Нов зам.-министър ще отговаря за развитието на човешките ресурси

Ваня Стойнева има богат опит в управлението на европейските средства
15 мар 2013 17:58,
14
Нов зам.-министър ще отговаря за развитието на човешките ресурси
Снимка: МТСП

От днес нов зам.-министър ще отговаря за програмата за развитие на човешките ресурси, съобщиха от Министерството на труда и социалната политика (МТСП).

Ваня Стойнева има богат професионален опит в сферата на управлението на европейските средства и европроектите. Тя идва от дирекция „Национален фонд” в Министерство на финансите - сертифициращият орган по оперативните програми, финансирани от структурните фондове и Кохезионния фонд  на Европейския съюз.

Преди това Стойнева е заемала експертни и ръководни позиции в дирекция “Европейски фондове за конкурентоспособност” в МИЕТ - управляващ орган на оперативна програма “ Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-2013 г” и изпълнителна агенция по програма ФАР.

Била е също началник сектор „Мониторинг“ в дирекция “Предприсъединителни програми и проекти” на Министерството на икономиката – звено за изпълнение на проекти и изпълнителна агенция по програма ФАР.
Новият зам.-министър има и опит като координатор на проект “Инициативи на пазара на труда” в Министерството на труда и социалната политика.

Практическият й опит е свързан с изграждането и управлението на системи за мониторинг и докладване по схеми за безвъзмездна помощ, включително разработване на методологии за оценка на риска. Тя е специалист също по разработването на критерии за оценка на проектни предложения по схеми за безвъзмездна помощ, има опит и като оценител.
 

Още новини от икономика и политика четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: министър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Дани преди 11 години
Толкова некомпетентни коментари накуп не бях чела!Не познавате човека, за да давате толкова неуместни коментари!Напротив, изключително умна и доказала се професионалистка в сферите, които работи, не случайно е избрана на този пост.За справка може да проверите дипломите й, в университета както и владеенето на езици й е още от гимназията за преподаване на чужди езици "Захарий Стоянов" гр.Сливен, на което сме възпитаници!Само може да се гордеем с нея!
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На пръв поглед - вчерашна пикла. А с такъв "богат опит"!
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До страшния_съд МИ ЧЕ ТО И СЕГА ИМА АГЕНТИ--НА ДАНС,ЦРУ,МОСАТ....И ОЩЕ РЕД СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ...ИМА ДЪРЖАВА ИМА АГЕНТИ,ИМА РАЗУЗНАВАНЕ ИМА И КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕ..ВСИЧКИ СИ ИМАТ АГЕНТНИ...Я СТИГА С ПРОСТОТИИ.....
5
1
 
0
 
! Отговори
развигор преди 11 години
Развивате ли ге чуешщките ресурси?Развиваме ге, Развиваме ге!А! Чи аку мой по още една кожа да им развиете...
4
0
 
16
 
! Отговори
dk преди 11 години
тия секретарки няма ли да свършат вечекакво е завършила и кога успя да натрупа такъв опин,че министър да станеаман от проекти вечесамо определени хора да прибират едни пари и да дават трохи на другии като приключи проекта какво правимпак проектии така нищокъде е производството ви и малкия бизнес.гръбнакакоя от тях е създала нещо от нулата та да знае стъпките и да помагас проекти няма да станеприбират си парите големите и си купуват с тях апартамент виена
3
3
 
9
 
! Отговори
cas преди 11 години
егати пулещият се тюлен
2
1
 
13
 
! Отговори
край преди 11 години
разбрахте ли тая по какво е специалист. толкова нищо незначещи чуждици на куп до сега не бях срещал.
1
0
 
21
 
! Отговори
кк преди 11 години
А тази Калинка-Малинка кога натрупа богатия професионален опит? Г-н Премиер, я за всеки случай проверете дипломата на детето. Да не кажем след 2-3 седмици "Ох, изненадка!"