Демокрацията е заплашена! Гласувайте, скочи Цветанов

Определени партии и прокуратурата участвали в сценарий
Обновена: 11 май 2013 20:20 | 11 май 2013 20:01,
534
Демокрацията е заплашена! Гласувайте, скочи Цветанов
Снимка: БТА

Определени политически формации и определени държавни структури участват в много сериозен сценарий за дестабилизация. Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов на извънредна пресконференция във Велико Търново по повод хванатите 350 хил. бюлетини от печатница в Костинброд, собственост на общински съветник от ГЕРБ.

Според Цветанов прокуратурата трябвало вчера да съобщи за операцията, след като имала подобна констатация.

 "За мен вече е ясно, че в този сценарий участва много сериозно и българската прокуратура, за което след изборите ще сезираме Европейската комисия за категорично проследяване на всички случаи, които бяха политически ангажирани в този изборен процес", заяви той.

Тази агресивност се дължи на тези политически формации, които знаят, че ще изгубят изборите, добави Цветанов.  Той се разграничи от това, че собственикът на печатницата „Мултипринт“  Йордан Бончев е общински съветник от ГЕРБ с обяснението, че обществената поръчка за отпечатването на бюлетините е била направена от служебното правителство.

Още по темата
 Бившият МВР шеф на свой ред попита каква е връзката между фирмата „Демакс“, която ще отпечатва изборните протоколи, и един от кандидатите за депутат за 42-рото НС.  Цветанов визира кандидата за народен представител от БСП Петър Кънев.

„Демокрацията е заплашена от определени формации, които активно участват в сценария, който наблюдаваме в последните няколко седмици“, каза още бившият вътрешен министър и призова хората да гласуват.

„Призивът ми е - нека да отидем и да гласуваме. Много ми е обидно, че в днешния ден за първи път имаме такъв режисиран сценарий, с който е нарушен демократичният процес в България“, отсече той.

„Милеейки за родината, призовавам всички да отидем и да упражним правото си на глас. Демокрацията е застрашена. Недопустимо е в деня за размисъл да има лица, които провокират агресия, които провокират политическия си опонент, добави той.

Има компетентни органи, които ще трябва да се произнесат. Има технологичен брак, който винаги в подобен производствен процес има такъв процент. Има логични обяснения от собственика на печатницата", допълни Цветанов по повод обясненията на шефа на печатницата, който обясни намерените бюлетини с технологичен брак.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


534
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
2
 
12
 
! Отговори
slu4aen преди 11 години
eto s takiva kato Cv. Cv. 6te q dobutame do tova da se mrazime kato pri Lukanov ! I to za6toto tezi sa mu naslednicite !!!
182
22
 
21
 
! Отговори
до 221 преди 11 години
Утре ще си говорим пак платени червен драскачо.Да видим лидера ти Станишев утре как ще се обяснява след поредната загуба на избори.
181
22
 
23
 
! Отговори
вечният победител преди 11 години
Какъв пердах ще отнесат утре дъртите ***,че ще тичат да се обединяват ,чак с Костов от изненада.Майко мила ,как ще се напоркам от кеф като видя смахнатата физиономия на Лапнипишков ,в НДК на пресконференцията...Пичове е е е ,ключът за бараката не е тук...
180
3
 
10
 
! Отговори
тъпчо до 220 преди 11 години
Аз не съм финансово притеснен. И не пиша за пари. Съгласен съм с теб, че 20 лв. са си пари. Но имаш и алтернатива. Отиваш на околовръстното и ще изкарваш повече. Кво пък......на тази криза....:))
179
20
 
38
 
! Отговори
Човек от народа преди 11 години
Герберасти, герберасти!Утре ще го хванете за здрасти!
178
12
 
14
 
! Отговори
> преди 11 години
До тъпчоВерно са *** ако пишат за 20 лева на ден!Ама до това ги докара ГЕРБ! Като няма работа никъде и 20 лева са пари!А тъпчо герберастки пишеш за 200 лева на ден ама е до време. Днес май ти е за последно!
177
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Между впрочем доста показателен е факта че всичко се случва в Костинброд, това е предпочитано място на *** барони, по всяка вероятност за тях са били предназначени бюлетините
176
16
 
25
 
! Отговори
тъпчо преди 11 години
Мили червени драскачи, многократно съм ви казвал, че сте ***. Сори, така е. Ще ви го обясня простичко. В момента участвате /за 20 лв.на ден/ в най- мръсната и гадна кампания. Децата на тези които я организират няма да живеят в България -в това можете да бъдете сигурни. Вашите обаче.........най-вероятно ще са тук. С тези мършави 20 лв.на ден едва ли ще ги пратите в Оксфорд. Ето за това сте ***!!!! За 20 лв. продавате децата си! Наистина ми е жал за вас. *** сте.
175
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов шизофренично вярва, че заедно с Боко са демокрацията... само, че тук застрашени са единствено техните ***, ама ще видим де, то който брои бюлетините върти цирка, а народа протестира ли протестира по улиците... тази държава е пародия
174
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз няма да гласувам за червени гербери, за розови сергейове, за кърваво червени сайдери, за начервени кокуневи, за червиви с пари султани, за зачервени мутри от всякакъв нюанс на червената мафия !!! Аз ще гласувам за децата си и за паметта на дедите си , за БЪЛГАРИЯ ! За единствената дясна нормална коалиция !!! Да живее България !!!!
173
7
 
24
 
! Отговори
Заплаха преди 11 години
Цветанов го дебнат само две заплахи.Oт "Народната любов", където го чакат обстрел с яйца, домати и камъни, няколко шамара зад врата и поздрави към тъща му!Или от "Приятелската любов" на юнаците от централния затвор, повечето от които са бивши авери на Дон Буда и с нетърпение чакат да се отблагодарят подобаващо!
172
7
 
10
 
! Отговори
ннннннннннннннннн преди 11 години
Печатницата, която отпечатва бюлетините за предстоящите парламентарни избори, е длъжна да съхранява технологичния брак. Това е записано в текста на обществената поръчка, съобщи агенция Фокус.В текста за възлагане на обществена поръчка за отпечатване на бюлетините за парламентарните избори е вписано, че изпълнителят трябва да съхранява технологичния брак (макулатура), при строг режим на достъпа, в отделно помещение, до приключването на изборите.
171
6
 
19
 
! Отговори
Цецко Крайслера преди 11 години
Горката мишка Росенчо!Никой не му бе казвал, че ще трябва да взема важни решения като Президент. Основната му функция бе да топли столчето за Борисов и да маха *** с ръчичка, а сега Бойко дори не се е мярнал в съвета да му удари едно мутренско рамо
170
9
 
24
 
! Отговори
Честен преди 11 години
Герберастите се активизираха, като за последно.
169
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Моля всички тези с популистките коментари за "хубавата" работа на прокуратурата срещу Цветанов, СДОТО и Флоров да продължат да блеят възхвалите си и след изборите. Нека един от вас доволен от работата на "безкористната" прокуратура да аргументира преклоненията си, когато стане ясно, че тези обвинения на фона на комунистическия НК няма да издържат и пред съда в Малко Търново. Моля всички вие да настоявате и получите отговор за крайните резултати от всички тези разследвания. Ще дойде Видов ден !!
168
8
 
23
 
! Отговори
Хайлазин преди 11 години
Всяка дума на Цветанов - пирон в ковчега на ГЕРБ
167
5
 
16
 
! Отговори
До Цветанов преди 11 години
Къв е тоя Урук Хай на снимката!!! Да не е плод на някакъв генномодифициран експеримент между *** и невестулка??
166
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецко, ти чак сега ли се светна. Комунчетата ще умрат, но няма да пуснат самунчето. Пък и вий сте всички бивши комсомолски активисти, и Воленчо, и Мегленка с мигличките, и всички.
165
10
 
19
 
! Отговори
Смях преди 11 години
На този като му гледам МУТРАТА отдавна трябваше да търка наровете на ЦЕНТРАЛНИЯ !А другарчето му БОКО ТИКВУНЯ преди 15 години трябваше да е там !@!
164
8
 
20
 
! Отговори
Манафа Р.Вас. преди 11 години
И зашото си абсолютен престъпник, НА КОЛЕЕЕНЕЕЕЕ ЦЕЦООООООО