Шефът на НАП се стяга за парламента

Бойко Борисов е потвърдил, че ще води и листата в Пловдив-град
2 апр 2013 07:00, Елка Василева
135
Шефът на НАП се стяга за парламента
Красимир Стефанов. Снимка: архив, Булфото

Шефът на НАП ще се пробва за депутат. Красимир Стефанов ще бъде на втора позиция в листата на ГЕРБ в Хасково, пише "Стандарт". Там водач ще е бившият икономически министър Делян Добрев. Водач на листата в морската столица се очаква да е бившата строителна министърка Лиляна Павлова.

На предни позиции ще са бившият депутат Емил Радев, както и бившият шеф на Военноморските сили и бивш зам.-началник на отбраната Пламен Манушев. В листата ще е и Нели Петрова, майка на 20-годишната Лора, която бе убита на пешеходна пътека. Варненската листа ще има и спортна звезда - в нея ще е и олимпийският шампион по бокс от Сеул 1988 г. Ивайло Маринов, роден като Исмаил Мустафов. От гражданската квота се очаква друга олимпийска звезда - шампионката от Пекин Румяна Нейкова, чийто съпруг бе спортен министър в кабинета "Борисов".

Шефът на ГЕРБ във Варна Иван Портних вероятно ще е втори в кандидат-депутатската листа за предсрочните парламентарни избори на 12 май, пише още "Стандарт", като се позовава на партийни източници. Така той ще бъде "тестван" каква подкрепа събира за извънредния кметски вот в морската столица, който се очаква през юни. Портних се радва на подкрепа в партийното ръководство и е най-вероятният кандидат на ГЕРБ за градоначалник. Постът се оваканти, след като партията на Бойко Борисов оттегли доверието си от Кирил Йорданов и след паралелен натиск от протестите в града той бе принуден да освободи кметското кресло.

Късно снощи стана ясно, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е потвърдил, че ще води и листата на партията в Пловдив-град. Имаше вероятност той да води своите в Стара Загора, където водач на листата на БСП е лидерът на социалистите Сергей Станишев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
31
 
! Отговори
днес преди 11 години
Герб се провалиха в управлението на страната и това е ясно даже и за техните симпатизанти.Осъзнава го и вожда им Борисов затова се е скрил в миша дупка и пиарите му се чудят как да го извадят от там по по убедителен начин.Що се отнася до Цветанов той е перде-ти го плюеш той си мисли че дъжд го вали и си кара както той си го знае -*** човечец е бил и *** ще си остане.
115
0
 
31
 
! Отговори
stoian79 преди 11 години
ZARADI TEZI BOKLUCI GERB I TAZI KUKLA NA KONCI KRASIMIR STEFANOV MI DOIDE POKANA ZA ZAPLA6TANE NA DANAK V RAZMER NA 3200lv..PLATIH GI RAZBIRA SE TAI KATO SI GI DALJAH A SEGA STANA IASNO KADE SA OTI6LI TEZI MOI PARI V KASI4KATA NA GERB.TAKA KAKTO SA IA PODKARALI DA SLOJAT I ROSEN BA4VAROV.
114
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
6EFA NA NAP SE GATVI SA GOLQM HAP - -- LAP . DA NE SA ZADAVI
113
0
 
38
 
! Отговори
ся преди 11 години
Ужас! Още един алчен крадец и шантаджия се е насочил към властта
112
0
 
37
 
! Отговори
до 106 анонимен преди 11 години
Какво като е струвал 7000 лв.един апартамент.Тогава това бяха много пари.За обикновенниячовек апартаментите са били по всяко време скъпи.Ако правиш далавера може и да си купиш 6 апаратамента.Колко ти е била заплатата в началото на демокрацията и колко лично тиапартамента си купил?
111
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шефа на НАП не трябва ли да е безпартиен?И щом цялата власт е в ръцете на Бойко Борисов за каква честност и безпристрастност говорим?Има ли някой в България който не е склонен да се продаде?Въпросът ми е риторичен,защото ако отговора е-не,тогава е много страшно.
110
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още един ще се "пробва" за депутат. Ама докога ще сме толкоз търпеливи, а? Имаме ли толкова време да им изтърпяваме пробите на некадърници и крадци лъжливи? Това не е сериал, дето си го гледаме вечер - това е нашият живот, РАЗБЕРЕТЕ! Стига сме си трайкали!
109
0
 
43
 
! Отговори
червена роза преди 11 години
Шефът на НАП се стяга за парламента....да но за парламентарната гей група в затвора
108
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тиквата е като многоръкия Шива. Тоя популист и некадърник трябва да е в панделата заради престъпления срещу народа си,а не да води листи. Питам се с кой акъл гласувах за едни *** и крадливи комунисти като герберите. Мислех, че са нещо по-различно от БСП, а те се оказаха дори по-лошо. Колко слабоумен и *** народ трябва да си ,за да избереш отново този геноцид?
107
0
 
47
 
! Отговори
ЗАГРИЖЕН преди 11 години
ПЛОВДИВ...ВЯРВАМЕ ВЪВ ВАС...РАЗКАРАЙТЕ ТЕЗИ *** ТИКВИТЕ
106
0
 
44
 
! Отговори
Коко преди 11 години
ГЕРБ твърди, че щял да вкара повече депутати от досегашния им брой, с такива като този ли се надяват това да се случи? Е няма да стане! Послушници, мазници и калинки ни доведоха да кривата круша. В ГЕРБ достойните хора са малко и все повече намаляват.
105
0
 
43
 
! Отговори
11 преди 11 години
Забележете това розовоусто момченце какъв самодоволен вид има на типичен кариерист и послушко на евреите, на които НАП-България е един от инструментите им за крадене и геноцид срещу народа.Ако искаме такива послушни дебелосери да ни управляват ви го гарантират всичките производни на БКП, маши в ръцете на пророците на Луцифер отвъд Океана, в Западна Европа и Русия, да не пропуснем и Турция.Българийо майко мила, само идеалисти и патриоти виждаме в политиката ни!
104
0
 
50
 
! Отговори
минаващ преди 11 години
И този ли ще се пробва за депутат на наш гръб? Аман от проби, айде, че пак иде време да въстане роба!
103
0
 
35
 
! Отговори
до 107:) преди 11 години
ти ме развесели:) Как защо? Много е просто...в този самолет пилотите имат парашути:)
102
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тиквуняка бе избран веднъж през 2005 г. за депутат от НДСВ. Но не стъпи в парламента!Та и сега?! Виждате ли го като депутат, тоя дето не може да си седи на *** повече от 15 минути. Сега се крие като мишок, а след изборите ще сдаде поста на Цветанов и ще се покрие някъде в чужбина!Само кандидатиране на Боко в Пловдив е обида към интелекта на пловдивчани!
101
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вярвам , че пловдивчани , като интелигентни хора , ще изхвърлят Борисов на бунището на историята - където отдавна му е мястото .
100
0
 
42
 
! Отговори
лъжата преди 11 години
Да си водач на няколко листи си е чиста измама спрямо избирателите. По този начин се лъжат хората още от самото начало на изборите. Гласувайте за водача, ама ще влезе третия, който никой не го познава и т.н. Относно гражданската квота - Румяна Нейкова - много е гражданска - чиста гробарка, та нали мъжът и лапаше три години и ополовина от гробарската софра. Какво ли ще направи тя и Исмаил в парламента, освен Исмаил да е новият спаринг партньор на Бойко в чужбина, както беше чучулото Найденов.
99
0
 
48
 
! Отговори
варненка преди 11 години
Това ли са лицата на морската ни столица - недоучени спортисти и гербаджийски *** . СИНЯ ВАРНА , СЪБУДИ СЕ !
98
5
 
34
 
! Отговори
Гост преди 11 години
Този е добродушен,човечен и професионалист-издигнал се от долу до този пост,но заместника му Ст.Марков-парашутиста-няма оттърване от него-човек на Мургина!Новия министър веднага трябва да го разкара и даде на прокуратурата-от всички проекти на НАП е лапал яко и като мижитурка-стаил се е и чака да го запазят на принципа "Ние сме със таз,която е на власт"-само пречи освен че ***!Несменяем корумпиран подляр!
97
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов започва да се отблагодарява на тези прикривали престъпления по време на управлението на ГЕРБ,като отново ги урежда на държавна ясла.Естествено с подкрепата на Борисов.