Борисов за спора Цветанов-Плевнелиев: Умора, криза, случва се!

Премиерът заспал в Осло, защото биоритмите му се объркали
Обновена: 12 дек 2012 17:26 | 12 дек 2012 17:20,
436
Борисов за спора Цветанов-Плевнелиев: Умора, криза, случва се!
Борисов бил много уморен в Осло. Снимка: Reuters

Вътрешният министър Цветан Цветанов по никакъв начин не е искал да засегне президента Росен Плевнелиев с изказването си, че държавният глава има само протоколни функции.

„Просто, когато се дават оценки непрекъснато, някой път човек се изнервя и може да каже нещо... Аз неслучайно вчера и с Росен се видях, с президента Плевнелиев, и това е – никакво напрежение и нещата действително се приемат такива, каквито са, нормално", коментира Борисов.

По думите му изказването на вицепремиера в началото малко е засегнало президентската институция, но после Цветанов се „поправил“.

"Случва се. Хората са много уморени. Знаете колко операции направиха само за няколко дни – фабриката за цигари, и какво ли не още. Възможно е, когато понасяме цялата политическа отговорност в най-голямата криза, някой път отстрани да се получи изказване, което да засегне някой", оправда го още премиерът.

Според него вътрешният министър се справя прекрасно с работата си. Така Борисов отговори на въпрос защо Цветанов се държи като премиер на България след завръщането си от САЩ.

Още по темата
10 дек 2012 16:47
391
„Защо да не стане премиер? Шегувам се с вас. Това е една коледна, новогодишна шега", заяви премиерът и няколко пъти подчерта, че не говори сериозно.

Освен Цветан Цветанов Борисов призна, че е и той е много уморен. Така премиерът обясни сладката си дрямка, уловена от камерите на официалната церемония в Осло, на която Европейският съюз получи официално Нобеловата награда за мир.

„Аз работя много и се уморявам много. Пътят до Осло е три часа и половина. И три часа и половина обратно – 7 часа. Още по 20 часа съм летял с гражданските полети до САЩ и обратно. Всеки, който е пътувал за 3 дни до Америка и обратно, знае какво му се случва с биоритмите“, каза Борисов.

Премиерът отново заяви, че е за пълната забрана за тютюнопушенето, но депутатите от ГЕРБ били разколебани. Просто браншът много ги притискал.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


436
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
268
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тежко, брате, се живее, между простаци неразбрани... Христо Ботев
267
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде стига ! От една дремка 100 кила дъвка направихте и ще я дъвчите цяла неделя
266
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
така е ,докато спят и ще им построят Белене и ще го открият даже
265
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До мат"рялМи тя снимката е от вчера,аз за 2 дена *** ще науча да говори....
264
1
 
9
 
! Отговори
придворен поет преди 11 години
Тиквуня, ах Тиквунятой е Тиквуня...големият враг на птичкитес бухалката гнясъл ги е всичкитесега заспал е като угоена с*иняи сънува Съсела,как е виновен за това ?
263
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
преплитане на маркучите и следва пробив в системата
262
1
 
1
 
! Отговори
$!(@) преди 11 години
Времето, за разлика от Парите, не се Натрупва.Ако се Чувствате добре, не се Безпокойте - ще го Преодолеете.Никой не бива да бъде Изключение. Ако се живее сред Луди хора, Трябва да се научи какво е Лудост.*** си остава ***, Дори и да е Облечена с костюм и вратовръзка.Учените *** са най-лошите ***.Нищо на този свят не може да се извърши без грешки, Защото глупациТЕ са така Изобретателни! С отстраняване на Причината изчезва и Следствието.Приятно - ще бъде този миг, който Не Очакваш.Хората повече вярват на Очите си, отколкото на ушите си.Необходимостта Не Знае Закон.Брадата Расте, а главата нищо Не Знае.W.A.D.Времето Ви...Свърши.~2012~.~1<@>13~$!.Приятно Прекарване.Чест е не да попаднеш в Рая, а да те Изгонят от Ада.
261
1
 
4
 
! Отговори
Бойко преди 11 години
"За колко ли пари да продам АЕЦ Белене........?"
260
1
 
8
 
! Отговори
мат"рял преди 11 години
ох милия той наш бб....изморен бил-задрямал.........ами кво да прави "батманчо"- лети с "бистришките тигри"-рита топка в работно време-реже ленти-подиграва се на Българите с наглостта си и безочието.....да не смята някои, че е лесно....само се чудя таз сложна дума "биоритъм" колко време му бе необходимо за да я научи...доста сложна дума за неговото просташко поведение.....още малко бб-още малко изтърпи - надявам се след изборите ще имаш време за дъъъълга почивка...
259
1
 
7
 
! Отговори
фигарото преди 11 години
Тиквата заспа.
258
0
 
8
 
! Отговори
Дебора преди 11 години
Виновен е фотографа ! Да ги беше събудил преди да ги снима !
257
1
 
6
 
! Отговори
ДР.Сергей преди 11 години
Не дремете другари,далаверата намаля драстично!А избори идааааат!
256
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Винаги съм смятал, че Борисов е най-простия и неук човек в сградата на министерския съвет. Оказа се, че жестоко съм се лъгал. Цветанов го надминава многократно, след като чух какви ги дрънка в понеделник сабайлам.
255
1
 
7
 
! Отговори
Краси преди 11 години
Абе Бойко,какво го защитаваш Цецо?Той е просто един полуграмотен физкултурник,невъзпитан...Не съм кой знае какъв симпатизант на президента,но той превъзхожда многократно вифаджията с шесте апартамента ,купени с пари на заем от пенсионерите баща и майка на жена му.
254
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лудо младо се засънило, на ръчица бела момина ...
253
1
 
6
 
! Отговори
Бойку преди 11 години
На тия двамата до мене не ги знам кои са ама ги уволнявам,Цветанов!Веднага да ги уволниш тия двамцата,как няма да ме събудят тия?
252
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дремката е заразна, невиждате ли че половината дремят
251
2
 
4
 
! Отговори
Граждански протест преди 11 години
Му Мonkey! Рапона е ухилен днес, Отново си има Нови Кукли на конци, Но Защо трябва да Платим Всички за Това? Внимание! Няма да стане това което Говори Рапона, а това което Мисли.Лошото е - група Американски учени са Доказали, че Рапона Не Мисли.Доброто е - Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи...
250
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако беше Станишев никога немаше да задреме.Той постоянно щеше да се оглежда за некой гейпарад.
249
2
 
12
 
! Отговори
ТИКВУНЯ СМЕШЕН преди 11 години
Големио шкембак ! Тик-так, пълен т**ак !