Слави Бинев: Не искам държавата да се ръководи от пожарникари

"На глупавия диктатор и слугите му са глупаци"
Обновена: 18 мар 2013 11:08 | 17 мар 2013 18:16,
6
Слави Бинев: Не искам държавата да се ръководи от пожарникари
Снимка: ГОРД

„Простете, братя и сестри българи. Аз съм простил на всички, които са засегнали мен. Но аз няма да простя на тези, които са засегнали моите близки, хората, на които държа.” Това заяви Слави Бинев на официалното представяне на ГОРД-София. 

Представянето на ГОРД започна с филм, в който ясно бе показано, че предупрежденията, които Бинев е отправял преди повече от година за това, че българите ще излязат на улицата и ще искат разплата с всеки един от управляващите през последните 23 години, е вече факт.

Заедно с Бинев на сцената в зала 3 на НДК се качиха зам. председателите Румен Ралчев и Поли Карастоянова, председателят на младежката организация на ГОРД Станислав Недков – Стъки, членовете на Националния и политически съвет, както и водещите фигури в Софийската организация на движението.

„Мъдреците казват, че да простиш на враговете си е прекрасен подвиг, но още по-прекрасен е да ги разбереш, защото разбирането е едновременно и прошка и оправдание и помирение. Е, аз не можах да ги разбера, не мога да разбера как е възможно да простиш на хора, заради които бащи убиват децата си, хора, заради които, българи се самозапалват”, негодува председателят на партията е добави, че за него важат думите на Славейков, че човек трябва да прощава на враговете си, след като ги види обесени.

„Над половин милион души напуснаха България в последните години. Самоубийствата се увеличиха. Контрабандата се вдигна двойно. Управлението на Борисов напомняше тоталитарния режим от преди 1989 година. На глупавия диктатор и слугите му са глупаци”, отсече още председателят на ГОРД. 

„Аз не искам държавата да се ръководи от пожарникари. Тези хора не трябва да говорят за бизнес. Това са хора, които никога не са разбирали от икономическа активност. Те нямат никаква идея за пари. Трябва да възстановим социалната държава“, подчерта Бинев. „Национализацията не е решение. Решението е контрол. Конституцията моментално се нуждае от реформа. Ние искаме предсрочни президентски и общински избори, защото в цялата администрация е пълно с малоумни кадри“, каза още Слави Бинев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: гордСлави Бинев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Правилно го е казал човекът! Да изгоним герберастите завинаги от властта!
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя няма ли някой близък и нормален да му каже ,че се излага пред хората ? Тоя и за овчар нестава .
3
2
 
2
 
! Отговори
Haha преди 11 години
За съжаление всичко което казва Бинев е истина!Време е за радикална промяна!!!
2
2
 
4
 
! Отговори
Татарчев преди 11 години
*** БИНЕВ ... НИЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ НЕ ИСКАМЕ В ПОЛИТИКАТА ДА ВЛИЗАТ ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО ТЕБ , ПРОДАВАЛИ ДРОГА , *** , ИЗТОЧВАЛИ ДДС , ПРАЛИ ПАРИТЕ НА МУЛТИГРУП ... И ОЩЕ МНООООГО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ .... МЯСТОТО НА *** КАТО ТЕБ Е В З А Т В О Р А ....
1
6
 
5
 
! Отговори
Долу Бинев/ДПС?БСП преди 11 години
Нека българина разбере едно!1. Виновника за високите сметки са подписаните договори с частните американски ТЕЦ-ове (Костов)2. Подписаните договори с ЕРП-тата, НДСВ, БСП3. Подписаните договори със зелените- БСП4. няколкото милиарда които плащаме за "НИЩОТО" в Белене !!! БСПСледствие... високи сметки за ток ... следствие... високи цени на всичко заради тока- 40 лв.ток- 120 лв. сметка. Чисто просто и елементарно, стига българчето да се замисли поне малко...Само ГЕРБ на изборите