"С един глас на практика влизаш във властта"

Капка Георгиева: Заради зависимост Сидеров може би се е регистрирал за кворума
1 юни 2013 18:06, Елка Василева
211
"С един глас на практика влизаш във властта"
Капка Георгиева и Волен Сидеров, 2011 г. Снимка: архив, Булфото

Възможна е зависимост – това предположение направи Капка Георгиева по Нова телевизия по повод решението на лидера на „Атака“ Волен Сидеров да осигури кворум за гласуване на кабинета „Орешарски”.

„С един глас на практика влизаш във властта”, коментира още бившата му половинка.

„Сега трябва да видим заместник-министрите, които ще бъдат назначени”, смята Георгиева, която до последно не е вярвала, че Сидеров „ще подкрепи това правителство”.

Още по темата

Според нея в момента Волен Сидеров има поведение „на човек, който се чувства страшно дискомфортно”.

„Ролята на националистите е да бъдат извън властта, те са коректива, който да сочи грешките”, смята Георгиева. Тя обясни, че при Волен Сидеров положението се е раздвоило. Голяма част от електората на „Атака” е бил отблъснат, още когато „Атака” е подкрепила първо ГЕРБ.

„Желанието бързо да влезеш в голямата игра, да те хвалят, да те представят на чужди делегации, той се поддаде на това изкушение”, смята Капка Георгиева. Според нея Волен Сидеров е искал да стане консерватор, "за да го признае Европа”.

Капка Георгиева сподели, че би искала двамата с Волен Сидеров да се разделят цивилизовано. Той обаче нито подавал молба за развод, нито бил съгласен двамата да ангажират адвокати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименне предричай че да не ни изпревариш! За там ред няма! А каквото и да говорите за Волен той постъпи като мъдър политик! Не позволи на мафиотската структура ГЕРБ да доунищожи държавата! Браво Волене !
132
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 10 години
До 2 юни,да така е валери симеонв е ботев от 1962год.тогава беше възродителния процес за ***.
131
2
 
3
 
! Отговори
Българин преди 10 години
До до 149Напълно си прав.Но поне не съм от тези ,които "изритаха" Б.Б. от властта и след 3 месеца пак гласуваха за него.Моля те не "такъв Ти е и елита!", а такъв Ни е елита
130
19
 
3
 
! Отговори
2 юни преди 10 години
Валери Симеонов е новия Ботев
129
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
виждам как му се кефите на Волен-направил пари-умен бил-тегли *** българино-заслужаваш си съдбата и не реви като те крадът-и ти си такъв корумпиран и крадлив-и докато не измрете всички с това мислене няма да се промени нищо.
128
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че Сидеров не е китка за мирисане е ясно , но тази е още по-голям ***.
127
6
 
19
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Че Сидеров е ненормалник -няма съмнение ,но тази "па*авра" кой я "пуска" по медиите ?Представете си каква държава сме щом тези" двамцата" са част от "елита"
126
31
 
22
 
! Отговори
В.В. преди 10 години
НЕ СЪМ ЗА АТАКА НО ОЦЕНЯВАМ ТОВА КОЕТО НАПРАВИ БОЛЕН СИДЕРОВ ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ ДА СИ ИГРАЕМ НА ИЗБОРИ ДА СЕ ХАРЧАТ ПАРИ ДА ОБЕДНЯВАНЕ И ЧЕ СЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ СА ПО ХУБАВИ ОТ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ПО ДОБРЕ ДА ИЗЧАКАМЕ АКО УПРАВЛЯВАТ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА ДА ИМ ПОМАГАМЕ А НЕ ДА СЕ ПРАВИМ НА ИНТЕРЕСНИ КАТО САШО ДИКОВ НА КОЙТО НИЩО НЕ МУ СЕ РАЗБИРА КАТО ГОВОРИ А САМО ОПЛЮВА ПРЕДИШНИ СЕГАШНИ - ДОКЪДЕ СА СТИГНАЛИ НОВА ДЪРТАЦИ ДА ИМ ВОДЯТ ПРЕДАВАНОЯТА ДИКОВ,КОЛЕЗИЧ СРАМ ЗА МЕДИЯТА ИМ
125
11
 
31
 
! Отговори
мъж преди 10 години
Тази жена Капка има ли право да говори против бившия си съпруг? Живяла е с него извън брак 20г., след това успя да се омъжи за него и да си препиши, че е била нейна идеята за партията. Нека да каже колко души гласуваха за нея и за синчето й тази година. Безсрамно и невъзпитано се държи. През 2014г. ще има избори за евродепутати, но за Димитър Стоянов никой няма да гласува.
124
5
 
21
 
! Отговори
Rummy__ преди 10 години
До Фильо а Волен прави пачка и щрака с пръсти. Евала на човека, че изтъргува говедата на добра цена. Повечето *** не се кефят мн мн, ти не знам защо така..
123
4
 
40
 
! Отговори
Апостол Апостолов преди 10 години
С един глас ставаш МУЛТИМИЛИОНЕР, *** моме! Ето това е цялата зависимост.
122
10
 
20
 
! Отговори
Фильо преди 10 години
Абе Волен си е опекъл работата. Взел е яко кинти, дето вие не можете да броите дотолкова. Болен, неболен, вие като сте толкова умни и можещи, да бяхте отишли вие да се оправяте, вместо него. Ама не отидохте, защото нямате акъл за 3 с'тинки. Затова вие си оаставате скотове, а Волен прави пачка и щрака с пръсти. Евала на човека, че изтъргува говедата на добра цена.
121
9
 
39
 
! Отговори
не син преди 10 години
Сидеров е доста болен , но е и безскрупулен и алчен , затова прекалява с ролите !
120
16
 
34
 
! Отговори
реалист преди 10 години
Тая вехта кукумявка и малоумния и син са срам за всички политици.Като каква си дава мнението тази алчна твар?Вместо да ближе ръката на Болен , седнала да ръси патешки мозък...
119
18
 
46
 
! Отговори
Волен с феса преди 10 години
Волен прави всичко за пари. Долен фес.
118
15
 
51
 
! Отговори
Rummy__ преди 10 години
До до Истинския ПатриотНека всички подкрепим Волен...Той го направи..за добро..повярвайте ми,!!! Хахахах, вярваме ти. Знаем, че е за добро, само че не за нашето..
117
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На тоя перко нито жена му се угоди, нито коалиционен партньор. Прелита като лястовица, за да види откъде повече ще намаже.
116
3
 
14
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Все пак Капка без малко да забременее от Волен, но получи спонтанен аборт. --------------- Това беше малко...необмислено. Изказването, де...
115
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колкото и да се напъва, Волен никога няма да дели с хиените. Винаги ще получава само трохите от пиршеството им.
114
36
 
9
 
! Отговори
до Истинския Патриот преди 10 години
Много си запознат с Детайлите,Значи си Фен На Волен.Поздравявам те...Браво...Нека всички подкрепим Волен...Той го направи..за добро..повярвайте ми,!!!