Марешки - като единствената алтернатива на българите

Той си спомни, че преди време са му предричали бърз фалит
13 апр 2013 16:46, Петя Славова
107
Марешки - като единствената алтернатива на българите
Марешки. Снимка: Булфото

Ние сме единствената алтернатива за българите на вота след месец. Това заяви Веселин Марешки пред TV7. Аз съм нормален човек, който помага на хората и не е единствената ни цел просто да влезем в парламента, допълни лидерът на "Либерален алианс". Той призова хората да не гласуват зполитици, които не са направили нищо, докато са били във властта като посочи за примери Костов, Кунева, Волен Сидеров и Яне Янев.

С последния преди време Марешки е бил в съюз, стана ясно още от предаването. Единствената причина за това е била възможността на участниците в „Либерален алианс“ да влязат в избирателните комисии. Това щеше да ни гарантира, че няма да ни окрадат гласовете, обясни гостът. Той допълни още, че раздялата с Янев се е случила, заради невъзможността на депутата да съхрани групата си в парламента.

 Аз и сега работя за хората, като ползвам минимална печалба от продажба на лекарства, посочи още той. Стана ясно още, че преди години, когато започнал откриването на обекти в цялата страна, му се присмивали и му предричали бърз фалит. Днес обаче започнали да го копират, а партии вече отваряли аптеки.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
ако тоя гнусен мутряга е единствената алтернатива на бг ужас за нас като народ ,трябва много да сме го закъсали за да гласува някой за тоя, между другото залепили са го по прозорците на аптеките и карат персонала да агитира хората да гласуват за тоя гнусяр ама те не поддават , слушам един дядка вика на персонала абе момиче кажи му на тоя да ходи на козметик да си пооправи фасона па тогава да ви кара да ни агитирате, че е много нелицеприятен
81
0
 
3
 
! Отговори
додо преди 11 години
никакъв шанс за марешката мутра
80
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нахален Варненски крадец,спекулант и монополист,ако ти си алтернативата по добре да пускат атомната бомба над България !!!!!!
79
0
 
3
 
! Отговори
hhh преди 11 години
eheheeehhheheehheehehehehheheehheheheheheheheheheheheheheheh
78
4
 
4
 
! Отговори
dk преди 11 години
как ли спечелихте 200млн без печалбакажете и на нас простосмъртните,защо ли не контролират вашите аптеки ,за да се види от къде зареждате и как човек ,който сам признава ,че играе на ръба на закона иска да упра влява и развива БЪЛГАРИЯи какво става когато превземете пазара на едро и дребно на лекарстваще ви се молим както сега на ЕРПБОЖЕ ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ от алчността на такива типове и подобни ,които ни управляват вече 23 години
77
1
 
6
 
! Отговори
Професор преди 11 години
Трябва здраво да сме я закъсали,ако този *** е единствената ни алтернатива.Мисля, че по-скоро някой *** драскач в тоя сайт е получил едни пари от шебека, на снимката по-горе, за да напише тъпата статийка.Ако админите тук смятат Магарешки изобщо за каквато и да било алтернатива, по-добре закрийте този сайт!
76
2
 
3
 
! Отговори
Ива преди 11 години
Този нагъл тип ...срам и позор за Варна... ако беше това което говори за себе си щеше та си събори БАРДАКА в Кабакум първо..второ на протестите никои не си позволи да обижда хората с думите ***.... гледаме грозния му лик в центъра на града.... по нахален и мазен тип не съм виждала.... Боже пазини от такива които като него искат да ни управляват
75
3
 
6
 
! Отговори
е що преди 11 години
когато ви трябва Марешки да ви спонсорира , да ви плати лечение или каквото и да сте поискали, е добър, обаче като ви каже - спомнете си за мен и какво съм направил за вас и гласувайте за ме - го плюете ?? това не го разбирам.
74
4
 
7
 
! Отговори
Мимето преди 11 години
Защо след като човек се е доказал на едно поприще ,трябва да се прехвърля в тази "***" политика ? Какво още искате г-н Марешки ? Вие сте установен вече като аптечен бос, хората са доволни от цените/ за което - Благодаря!/,за какво Вие това смешно театро, което се играе 23 г. на българска сцена ?
73
4
 
9
 
! Отговори
иванова преди 11 години
абе всички си купуваме лекарства от Малешки, по евтини са със пъти от другите аптеки. питайте старите си родители дали е така което си е верно, верно си е
72
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На стадиона ,с автомата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
71
4
 
12
 
! Отговори
s преди 11 години
Пхаха! Ей, тоя цяла верика апртеки има, и е крайно време да се възползва от лекарствата,дето продава "с минимална печалба". Напълно луд човек, или просто е безкрайно нагъл. При всички положения тоя нефел няма място в политиката. Да си врътка там аптеките, и без това се е оял вече досатъчно.
70
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Mareshki idi na lekar. lekarstvata za teb shte sa bez pari.
69
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МНОГО АЛЧЕН ТОЯ!
68
2
 
24
 
! Отговори
= преди 11 години
Толкова мисли за вас,че е спечелил от евтините лекарства само 200 милиона.И когато пътува със собственият си самолет-купен с парите от евтините си лекарства- пак мисли за вас.Човек да се чуди колко е добър.Ето на това се казва перфектен лъжец.
67
4
 
21
 
! Отговори
бб преди 11 години
отвратителна физиономия!!-бих казал плашеща малките деца!!.нима не трябва политика да е малко от малко по красив за да хване декиш,а не да ми размахва пачка банкноти и да купува бедните пенсионери,които предварително ограби!!!
66
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БОЙКО СДАДЕ ВЛАСТТА ЗАЩОТО ВИДЯ ЧЕ Е НЕКАДЪРЕН КАТО ЗА СВЕТОВНО ЕГОТО ГО СМАЗА НА ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДЕЦАТА ВИ ПОЖАРНИКАРИ ДА СТАНАТ
65
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МАГАРЕШКИ
64
22
 
11
 
! Отговори
варненка преди 11 години
Мъчно ми е за вас дето плюете по Марешки. За мене вие сте комплексари. Какво му е лошо на Марешки, не пие, не пуши, не си, печели парите от наркотици и проституция. Има успешен бизнес. Нерви се от някакви мишоци с професия политик когато се опитват да го изнудват. Човекът казва в Пловдив ме питат, какво искаш да направиш за да ти помагаме, а във Варна, като кажа че нещо искам да направя ме питат каква ще има за нас. Много хора са завистливи и трудно признават успеха на другите.
63
2
 
20
 
! Отговори
Dedo Ivan преди 11 години
Тоа да не лъже като дрът ***! Дигна лекарствата в аптеките си- ROVAMED от 6 лв. стана 10! Егати социално ориентирания! Ай сиктир, червнушко ненаял са!