Демокрацията е заплашена! Гласувайте, скочи Цветанов

Определени партии и прокуратурата участвали в сценарий
Обновена: 11 май 2013 20:20 | 11 май 2013 20:01,
534
Демокрацията е заплашена! Гласувайте, скочи Цветанов
Снимка: БТА

Определени политически формации и определени държавни структури участват в много сериозен сценарий за дестабилизация. Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов на извънредна пресконференция във Велико Търново по повод хванатите 350 хил. бюлетини от печатница в Костинброд, собственост на общински съветник от ГЕРБ.

Според Цветанов прокуратурата трябвало вчера да съобщи за операцията, след като имала подобна констатация.

 "За мен вече е ясно, че в този сценарий участва много сериозно и българската прокуратура, за което след изборите ще сезираме Европейската комисия за категорично проследяване на всички случаи, които бяха политически ангажирани в този изборен процес", заяви той.

Тази агресивност се дължи на тези политически формации, които знаят, че ще изгубят изборите, добави Цветанов.  Той се разграничи от това, че собственикът на печатницата „Мултипринт“  Йордан Бончев е общински съветник от ГЕРБ с обяснението, че обществената поръчка за отпечатването на бюлетините е била направена от служебното правителство.

Още по темата
 Бившият МВР шеф на свой ред попита каква е връзката между фирмата „Демакс“, която ще отпечатва изборните протоколи, и един от кандидатите за депутат за 42-рото НС.  Цветанов визира кандидата за народен представител от БСП Петър Кънев.

„Демокрацията е заплашена от определени формации, които активно участват в сценария, който наблюдаваме в последните няколко седмици“, каза още бившият вътрешен министър и призова хората да гласуват.

„Призивът ми е - нека да отидем и да гласуваме. Много ми е обидно, че в днешния ден за първи път имаме такъв режисиран сценарий, с който е нарушен демократичният процес в България“, отсече той.

„Милеейки за родината, призовавам всички да отидем и да упражним правото си на глас. Демокрацията е застрашена. Недопустимо е в деня за размисъл да има лица, които провокират агресия, които провокират политическия си опонент, добави той.

Има компетентни органи, които ще трябва да се произнесат. Има технологичен брак, който винаги в подобен производствен процес има такъв процент. Има логични обяснения от собственика на печатницата", допълни Цветанов по повод обясненията на шефа на печатницата, който обясни намерените бюлетини с технологичен брак.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


534
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
7
 
25
 
! Отговори
До 245 преди 10 години
"Бареката надушил" като съвестен гражданин и съобщил!! Обърнете внимание- истерично изкрещяното от Бареков за минути се превърна в текст на съобщение от прокуратурата- брой бюлетини, приготвени за експедиция и т.н. Едно въпросче- в българския НПК има поемни лица. Нека се разпитат и да потвърдят, че пред тях лицето направило огледа е изброило точно 350000 бюлетини, ни повече ни по-малко, една по една. Друг въпрос- какво значи готови за експедиция- натоварени и с пътни листи за цялата страна!
202
3
 
13
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
Аз гласувам - всички пиявици, изредили се начело на държавата през последните 23 години, да заминават с по една кирка да трошат камъни.
201
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Затвор не само за ГЕРБероубийци, а и за всички мишоци подкрепящи тази престъпна шайка
200
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е кошмар, тия из.оди са най-големите врагове на държавата
199
12
 
33
 
! Отговори
Демон преди 10 години
Не съм вярвал, че Боко и Цвъцко са такива ***. Да правят изборните измами, ползвайки печатница на Държавна сигурност. То бива тъпо, ама чак това е извън всякакви норми. Тея *** да вземат да си напълнят ушите с барут и да ходят да си гръмнат празните кратуни някъде!!!
198
24
 
19
 
! Отговори
дддд преди 10 години
До ннннннннннннннннн Това е абсолютно вярно,и не само бюлетините,но всяка печатница задължително запазва технологичния си брак за определен период от време.Поне за себе си се убедих,че всичко е скалъпена история и им благодаря понеже утре щях да направя грешен избор,а сега съм напълно убеден,че ще гласувам за ГЕРБ.
197
14
 
20
 
! Отговори
до 239-Попа преди 10 години
Поп ли си дама или вале не те знам ама утре, картечницата ти ще бъде заменена от водно пистолетче.И ще ходиш да напръскаш лидерчето ти Станишев след обявяването на резултатите,че ще му стане лошо като разбере с колко губи.
196
7
 
22
 
! Отговори
user преди 10 години
Според ББ и Цв.Цв. за всичко е виновно предното правителство :)
195
1
 
15
 
! Отговори
Кацата преди 10 години
Сбогом България
194
3
 
19
 
! Отговори
не на манипулацията! преди 10 години
"Телевизията, която предизвика днес медийна истерия, последвана от политическа канонада на опозицията, е собственост на Цветан Василев. Той е партньор на българския клон на руската банка VTB - заедно придобиха Виваком, а после руската банка взе 9,9 процента от Корпоративна търговска банка ( които преди това бяха купени от регистрирана в карибска офшорна зона фирма DEWA и сетне бяха придобити от VTB). Цветан Василев е страстен защитник на строителството на АЕЦ "Белене". - след като правителството на ГЕРБ обяви спирането на проекта, Николай Бареков за първи път започна да критикува по ТВ7 премие
193
9
 
21
 
! Отговори
240 преди 10 години
Както близо 4 години обвиняваше Тройната коалиция и Съдебната система Сега е ред на ПРОКУРАТУРАТА Всеки който им се опълчи е ВРАГ 1 за ГЕРБ Единственното им оръжие е НАПАДЕНИЕТО . Сега вече е виновен /и то с право/ и Служебния премиер Те Милите са НЕВИННИ НЕПОРОЧНИ И ДЕВИЦИ Как смеят да организират и то в деня на Размисъл такова гадно мероприятие. Боже тези двама престъпници които се кълнат дори в децата си нямат ли страх от бога и срам от народа. А може би след някой ден когато ги вкарат в кауша ще им дадат документи за невменяемост.
192
1
 
12
 
! Отговори
Hope преди 10 години
Oт утре вечер се надявам ,че ще може да спим ''без ***''...
191
25
 
17
 
! Отговори
испания преди 10 години
Само Бойко ще бъде другите просто не стават
190
20
 
22
 
! Отговори
стефо преди 10 години
БСП -ДПС в желанието си за влас преминаха всякакви граници. Трябва да им се потърси отговорност за национално предателство.
189
25
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеки интелигентен човек веднага би съзрял че това е активно мероприятие на серго. Ще постигне обратен ефект. Сигурен съм. Вече ми е жал за Бойко и Цветанов. Имат си работа с изпедепцани нагли ***!
188
6
 
22
 
! Отговори
gtf преди 10 години
че къде в управлението на герб виде демокрация, изобщо цвъцко знае ли тази дума какво значи ?Същото важи с пълна сила и за престъпниците бсп и техните многобройни производни.
187
13
 
32
 
! Отговори
user преди 10 години
Цветанов е ахилесовата пета на Борисов. Този път го целната точно там и ГЕРБ вече е в миналото. Съдбата на Борисов ще е като тази на Симеон, но онзи дъртак от Мадрид беше значително по-умен.
186
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички коментари срещу БСП с по 7 минуса.Въобще няма платени драскачи тук.ПРИ ТОВА БЕЗМОЗЪЧНИ.
185
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комунистите и другарите им от ДПС така са се настървили да вземат властта,че напъните им вече граничат с национално предателство.То едните не,че са БЪЛГАРИ де.Такива трябва де се пратят на съд след изборите за подстрекаване на размирици.Това е най-грозната предизборна кампания на която ставам свидетел изцяло режисирана от БСП-ДПС.
184
7
 
28
 
! Отговори
1 преди 10 години
Демокрация ли ... с ББ и ЦвЦв. нещата напомнят доста на България от преди 89г. Властта в ръцете на един. Това ли беше новият избор? Е, сега идете и ги подкрепете пак ... "Демокрацията" да продължи...