Вървим към предсрочни избори, каза Цветанов

"Не даваме криминални структури да опорочат народната воля"
Обновена: 20 фев 2013 15:08 | 20 фев 2013 11:40, Веселина Йорданова
156
Вървим към предсрочни избори, каза Цветанов
Цветан Цветанов Снимка: архив, БТА

Отиваме към предсрочни парламентарни избори, избирателите да преценят какво е направило правителството, заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов в Министерския съвет след заседанието на правителството.

ГЕРБ няма да участва в консултации за съставяне на нов кабинет.

Няма да позволим криминални структури да опорочат волята на хората. В протеста бяха внедрени лица, които да направят тази агресия, която демонстрираха вчера, заяви Цветанов. Премиерът винаги е бил за ненасилие по улиците на държавата, подчерта той.

Още по темата
Според Цветанов действията на полицията са били премерени и в рамките на закона.

Премиерът е изключително отговорен към българските граждани. Това, което направи днес, е да покаже държавническо отношение, посочи вицепремиерът.

Премиерът беше много ясен, каза Цветанов и допълни, че българските граждани са тези, които ще преценят дали днешният акт за оставка на правителството е правилен.

25 души, предимно криминално проявени, са задържани след протестите снощи. Вътрешният министър не уточни кой стои зад агресията по улиците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
8
 
17
 
! Отговори
SS преди 11 години
от вчера вървите с маршова стъпка към нищото...Прав ви път.Но трябва да има отбивка и в дранголника.Народен съд за Буда и това престъпно фашизоидно правителство! - Всъщност, народът и историята вече ги осъди.Сега трябва да се борим за омитането и на депутатите. На всички. Това са истински ***
51
23
 
18
 
! Отговори
arize преди 11 години
До АнонименБраво на Бойко и Цецо!Те мислят за хората!Не слушайте безработните и безакълните, които пишат глупости по форумите!Умните работят и нямат време да пишат!Да живее България!.................................Буахахахаха, проститутчица си ти, малка спинозна ***. Кофти ли е??! :)Обаче от сега нататък ще духаш на БиБи и ЦвъЦвъ за без пари."Умниците" в тая държава всичките са като теб - медузи.
50
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБЕРАСТИ ДОЛНИ ВСИЧКИТЕ СТЕ ЗА МАСОВ ГРОБ
49
6
 
19
 
! Отговори
Бияч на жени и деца преди 11 години
Убиец! Бияч на жени и деца! УуУУУУУУУ! В затвора!
48
15
 
9
 
! Отговори
ддт преди 11 години
Къв народ бе, аризе , гамените с качулките на 1 ва линия ли е народа, нещастно е протестчето и не мисля, че 1000 човека от които 500 агитка могат да бутнат властта. Пак ще избереме Бойко спокойно хахаххаахах
47
8
 
19
 
! Отговори
РеалистЪТ преди 11 години
Най-после тези нещастници и некъдърници от т.н. герб, ще си отидат.Беше крайно време.Държавата ни, неможе и нетрябва да бъде управлявана от полицай, мутри и мафиоти.
46
0
 
8
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Вървим към предсрочни избори???ХА-ХА-ХА!!!Това ми напомня сценката с баба Гицка (с участието на Стоянка Мутафова и Георги Парцалев):Парцалев: Бай Йовчо рекох, бай Йовчо видя ли го (на снимка във вестника)?Мутафова: Туй не е ли Йовчо?Парцалев: Ми че той е, я!Мутафова: Аааа, щото аз рекох че е Йовчо...
45
3
 
14
 
! Отговори
до36 преди 11 години
А ти какво правиш по фарумите бе герберска ***
44
4
 
16
 
! Отговори
Въпрос преди 11 години
Цецко къде се покри бе апартаментче мамино... защо не даваш обяснения пред народа за събитията през изминалите дни ! ?!? ...... страхливи !!!! Ще има ли наказани служители на МВР ???? Каква е твоята реакция на изказването на бития от полицията човек " Полицията действа с провокаторите"
43
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имам апел към "Анонимус". Моля ви да хакнете драскачите на Кутев. Не се издържа вече на техните малоумщини
42
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я ОДИ СЛУШАЙ ВЕСКО МАЗНИЯ С РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ
41
1
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Цецо крадецо в затвора.ние стачкуващите не сме криминални личности а ти си такъв но не си личност крадец и престъпник си ти.
40
10
 
23
 
! Отговори
факт преди 11 години
Като станем нормална държава Ц.Цветанов трябва да върви към затвора.Факт !
39
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички безработни и безакълни, дето стоите по форумите и по улиците идете и се подмийте, голям х...й ви чака!ХА Ха ха....
38
1
 
14
 
! Отговори
Приятели преди 11 години
Прочетете доклада от 10.02.2013г. на Ричард Морнингстар, специален пратеник на Хилари Клинтън по въпросите на евро-азиатските енергийни въпроси, озаглавен "Българите не представляват проблем". Има го в интернет. Какви добри хора са тези американци - направо наши приятели.
37
7
 
8
 
! Отговори
arize преди 11 години
До ddtХаха, *** си ти и тия като теб.Не агитките свалиха ГРОБ, народът го направи. Народът целокупно им поиска сметка. Това е, което се случи.
36
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато Туй си отвори устата да каже "Добър ден" палете лампата, защото сигурно е полунощ.Пиникиото Цвъ и вождът му Буда на кого ги разправят тия?Не искали кръв, не можели да са начело в страна, в която полицията бие? А кой нарежда на полицията? Кой и благодари днес? И Буда от трибуната на НС, и Туй?Как си позволява шефът на СДВР да "обяснява", че били мирни протестиращи "защото провокаторите се скрили"? Те чуват ли се?Опоскаха хазната, оплюскаха резерва, биха хората и пак нагли!
35
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само лъжи и измами през цялото управление и даже не могат да си тръгнат с достойнство а пак лъжат всички видяхме терорът над протестиращите от страна на наемниците на властта ''Полицията''
34
1
 
8
 
! Отговори
Nerealen преди 11 години
ТИ си криминалната структура!!!
33
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на Бойко и Цецо!Те мислят за хората!Не слушайте безработните и безакълните, които пишат глупости по форумите!Умните работят и нямат време да пишат!Да живее България!