Манолова най-курназ, излезе през задния вход на НС

Червената депутатка опита да говори с хората, но без успех
Обновена: 26 юни 2013 13:50 | 26 юни 2013 13:50,
186
Манолова най-курназ, излезе през задния вход на НС
Мая Манолова се пробва за втори път да говори с протестиращите. Снимка: БТА

Мая Манолова направи втори опит да отиде да говори със събралите се протестиращи пред парламента.

"Червената" депутатка за разлика от колегите си реши да излезе през задния вход на НС и да говори с насъбралото се множество. Идеята й обаче не беше постигната и зам.- председателят на парламента беше посрещната с видима агресия, като върху нея се изля порой от нецензурни думи.

"Не искам да обиждам никого, но това не е нормален тон за разговор", заяви Манолова. По нейни думи протестиращите днес около парламента не представляват 7 милионна България. "Това ли е българското общество днес?", попита Манолова.

Единственият човек, с който Манолова успя да проведе разговор, беше бившия полицейски служител Богдан. По-рано днес мъжът заплаши да се самозапали, ако не се срещне с Манолова.

Още по темата

След срещата си с него Манолова разказа, че здравословното му състояние е влошено след тежка операция и от няколко години състоянието му е много тежко.

"Той искаше среща със здравната министърка, която обещах да уредя утре", обясни Манолова пред журналисти.

След разговора с Богдан Манолова напусна парламента сред полицейска охрана и тълпа от журналисти, вървящи след, нея и тръгна по посока „Александър Невски“, но без кола, за разлика от останалите народни представители. "Отивам да запаля една свещ", каза тя на следващите я журналисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
12
 
9
 
! Отговори
коментар преди 10 години
Е, след като видях двете "млади" дами , зинали устите си ,срещу Манолова,определено отеглям и моралната си подкрепа.
98
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кокошките само печени, айде др.Манолова - газ към фурната!
97
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не разбрахте ли че тия без бой няма да си идат , толкова дълго чакана власт не се дава лесно ! Алооо Цацаров , какво стана с бюлетините бе *** ! Нали изборите бяха подправени ! Излъгаха народа и сега се правят че видите ли всичко е наред и хората пред парламента са *** и *** !
96
17
 
12
 
! Отговори
nadejda62 преди 10 години
До viktor.stoichev И да гласуват, пак ще се намерят продажници и манипулатори! А и тези протестиращи не могат да представляват целия народ! Може да имат някаква морална подкрепа, но това не значи, че всички са съгласни с тях. А и да се обединят и да си кажат какво искат в крайна сметка. Ако ли не да се прибират и да се хващат за работа.
95
1
 
25
 
! Отговори
Ясен преди 10 години
е, да, с тази чудесна "Система на здравеотказване", която имаме, само паленето на свещи ще ни помогне...България - страната на чудесата!
94
10
 
23
 
! Отговори
Обстановката преди 10 години
Обстановката в България: едните *** казват на другите ***, че са ***!
93
24
 
28
 
! Отговори
БОКЛУЦИ преди 10 години
Днес, МУТРАТА, ПРЕСТЪПНИКА, ЛЪЖЕЦА ЦВЕТАНОВ ОБЕЩА, ЧЕ КАТО ДОЙДЕ В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ СИ СВАЛИ ИМУНИТЕТА САМ, НО ВМЕСТО ТОВА ТОЙ И БОРИСОВ ОРГАНИЗИРАХА ОЖЕСТОЧЕНИ ПРОТЕСТИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ЗА ОСУЕТЯТ РАБОТАТА НА ПАРЛАМЕНТА. ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИТЕ, ЧЕ НЕ СТЕ ПЛАТЕНИ ОТ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ, ЖАЛКИ ГЕРБЕРСКИ ***.
92
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На мен много ми хареса идеята, хората да закачат трибагреника на видно място.
91
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Госпожа Манолова - тия срещу вас не са много нормални, но и вие демонстрирате безпардонност и арогантност. Нали.
90
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
P4LI4KATA MAIA , IZLIZA SAMO S TOA NOMER 4E SA MALKO , NE SA MALKO MAIA , NE 4AKAITE VSI4KI DA IZLEZAT .
89
7
 
11
 
! Отговори
пол преди 10 години
Морално подкрепям протеста, просто не мога да вися 24 г. пред парламент, президентство, министерство в протест от управляващите. Но ако знаех, че са такива, може бида бях в сънлива стачка в храстите на палатка. Лошото е, че от тези протести ще спечелят гербери и др.., които реално не се различават от тия, а ние нищо не печелим; системата на партийният мафиотски парламент е така уредена. И ГЕРБ видяхме; екскурзийки, демагогия; нищо не промениха а толкова неща трябва за да се оправят нещата?
88
33
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо протестиращите не си поставят по човешки исканията, а само ругаят и крещят? Нали бяха добри, красиви , интелигентни и градивни? Или искат властта на всяка цена по насилствен начин?Нека да покажат, че са по различни и демократични, ако могат!
87
19
 
22
 
! Отговори
Пешу преди 10 години
Тези същите дето хвърлят *** по НС, още утре бих мобилизирал да почистят цяла София и околностите!
86
3
 
17
 
! Отговори
seira преди 10 години
ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!!!
85
36
 
29
 
! Отговори
seira преди 10 години
ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ НАРОДА!!!
84
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тя поне излезе явно, за да си понесе псувните лично и очи в очи с хората. Колкото и да ми е неприятна, в интерес на обективността, това й го признавам - не притича да се скрие в колите като всички останали, при все, че май и яйце си отнесе по-рано сутринта. Всички останали бързаха да се скрият в дупките, от които бяха изпълзели.
83
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТУЙ ДО КОГА СИ МИСЛИ,ЧЕ ЩЕ СИ РАЗХОЖДА ТОАЛЕТИТЕ ПО ПАВЕТАТА
82
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Устата оса Мая, ако притестиращите пред Парламента не представляват 7 млн български граждани, то погледни в в интернет форумите.Там извадката е много по-представителна(като изключим платените ви драскачи).
81
5
 
20
 
! Отговори
mjk преди 10 години
до Der Ако се връзваш на червената пропаганда си е твой проблем, но не я раздухвай. ТОВА НЕ Е ПРОТЕСТ ЗА ГЕРБ. Набийте си го в дебелите глави. И я сметнете колко платени с червени пари имаше февруари, а? Не ви е удобно да го правите нали. Платените сега ги вадят от строя иначе вече да е имало палежи и бой с полицията. ЗЗАПОЧНЕТЕ ДА МИСЛИТЕ. ИНАЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ.
80
10
 
5
 
! Отговори
Пешу преди 10 години
Скъпи г-н Орешарски, казах Ви да не бавите назначението ми в мегаДАНС, но вие си знаете най- добре! Жалко ще е да бъдете свален от 4000 лумпенизирани калинки, уволнени от държавна работа поради некадърност!Винаги Ваш- Пешу