишленост на базата на селскотопанство и малко високи технологии които крадяхме от Запада прескачайки КОКОМ , та тези заводи освен че загубиха пазарите след 90
91
8
 
17
 
! Отговори
ДО 94 преди 11 години
НЕ СЪМ ДЖАНИ, НО ДА ТИ КАЖА- НИЩО ОТ НЕГОВАТА ИКОНОМИЧЕСКА ТЕОРИЯ , КОЯТО СЕ ПРЕКЛАНЯ ПРЕД МОНАТИРАЗМА НА УОТСЪН, СТУДИЯТА МУ Е ПИСАНА ПО ВРЕМЕТО, КОГАТО МАРКС Е ИСАЛ КАПИТАЛЪТ, ТА НИЩО ОТ ТАЗИ ТЕОРИЯ НЕ Е ДОКАЗАНО КАТО ПРАВИЛНО- ЗАТОВА В ШВЕЦИЯ БИЗНЕСА Е ИЗНЕСЕН В ГЕРМАНИЯ. В БЪЛГАРИЯ ВИДЯХМЕ- РУИНИ НА МЯСТОТО НА ГОЛЕМИТЕ ЗАВОДИ.
90
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
91 ало *** какво триеш , не си ли такъв а , какво е построил костов ли построи България , без управлението на ОДС 97-2001 нямаше да има този подем следващите 8 години нямаше да има ЕС и НАТО долен гнусен червен ***.