Пеевски остава на поста, категорична е Столетницата

Няма шанс да бъде преразгледан изборът му, както настоя президентът
Обновена: 14 юни 2013 18:12 | 14 юни 2013 18:00,
198
Пеевски остава на поста, категорична е Столетницата
Делян Пеевски. Снимка: БТА

Няма никакъв шанс да бъде преразгледано решението за избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС, за което настоя президентът Росен Плевнелиев.

Това заяви пред журналисти заместник-председателят на ПГ на "Коалиция за България" Атанас Мерджанов след заседанието на групата днес следобед.

Още по темата
"Народното събрание се е произнесло по въпроса и това е и позицията на парламентарната ни група", добави той.

По думите му настроението в групата било нормално, работно, макар червени депутати да признаха сутринта, че сред редиците им има брожения и настроения срещу избора на Пеевски начело на ДАНС.

Младен Червеняков, който не участва в гласуването на кандидатурата на депутата на ДПС, също потвърди, че към настоящия етап няма вероятност за преразглеждане на решението.

Той каза, че на заседанието на групата са поговорили и са се чули повече аргументи.

"Не усетих настроения за смяна на лидера Сергей Станишев", категоричен бе Червеняков.

Депутатът Емил Костадинов, който пък единствен гласува "въздържал се", обясни, че това гласуване било известен компромис със съвестта му, защото все пак смята, че премиерът Пламен Орешарски и лидерът на БСП Сергей Станишев знаят повече от него и имат повече аргументи, за да предложат такова решение.

"Този начин на гласуване не снема отговорността от мен", допълни той.

По думите му обаче гласуването "въздържал се" е категорично гласуване "против".

"Не ни е търсена сметка за вота, в този смисъл действително БСП е демократична партия", категоричен бе депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
2
 
17
 
! Отговори
Mitaka преди 10 години
Вижте как ТВ7 отразява протестите и случващото се..... никак!!!!Спечелиха ви изборите и сега дай да направим собственика им шеф на ДАНС!!!скапани подкупни медии......
109
3
 
20
 
! Отговори
българин преди 10 години
Ех,мамецата Ви предателска бесепарска.Надупихте се на турците мамка ви родотстъпническа.Съд и затвор за вас предатели от БСП.Да горите в ада.Сложете си по един фес и се плеименувайте с турско-арабски имена,мръсни предатели.
108
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
РАДКЛИФ де забрави Батков?
107
1
 
10
 
! Отговори
detelina преди 10 години
КАКТО СЕ КАЗВА В ЕДНАТЕЛЕВИЗИЯ-NO,COMMENT!?
106
1
 
18
 
! Отговори
outsider преди 10 години
Станишев си е загубил ума. Тоя дебеловрат льохман още щом го води човек, му става ясно, че от него нищо добро не може да се очаква.
105
1
 
18
 
! Отговори
55 преди 10 години
Аз викам ДА ИЗЛЕЗЕМ И ДА ГИ СТЪПЧЕМ!!!!!Нова КОНСТИТУЦИЯ в която закон номер едно да забрани БСП завинаги!!!!!
104
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Скръбна вест +Република България 681 - 2013Почивай в мир родино мила.
103
2
 
15
 
! Отговори
g преди 10 години
Пеевски Доган Местан Ибрям Волен и Сергейчо да си вземат *** столетница и да се окопават в землянките си
102
1
 
11
 
! Отговори
(..) преди 10 години
Грух (кви)
101
3
 
6
 
! Отговори
Adiito0 преди 10 години
Пеевски, вън! БСП и Герб е крайно време да си ходят. Стига подигравка с гласа на народа. Стига задкулисни афери. Писна ни от това управление. Това само нагнетява омразата на хората.
100
1
 
6
 
! Отговори
1984 преди 10 години
Джордж Оруел и.... СВИНЕЕЕЕЕЕЕ!
99
0
 
0
 
! Отговори
Иван Иванов преди 10 години
Найден Зеленогорски и неговата клика от подмазвачи и нагаждачи и грам не ми се иска те и фалшивата дясна партия на Меглена Кунева да имат втори шанс да влязат в Парламента.Волен Сидеров и ДПС и тяхната симбиоза изобщо не искам да ги коментирам,защото ме е срам,че съм Българин,когато се сетя за тези 2 формации.Кажете ми сега за кой да гласувам на следващите избори,като всичките са ***.Искам хора,като Светлъо Витков да влезе в Парламента,но сякаш 99% от Българите не искат да се осъзнаят.
98
2
 
5
 
! Отговори
Do Daniel Radklif преди 10 години
Shto propusna Stanishev ?!?Parvanov?!?Ovcharov ?!?Vsichkata komunisticheska gad koiato dokara stranata do tuk
97
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
EGATI SHOPARA BRATO!!!!! Toq100 na 100 shte se opita da izpapka Boko i Coko!!!!!!!!!
96
2
 
12
 
! Отговори
Политолог преди 10 години
Тоя на снимката съвсем скоро ще го гази мечка.
95
1
 
3
 
! Отговори
DO Daniel Radklif преди 10 години
Taka e i az tova se pitam -kuv e smisala da se palish bezslavno -pone zatrii edna gnida sled sebe si -vse edno da me vurnat v vremeto i da kajat ei go *** kvo shte pravish s nego !Ama sme strahlivci mamka mu i az i ti stoim i si kazvame niama li niakoi ....
94
3
 
13
 
! Отговори
ДАНИЕЛ РАДКЛИФ преди 10 години
АКО ВСЕ ПАК , МАКАР ЧЕ НЕ ВЯРВАМ ДА СЕ НАМЕРИ ТАКЪВ СМЕЛ БЪЛГАРИН-ПАТРИОТ, КОЙТО ДА СИ КУПИ СНАЙПЕР И ДА ТРЕПЕ НАРЕД ВСЕ ПАК ... ЕТО И СПИСЪКА С АЛЧНИТЕ ЗА РАЗСТРЕЛ 1. ВАСИЛ БОЖКОВ2. ХРИСТО КОВАЧКИ3. МИТКО СЪБЕВ4. ВЕСЕЛА КЮЛЕВА 5. ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ6. ГРИША ГАНЧЕВ7. ИВО КАМЕНОВ8. ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ9. ВАЛЕНТИН ЗАХАРИЕВ10. МАРИН МИТЕВ11.Николай Гигов12.Дарина Павлова13.Цоло Вутов14.Огнян Донев15.Цветелина Бориславова16.Бойко Борисов17.Ахмед Доган да е сред първите !!!!!!!!!!!!!!!!!!
93
0
 
3
 
! Отговори
Иван Иванов преди 10 години
От дете съм десни убеждения и до последните избори винаги съм гласувал за СДС или ДСБ.На последните избори с удоволствие гласувах за Глас Народен и не съжалявам,но сега вече нещата станаха ужасни.От една страна не искам да се връщат ГЕРБ и в частност водачите в моят район Цецка Цачева и СИЕ от друга страна Румен Петков се готви с Първанов да превземе отново БСП и гаранция,ще е водач в Плевен при предсрочни избори.Третият вариант за града ни е отреклият се от СДС Найден Зеленогорски и неговата..
92
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За една седмица - сменени 17 областни управители, 24 шефове на областни дирекции, пренаписани три закона, отнети правомощия на президента, а сега е назначен собственик на медийна група за шеф на ДАНС. ДС брутално си взима държавата обратно - ВДИГАЙТЕ СЕ ХОРА!
91
2
 
10
 
! Отговори
до Станишев и Орешар преди 10 години
"Едрият и як Пеевски, 32-годишен и член на партията на мюсюлманското малцинство ДПС, няма никакъв опит в службите за сигурност, отбелязва АФП.Той е бил съдебен следовател и заместник-министър на държавната политика при бедствия и аварии от 2005 до 2007 г., след което е бил уволнен заради разследване срещу него за корупция, без обаче да му бъде повдигнато обвинение, припомня агенцията."