Вървим към предсрочни избори, каза Цветанов

"Не даваме криминални структури да опорочат народната воля"
Обновена: 20 фев 2013 15:08 | 20 фев 2013 11:40, Веселина Йорданова
156
Вървим към предсрочни избори, каза Цветанов
Цветан Цветанов Снимка: архив, БТА

Отиваме към предсрочни парламентарни избори, избирателите да преценят какво е направило правителството, заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов в Министерския съвет след заседанието на правителството.

ГЕРБ няма да участва в консултации за съставяне на нов кабинет.

Няма да позволим криминални структури да опорочат волята на хората. В протеста бяха внедрени лица, които да направят тази агресия, която демонстрираха вчера, заяви Цветанов. Премиерът винаги е бил за ненасилие по улиците на държавата, подчерта той.

Още по темата
Според Цветанов действията на полицията са били премерени и в рамките на закона.

Премиерът е изключително отговорен към българските граждани. Това, което направи днес, е да покаже държавническо отношение, посочи вицепремиерът.

Премиерът беше много ясен, каза Цветанов и допълни, че българските граждани са тези, които ще преценят дали днешният акт за оставка на правителството е правилен.

25 души, предимно криминално проявени, са задържани след протестите снощи. Вътрешният министър не уточни кой стои зад агресията по улиците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До "напълно нови хора" 76:Кои са тези "напълно нови хора"? Откъде ще дойдат? Кой ще даде на "ХОРАТА ... ДОСТОЕН, НОРМАЛЕН ЖИВОТ И ТО СЕГА ... ОТ КОЕТО ... ГИ ЛИШИХА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ"? Какво е "модерно европейско развитие"? ТОва на Германия или на Гърция, на Швейцария или на Ирландия? Или на Швеция? Или на Русия? Или пък на Италия, Испания и Португалия? Или на Турция?
71
0
 
11
 
! Отговори
itp преди 11 години
никакви турци не се изказват собственически... тук пишат няколко фалшиви гробарски профила, а дпс много одавна не са етническа, а икономическа партия (както всички останали).
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До SS
69
0
 
10
 
! Отговори
Гъбарко преди 11 години
Предсрочни, предсрочни, колко да са предсрочни. Има, м1яма 4 месеца. Толкова щяха да са и без оставката на кабинета. Остава открит въпроса, кой сега ще брои гласовете.
68
5
 
13
 
! Отговори
arize преди 11 години
До АзИзгонихте единствения човек, който мислеше за народа,а не за себе си... Такива като Вас без образование, неграмотни и лентяй, се оплакват... Клати краката, стой на кафето, после реви що ти е 500 лв заплатата ;) А другите, който сме учили и работим ще си вземаме 2К и това е..........................Не ме карай да се смея...Толкова ти личи, че работиш в държавната администрация, че няма на къде...Свърши се с бонусчетата и 2-те К. Край! Сега ще духаш за без пари, като добро момиче. :)
67
3
 
6
 
! Отговори
лудия преди 11 години
не искахме остваката на борисов а на дянков и на вас г-н цветанов. искаме абсурдната забрана за тютюнопушенето по заведеня паркое и стадиони да се отмени.забраната за пиене на бира в парковете също. искаме да се спази волята на хората за белене за да има евтино електричество. за имфра структурата да се наемат безработни на 450 лв заплата, а парите за заплатите и развитие на дъжавни предприятя да се гарантират от държавата,отпечалбите от тези проекти.
66
2
 
14
 
! Отговори
Стоянова преди 11 години
Пои-криминална "структура "от ГЕРБ начело с Цецо,не мога да измисля!
65
2
 
7
 
! Отговори
напълно нови хора преди 11 години
ХОРАТА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ВЕЧЕ ОТ КРАСИВИ ДУМИ, ОБЕЩАНИЯ, ПАРТИИ И ЛИЦА, КОИТО САМО СИ СМЕНЯТ МЕСТАТА, ТЕ ИСКАТ ЕДИНСТВЕНО ДОСТОЕН, НОРМАЛЕН ЖИВОТ И ТО СЕГА, ИСКАТ РАБОТА, ИСКАТ ДА ИМАТ МЕЧТИ И ПЛАНОВЕ, НЕЩО ОТ КОЕТО С ОБЩИ УСИЛИЯ ГИ ЛИШИХА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ!!! България трябва да бъде създадена отново, с напълно нови хора. Всичко е ужасен абсурд и изход няма с тези партии и политици. Да изградим държава, отговаряща на стандартите за модерно европейско развитие!
64
4
 
17
 
! Отговори
иван преди 11 години
139 пъти се прави възпоменание / А НЕ ЧЕСТВАНЕ / от обесването на Левски. При това при разни режими! И нито веднъж ТАМ НЕ Е ИМАЛО ТАКАВА ВОЕННА ТЕХНИКА! ЗА КАКЪВ ВТОРИ МАНДАТ ГОВОРИТЕ, ГЕРБ! Наистина сте психически неуравновесени!
63
11
 
10
 
! Отговори
arize преди 11 години
До ххНа последните избори не гласувах за никого. Сега ще гласувам за Борисов !................................И защо ще гласуваш така, би ли пояснил?Или просто си тролиш? :)Всъщност , както искаш гласувай. То и без това най-силният аргумент срещу демокрацията е пет минутен разговор на живо с *** като тебе... Чийто глас тежи колкото на нормален човек.
62
1
 
4
 
! Отговори
лимонад преди 11 години
До John Atanasovотивай си в америката - където си избягал.
61
4
 
7
 
! Отговори
45678 преди 11 години
Правителството направи Калинки, Дюнигейт, втори лифт на Банско и ред други неща от които ще живее охолно стотици години след като отдавна всеки е забравил за тиквата, *** и апартаментите на цв.цв. а каквото направи за народа, народа му го върна с протестите!
60
0
 
7
 
! Отговори
123 преди 11 години
До РеалистЪТНали досега такива я управляваха бе,***!
59
7
 
16
 
! Отговори
John Atanasov преди 11 години
Никога повече - Бойко Будата, Дянков Меката китка, Цветан Цветанов - гаулайтера с 6-те апартамента. ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, СЪСТАВЕНО ОТ ХОРАТА, ОТ НАРОДА, без участието на сегашните политически партии - до тогава ПРОТЕСТИ И ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ, ПО УЛИЦИТЕ И ПО ДОМОВЕТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ!
58
17
 
12
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Изгонихте единствения човек, който мислеше за народа,а не за себе си... Такива като Вас без образование, неграмотни и лентяй, се оплакват... Клати краката, стой на кафето, после реви що ти е 500 лв заплатата ;) А другите, който сме учили и работим ще си вземаме 2К и това е..
57
16
 
9
 
! Отговори
Не ни оставяй бОЙКО преди 11 години
Не ни оставяй Бойко!
56
1
 
0
 
! Отговори
kristian756 преди 11 години
flexinf.log.bg/article.php?article_id=145794
55
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
zashto si podava ostavaka ,samo ni izlaga pred evropa i bez tova sled 4 meseca ima izbori ,nai rano predsro4ni moje da ima sled 3 meseca pozakon za edin mesec se razvalia imidja na Bulgaria pred evropa mnogo glupav hod
54
7
 
15
 
! Отговори
arize преди 11 години
До ддтКак "1000 човека, 500 от които агитка", бе, ти ненормален ли си?Независимо в какво вярваш и в какво не, фактът си факт, Тиквата уйде. :)И той и цялото му прокажено правителство от клиентелисти и бездарници. Ама то държава не се ръководи като бистришки футболен отбор, нали се сещаш? Или не се сещаш...И нямам съмнение, че ще се намерят ***, които пак да гласуват за ГРОБ.Не можеш да ме изненадаш тука... Пхахахахаха
53
15
 
12
 
! Отговори
хх преди 11 години
На последните избори не гласувах за никого. Сега ще гласувам за Борисов !