Манолова най-курназ, излезе през задния вход на НС

Червената депутатка опита да говори с хората, но без успех
Обновена: 26 юни 2013 13:50 | 26 юни 2013 13:50,
186
Манолова най-курназ, излезе през задния вход на НС
Мая Манолова се пробва за втори път да говори с протестиращите. Снимка: БТА

Мая Манолова направи втори опит да отиде да говори със събралите се протестиращи пред парламента.

"Червената" депутатка за разлика от колегите си реши да излезе през задния вход на НС и да говори с насъбралото се множество. Идеята й обаче не беше постигната и зам.- председателят на парламента беше посрещната с видима агресия, като върху нея се изля порой от нецензурни думи.

"Не искам да обиждам никого, но това не е нормален тон за разговор", заяви Манолова. По нейни думи протестиращите днес около парламента не представляват 7 милионна България. "Това ли е българското общество днес?", попита Манолова.

Единственият човек, с който Манолова успя да проведе разговор, беше бившия полицейски служител Богдан. По-рано днес мъжът заплаши да се самозапали, ако не се срещне с Манолова.

Още по темата

След срещата си с него Манолова разказа, че здравословното му състояние е влошено след тежка операция и от няколко години състоянието му е много тежко.

"Той искаше среща със здравната министърка, която обещах да уредя утре", обясни Манолова пред журналисти.

След разговора с Богдан Манолова напусна парламента сред полицейска охрана и тълпа от журналисти, вървящи след, нея и тръгна по посока „Александър Невски“, но без кола, за разлика от останалите народни представители. "Отивам да запаля една свещ", каза тя на следващите я журналисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
0
 
6
 
! Отговори
skitnik32 преди 10 години
До pfffalo platen komunisti4eski prowokator - temata ne e stolica-prowinciq. temata e bade6teto na Balgariq. nedei da izmestwa6 fokusa na sabitiqta...dolu mrasnata komunisti4eska sgan!!!!!
158
0
 
9
 
! Отговори
Ем преди 10 години
Докога с това лицемерие всички станаха много вярващи лъжат и крадат после палят свещи затова държавата ни стигна дотук.Църквата и те са една мафия бивши доносници и агенти,а сега народа гледат да манипулират.
157
2
 
13
 
! Отговори
USA преди 10 години
Ot Tazi Pachavra po nagla njama v Politikata..
156
8
 
3
 
! Отговори
Мишо преди 10 години
До pffЗа 5 г. учене в СУ почти 30 човека от "софиянците" се изредиха да гостуват в дома ми във Варна,но после никой не ме е канил у тях дори и на кафе! С изключение на колега и колежка,като единия живееше от години в таванска стая,заедно с болната си леля! Посрещнаха ме скромно,но от сърце.Останалите се правеха на умрели лисици,а някои и благодаря не казваха!Ей това са истинските"софиянци"
155
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
da shtoto v stolicata doidohte vsichkite seltaci i stanahte grajdani ...
154
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато София е столица държавата няма да се въстанови!Ще протестирам да се смени столица да е Варна,Пловдив или Велико Търново!Референдум сменете столицата!-там живеят ***...
153
1
 
6
 
! Отговори
pff преди 10 години
До 157.Селянин е баща ти,сигурен съм!.В това нищо лошо няма,както и в маринованите чушки,които баща ти носи от село,за да може Суфиянчето,с голямото самочувствие да папа.И да,предпочитам спокойния живот,в малкия,чист и спретнат град,за разлика от "Баш СЕЛЯНИЯТА",наречено "столица"!Така че,може да съм от село,но не съм със селски манталитет,като твоя,Гспудин Ентелектуалец _)_
152
0
 
12
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Я па тая се прави и набожна , кога карахте поповете да метат с брадите си полицейските управления и се кълнехте във вена вчярност на Маркс и Ленин , кога пък и набожни християни станахте , червни ***
151
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
a tva li e bulgarskia parlament dnes .... Da kara bulgarite da se chustvat malcinstvo v sobstvenata si durjava ...tva li e bulgarskiat parlament dnes ... Da zalichava bulgarskata kultura i da se potchinqva na chujdi interesi .... Tva li e bulgarskia parlament da naznachava hora koito sa obqveni za prestupnici ..... Tva li e bulgarskia parlament koito sasipa zemedelstvoto i ni kara da qdeme vnostnite bokluci .... Vie dragi upravlqvashti veche nqmate pravo na glas ....sega vie shte se suobrazqvat
150
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Софиянци сте гадни егоистчета още от соца и глезините ***!
149
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много бързо ви организира Боко и Цъки за да си прекрият кражбите!Правителството трябва да работи поне една година за да стабилизира страната!Еб*ахте мамата и на туризма с тези скапани протести смотани софиянци
148
2
 
6
 
! Отговори
Жоро преди 10 години
Мария, Мария.... не знам от кое село си и как си станала журналистка, но определения като "най-курназ" и други подобни, диалектни словосъчетания някак не отиват на журналистическият език. Вероятно си ***-аджийски импорт от ТВ "Черно море" или друга ***-аджийска медия. Където *** се докосне, цветята вехнат и забравяме за качество.
147
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До pfffСелянин,докато си седите по къщите,ще ядете чушки мариновани.Само в София явно сме БЪЛГАРИ!!!
146
4
 
8
 
! Отговори
Леля Ог преди 10 години
До Анонимен 154 Напротив! Те ни пречат да работим, вместо да сме на работа ние сме на протест, както би трябвало да е всеки!
145
10
 
17
 
! Отговори
Възмутена преди 10 години
Братя,тая *** комунистка каза,че сме тълпа от 300 човека,нека й покажем,че от нас зависят парите й,нека ги свалим от власт!
144
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не давате възможност на хората да работят нормално-*** и платени герберастки!
143
19
 
20
 
! Отговори
trayan.petkov преди 10 години
Все повече ми става ясно, че всичко е режисирано от ГЕРБ, които не могат да преглътнат, че точно с протест ги свалиха.
142
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
95процента от хората не знаят какво е мажуретарно гласуване!Някой си мислят че мажоретки ще танцуват!Те и депутатите не знаят!
141
9
 
10
 
! Отговори
pfff преди 10 години
"Ентелегентните" ,"Столичани в повече"?!Бият жени,псуят като каруцари....мадъ факъ интИликтуалци.Откъде такова самочувствие драги ми"столичани" ?.
140
3
 
5
 
! Отговори
Край преди 10 години
Аман от лозунги достоен живот за децата ни и промяна и орешарски вън. всички да се махат и прочие нищо незначещи неща.Искам мажоритарни избори. Да им объркаме системата дето си я разработиха партиините върхушки пък после ще видим. това дето машинно гласуване, преференциално гласуване и дрън дрън ще ни залъгват - не го вервам ИСКАМ МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ.