Петър Стоянов да не се хваща на капана на ГЕРБ, зове Костов

Чрез СДС ГЕРБ решавали много тежък проблем
Обновена: 22 ное 2012 14:34 | 22 ное 2012 10:31,
164
Петър Стоянов да не се хваща на капана на ГЕРБ, зове Костов
Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ не бива да бъде подпомаган по какъвто и да е начин в разрешаване на ситуацията около избора на Венета Марковска за конституционен съдия, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов пред bTV.

Според него това ще привлече отрицателните емоции на хората върху тези, които са помогнали.

Накрая отговорни ще бъдат тези, които ще помогнат на ГЕРБ да излезе от ситуацията, заяви той.

По думите на Костов управляващите са създали крайно неприятната ситуация, в която да бъдат атакувани от Европейския съюз и тези атаки са свързани с това, че България се държи като страна, която не е спазила европейските принципи и норми. Според Костов това е позорна ситуация.

Още по темата
„Лошото е, че Бойко Борисов излиза от тази ситуация, като успя да прехвърли цялата негативна енергия на обществото в двора на сините”, каза той. По думите му това е опит да бъде разрешен много тежък проблем на ГЕРБ с помощта на Съюза на демократичните сили.

"Аз се надявам, че Петър Стоянов няма да се хване в този капан, каза Костов, като посочи, че ако това стане, скандалът би гръмнал в редиците на СДС.

Според Костов трябва да бъде отменено решението за избор на Марковска и тогава да бъде открита процедура за избор на нов конституционен съдия, защото Конституционният съд в момента е парализиран.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На Петър Стоянов единствената движеща го мисъл е как да удари по Иван Костов. Всичко почна от онази знаменита и подла реплика Иване, кажи си! Хората ще те разберат!Последваха низ от неудачи отказа се от СДС и искаше да е независим кандидат за втори мандат, измекярстваше около крадливия цар, падна от агент Гоце, беше депутат, но се отказа, провали СДС на куп избори, а сега слугува на Мутрата и затрива СДС!Той е единственият ни президент осмян дори във филм - Мисия Лондон!
130
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
О,слънце ясно,ти изгрейи затъмни сега вразите!Хулител твой да онемей,срежи езиците на злите!Ела и разпръсни тъмататъй,както нощем гръмобгаря мигом небесатаи чезне всеки таласъм...Откривай нови магистрали,километрични лентички режи,открий опять "Централни хали"и нов музей ведно с Вежди!И нужно е да знае всеки тук,да се не дърпа,а да свиква,че властва не домат,не лук,а мъдра,достолепна Тиква...
129
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТИ НАЛИ СИ СЕ ХВАНАЛ ОТ КРАЙ ВРЕМЕ ЗА ЧЕРВЕНИЯ *** И СИ ЦИЦАШ...ТО ВСИЧКИ ДО ЕДИН СТЕ СЕ НАЛОВИЛИ ЗА НЕГО,САМО ЧЕ ЦИЦАТЕ ОТ ХОРАТА ...
128
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПРЕСТЪПНИКЦОНЕВ,ЗАЩОТО СИ Е ИСТИНСКИ,А НЕ ЛИЦЕМЕР,КАТОДРУГИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ.ДАЙТЕ СВОЯ ГЛАС ЗА ИСТИНСКИЯ ПРЕСТЪПНИЦОНЕВ И ТОЙ ЩЕ ВИ ДАДЕ...ДА РАЗБЕРЕТЕ...
127
0
 
2
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 11 години
Прав си Ваньо , но зависи какво е сложено в капана като примамка
126
3
 
6
 
! Отговори
Баджанак преди 11 години
Никога нямаше да могат да го свалят... Защото народът щеше да си го избира..., пуснаха информации от преди 30 години за фалирали предприятия, че видиш ли ти колко печеливши били... и вие се вързахте на простотиите... Забравяте, че ако бяха факт и 50% от престъпленията приписани на Костов, ЕС 1000 пъти да е поискал някой да поеме отговорността за тях...
125
1
 
5
 
! Отговори
Баджанак преди 11 години
До 133: видя това, че сега на си купуваш хляб за милиони, че държавата е член на ЕС ( това че не чувстваш дивидентите от членството, трябва да питаш правителствата на мадридския ***, червената мишка и Боко Кратуната).... Колкото и да го плюете Костов, ако беше поне още един мандат на власт, сега щяхте да живеете в пъти по-добре... Това го почувстваха и всичките политически карикатури и довлякоха мадридския престъпник да ви оправя по всички сексуални начини...
124
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДАЛИ Е ГЕРБ ИЛИ БСП,НЕ Е ЛИ ВСЕ ЕДНО !?...НАД 200 КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИИ И ДВИЖЕНИЯЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКОТО СТАТУКВО ИВЯРНО СЛУЖЕНЕ НА РУСИЯ--ДРУГО АБСОЛЮТНО НИЩО...Е,ЛИЦЕМЕРИЕ,ЛИЦЕМЕРИЕ И ЕВРОПА СЕ ХВАЩА НА ГОЛАЧЕРВЕНА КУКИЧКА,КАКТО И СЛЕПИТИЗАНТИТЕ РАЗНОЦВЕТНИ...
123
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
135 май си прав , така беше всико си има логика на този свят
122
1
 
6
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
За съжаление, Стоянов няма да послуша никой друг освен Борисов. Те са дружки от времето, когато агент Виктор го легитимира като "десен" политик. Той не изтегли ченгето Герджиков от изборите за кмет на София и така десните гласове на Гаврийски с малко не стигнаха . Синя София бе поставена пред дилемата комунист (Дончева) или ББ. Това е. Всичко сега е награда за унищожаването на СДС
121
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
какво ли ми когато Жан падаше РЗ беше няколко долара , аз тогава бях добре защото бях износител и ми дремеше колко беше долара или марката но всики останали го духаха и защо не мога да разбера си срещу новите лозя , вкарват се нови сортове отглеждат се като хората , лично познавам хора , които в момента развиват такъв бизнес от нулата , плащат на специалисти от германия и франция , всико го правят по европейските правила и норми , утре и шато ще вдигнат , виното им е с прекрасни качества .
120
5
 
3
 
! Отговори
До 130 преди 11 години
Явно наистина съм глупендър щом съм гласувал за СДС ! Ти ми кажи като си толкова умен защо се сеят нови лозя ,като си има ? Явно си много навътре в нещата ! И от всичко добро,което е сторил Костов ,какво добро е видял простия човечец от него?
119
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
125 а добре че ме подсети отговарям ти но нещо не съм подготвен в момента , върти ми се в главата , че вече е изплозвана на някои от предишните избори за да го маскарят и сис имаше своетообяснение , ще проверя и в някои орт следващите статии за Костов ще те осведомя.
118
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от 130 продължавам този закон беше въобще спрян при Царя , дори си спомням че митинги организирахме тогава , но какво от това като такива *** като теб бяхте гласували за мигащия от Мадрид повервайки му в глупостите . ти си от тези *** които постоянно се люшкате сега за ББ преди за Волен , Царя или Жорж Ганчев или който не ви е хванал тоой не ви го е натресъл , такъв си и не се сърди на никой за скапаната ти положение.
117
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
129 не ти вярвам да си гласувал за СДС но както и да е . БГА Балкан беше фалирала още при правителството на Жан Виденов и я бяха сложили със закон в един списък от предприятия обречени на закриване , продадоха я в последния момент не без пари а срещу изплащане на нейните дългове това не е без ппари *** . Винзводите-известно ли ти е колко нови лозови масиви се създадоха след приватизажията *** .Досиетата беше гласуван тогава закон за досиетата но беше бамиран от конституциония съд .
116
7
 
3
 
! Отговори
до 126 преди 11 години
Гласувах за СДС ,респективно Костов .Какво направи той? Даде на Гад зееви без пари бълг.авиолинии.Даде на частни субекти Винзаводи,които в момента си имат собствени лозя вече и не изкупуват грозде на истинските лозари без да ги задължи да изкупуват лозя ,щом са получили държ.винзаводи.Не отвори досиетата ,какво стана с лустрацията? И за какво ни беше Костов? Просто загубихме 20 години преход. Сега гласувах за ББ.Не е идеален .Не е политик /т.е. нагъл лъжец/,но поне да спре кражбите .
115
2
 
7
 
! Отговори
Баджанак преди 11 години
На всички за всичко им е виновен Костов.... я за Балкан (комания, която е било само въпрос на време да фалира), я за това че утре ще вали...
114
1
 
12
 
! Отговори
Баджанак преди 11 години
Ако преди 15 години не беше дошло правителството на Костов на власт, сега щяхме да сме със статут на държава от Третия свят... Бързо забравяте, какво в положение завари държавата това правителство... Постави България на пътя към ЕС и НАТО, левът отново струваше нещо и т.н.... 3правителства след него, не могат да развият това, което Костов и министрите му им завещаха... Всички правителства включително и неговото са правили грешки, но неговото все пак свърши нещо добро за държавата не отричайте...
113
0
 
8
 
! Отговори
Клониг преди 11 години
До енчоЕ не ви омръзна да пишете глупости за Костов. Е ако беше крал толкова, сега щеше да има вестници (БСП, ДПС, ГЕРБ), телевизии (БСП, сем. Стоянови, ГЕРБ), услужливи журналисти, продажни съдии, социологически агенции и т.н. И най-важното още щеше да е на власт !!!
112
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
97, сигурно си прав! Но не бързай с диагнозите.Ама, хайде да ме светнеш, като ми обясниш чий го дири името Иваново, че и фамилията, под статията с основните икономически насоки за реформи в "Работническо дело", броя от 22 януари 1990 г.И как после за една нощ същите тия насоки залегнаха и в първата програма за реформи на ... СДС?