Служебният кабинет в пълен състав!

Вижте лицата, които ще ни управляват в следващите 2 месеца
Обновена: 12 мар 2013 21:21 | 12 мар 2013 20:43,
56

Марин Райков - министър-председател и министър на външните работи Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия ще ги призная,ако: 1 подготвят условия и дадат реален шанс за развитие на бизнеса,но без спекулации,криене на данъци,реални обороти и други селски хитрини! 2 Предприемат мерки за плащане на здравни осигуровки от всички подлежащи на такива! Ако принудят *** да се държат законо съобразно!
47
0
 
2
 
! Отговори
До 51 преди 11 години
Какво значи роден в САЩ, завършил в САЩ и т. н. Че ние, които сме родени и завършили в БГ да не сме втора ръка хора. Нима в САЩ, в Германия, във Франция и т. н. няма малоуници, простаци, престъпници. Така преди години ни натрапиха Симеон Сакскобурготски, Милен Велчев, Николай Василев. "Големи капацитети", радетели на майка България. Резултатът е ясен. Не е важно къде е роден човек, къде е учил е какъв е: патриот, родолюбец, човеколюбец,, честен, земен, всеотдаен, с чисто минало.
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я преди да се радвате на ''новото правителство'' се поразровете и вижте кои са им роднините,бизнес партньорите и за кого са работили до сега.Служебният кабинет на кого ще служи?На народа?Никога!Червени,сини,гербери,безпартийни-ровете в нета и търсете,отворете си очите,защото пак пак ни приспиват!Пак хора с досиета,пак стари червени отрочета,пак калинки,пак с общ бизнес с олигарсите!Четете,не слушайте какво ви говорят,а вижте какво са правили!
45
0
 
3
 
! Отговори
aaa преди 11 години
Така като поразгледах, видях, че този човек може да е учил в Харвард, но е завършил само колежа, няма така нареченото "висше"... Поправете ме, ако греша, но не намерих да си е изкарал магистратурата, а само бакалавъра.
44
1
 
0
 
! Отговори
do 47 преди 11 години
време е да си изпиеш лекарството
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До тттСпокойно ! Имат само 2 месеца и дано не дообъркат конците ! Аз лично ги дистанцирам от правителството на Борисов. В общо линиии новият състав като временен е сполучлив, но от него се очаква най-вече да подготви успешни избори в смисъл висока активност, което обаче не значи честни. Ако наросът отново върне ГЕРБ, значи напразно е протестирал. Капацитетът на Бойковите хора бе ограничен /колко души нямаха обазователен ценз !, колко бяха замесени в конфликти по интереси ! /
42
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименПисал си, колкото да кажеш нещо каквото и да е, сал да е, както се казва. Новият премиер е коренно различен по ерудиция и единственият му кусур за момента в моите очи е, че и той като много българи МЕка, тоест където трябва и не трябва прибавя едно "МЕ" към правилната глаголна форма. Пример: той каза "...ние търсиМЕ"; .... ние знаеМЕ" и др.
41
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така като ги гледам, министърът на образованието има най-приличен и европейски вид. Останалите мязат на *** и селски кметове. Премиерът е по-зле и от предната куха тиква. Много поциганизяха тия българи, бе... Срам.
40
0
 
1
 
! Отговори
SS преди 11 години
До ПатриотМнного грешиш като си мислиш ,че политиците са хора от народа .Сегашните политици трябва да са лоялни първо към Евросъюза , после към България. Преди време незнам кога за последно е трябвало да са лоялни първо към Русия.Това е истината СУВЕРЕННА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ в сегашните условия не може да има.
39
0
 
2
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Този елементарен народ не разбра че го манипулират от няколко партии само и само да не гласува... БСП и ДПС нямат полза от голяма избирателна активност. И двете изеднически партий са хванали максимума и от тук натам колкото по голяма избирателна активност.. толкова по зле за тях. Ако избирателната активност се вдигне поне на 70% ще се стопят не само ДПС но и БСП, нормалните хора искат нещо различно !!!
38
1
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Призовавам всички българи да отидат до урните на 12.05, за да изринат легално без кръв и революция турците от парламента барабар с майчиния им език в националния ефир, като гласуват за българска партия. Колкото повече българи гласуват толкова повече се стапят процентите на ДПС... под въпрос е влизането им и прескачането на 4%-та бариера ако избирателната активност се вдигне на 70% !!!Гласувайте българи да се отървем от престъпниците с *** и ятагани!!!
37
2
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Ейй аман от хейтъри ... всичко и всички плюете, всички познавате, за всичко акъл давате, само дето като се замисля и политиците ги избираме от хора сред нас. Плюете срещу себе си *** такива. Дайте поне веднъж шанс на хората да работят без да бършат пяната от плюнки по лицето си от хора като вас
36
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тиквата под прикритие.
35
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОЗИ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ Е НА ГЕРБ!!!!!!!
34
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Честито план "Б" ГЕРБ ,защо беше всичко това протести ,самоубийства прегазваня на пешеходна пътека стрелби пред правосъдието ??????
33
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБЕРИТЕ ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА!!!!ПРЕЗИДЕНТА ИЗПЪЛНЯВА НА БОРИСОВ!НАРОДА ЩЕ МУ ПОИСКА ОСТАВКАТА!!!!!!!!
32
2
 
5
 
! Отговори
ттт преди 11 години
Не ми харесва това, че голяма част от министрите доста време не са живели в България. Нещо като Ники Василев и Милен Велчев. Помня Н. Василев назначи шеф на Булгартабак и му определи заплата 20 000 лева, когато хората в гружеството взимаха по 150 - 200. Просто тия хора ще мерят със стандартите на САЩ и Англия.
31
0
 
7
 
! Отговори
valenzeto преди 11 години
4 25 ОтговориАнонименпреди 9 часа Не ме интересуват лицата на тези хора, интересува ме какво ще сложа на масата тази вечер.-ti dnes raboti li i ako da to mn drugi sa se pravili ce rabotqt ta misalta mi e promqnata zapocva ot nas samite neka sme otgovorni i pak kazvam malko potolerantni inteligentni neka sme hora ce sega sme vsicko drugo no ne i tova
30
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абинета не знам дали е в пълен състав но е пълен та*ак!
29
5
 
6
 
! Отговори
до 17 преди 11 години
Ами брато, за това има и ловни дружинки. хората ходят по горите, бият дивеч. не се оплакват. а ти ми стоиш в панелката и искаш. няма да стане. българина много странен - все гладен бе, все масата му празна. аман. а сега какви празници се задават, а-леле. пак ще задръстят магистралите и софрите. а, дано се нахрани тоя народ някога.