Сидеров съзря политпрокурорска завера: Ще ме арестуват!

Националистът чертаеше сценарии и сам си задаваше въпроси в НС
Обновена: 12 юли 2013 15:44 | 12 юли 2013 13:30,
312
Сидеров съзря политпрокурорска завера: Ще ме арестуват!
Снимка: архив, Булфото

След като сутринта бе хаплив и несловоохотлив с журналистите, лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви от парламентарната трибуна, че ще продължи да говори "фактите" даже и от ареста.

Така той отговори на главния прокурор Сотир Цацаров, който тази седмица обяви, че Сидеров може да бъде арестуван, въпреки имунитета си, ако направи груба хулиганска проява.

Националистът привидя в това желание да бъде вкаран зад решетките заради изказванията си за президента Росен Плевнелиев, протестиращите, посланиците.

По думите на Сидеров тези групи оказват натиск върху главния прокурор Сотир Цацаров.

Още по темата

"За какво ли може да ме арестува господин главният прокурор?", попита Сидеров и започна сам да разсъждава от трибуната на НС.

"Кои са моите хулигански действия. Да не би това, че казах на президента Плевнелиев, че неговата жена има офошорна фирма", каза той и пресметна, че и самият президент е внасял средства в нея като управител на немска фирма.

"Съжалявам, но това е фактологията. Ако за това искате да ме арестувате, заповядайте, но аз ще продължа и от ареста да говоря тези неща", зарече се Сидеров и премина към следващата причина.

Друг вариант за ареста му според него може да бъде фактът, че "не ръкопляска на протестиращите".

"Не им симпатизирам, те искат Иван Костов да се върне на власт. Аз не им симпатизирам на тези хора, не флиртувам с тях", повтори той.

Според Сидеров по тази причина не е симпатичен на определени кръгове, които се опитват да върнат Командира на власт.

"Ще се боря против това и ще се боря дори като арестант срещу това", закани се Сидеров, като допълни добре познатата си теза, че Иван Костов е съсипал България и всички, които се опитват да му съдействат, са съучастници в национално предателство.

"Ще продължа да го правя. В този план моите хулигански действия ще продължат", закани се още веднъж националистът.

"Дали е хулиганско действие да кажеш на тези, които не одобряваш, какво мислиш за тях", запита риторично Сидеров по повод изказванията си за протестиращите.

Лидерът на "Атака" се върна и на сцената, която се разигра пред централата му в един от първите дни на протестите. Националистът разказа своята версия за събитията тогава.

"На 17 юли пред централата на партия Атака голяма група хулигани хвърляха камъни и счупиха главата на моя колега Кристиян Димитров. Аз на камъните отговаря с думи", настоя Сидеров.

Той допълни, че както е казал тогава, ще продължи да се моли "за душите на тези заблудени хора".

Волен Сидеров припомни и действията на журналиста Найо Тицин, който преди седмици си сложи маска с лика на Сидеров и облече усмирителна риза като така прескочи загражденията на парламента и бе предупреден с полицейски протокол да не крие самоличността си.

"Говорителят на бившия премиер Иван Костов скри своята женственост зад моята снимка и извърши нарушение на обществения ред. За първи път той имаше нормално мъжко излъчване макар и за кратко. Фактът е, че това същество извърши нарушение на обществения ред и дори няма глоба", ядоса се Сидеров  и допълни, че него пък го заплашват с арест.

Сидеров обаче обяви на всеослушание, че бил свикнал да е черната овца.

Черната офанзива срещу него била главно заради това, че спрял пътят на ГЕРБ към властта. Той отново застъпи тезата си, че голяма част от хората на площадите са платени от партията на Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
0
 
1
 
! Отговори
stefan преди 10 години
До Захари Стояновti komunist li si>ako si go napi6i,za da znaem!za tvoite 4ervenodre6kovci za6to ne kazva6 ni6to,gnida 4ervenai ti si lapal pri tqh
217
0
 
1
 
! Отговори
P.N.A: преди 10 години
DANS -WNIMANIE!!!!!!!!!!!!!!! SIDEROV OT 10 god. TURSKI SCHPIONEN !
216
0
 
5
 
! Отговори
Поета преди 10 години
Болен е мъничко човечена Доган интимен е другар...и на серГЕЙ любовница е милакато и е фес голям!
215
5
 
0
 
! Отговори
Daniela.1 преди 10 години
За какво ще го арестуват ?Защо не се насочат към истинските престъпници като Бойко например или Цветанов?Тези са яко платени от ГЕРБ, а и доста нахални!Оказват натиск на Цацаров, вижда се с просто око!Искат да разкарат Волен - " а дамо , ама НАДАЛИ"! хахха иска ви се......Пречи им Атака, защото им хваща измамите и им изравя далаверите на крадците нагли!
214
4
 
1
 
! Отговори
барабоко токвов преди 10 години
Химн на ТикватаАз съм *** и банкянскакучка мене е родила;с топка и филия с мас обилна,тъпата ми мутра ми е мила.Аз съм ***. Обичамнаште ГЪРБове мутряшки,павиан да ме наричат -първа радост е за мене.Аз съм *** - "Свободно",в край печенезки аз живея,всичко малоумно, родно,любя, тача, и милея.Аз съм ***, отраснахв дни мутряшки - славно време,син съм на шабес-гои,син съм на безумно племе.
213
2
 
4
 
! Отговори
abfg преди 10 години
До Захари СтояновНа дали цяла България малките градове и села подкрепят правителството. Свери си часовника.
212
0
 
4
 
! Отговори
бг преди 10 години
до Захари Стоянов!-знаеш ли,че Захари С. е бил масон? Събуди се и не наричай будните граждани от протестите по този неадекатно злобен начин!Гражданското общество се събуди и е непримиримо срещу мафията,олигархията и неспаведливостта!Боже,помогни истината да възтържествува!
211
10
 
8
 
! Отговори
Захари Стоянов преди 10 години
Господа ПРОТЕСТИРАЩИ Вие сте ПРОСТАЦИ за да искате ДИКТАТОРА Борисов да се върне на власт.Цяла БЪЛГАРИЯ малките градове и села ПОДКРЕПЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО защото то работи за НАРОДА и за по- добър живот.Четири години МАФИЯТА на БОРИСОВ и ЦВЕТАНОВ крадоха, изнудваха,манипулираха и се подиграваха с НАРОДА. И Вие искате да върнете тези ПРЕСТЪПНИЦИ.Вие сте БАНДА БЕЗДЕЛНИЦИ, *** и НЕКАДЪРНИ ГЕРБАДЖИИ. Нови ИЗБОРИ ще вкарат БЪЛГАРИЯ В КАТАСТРОФА и ХАОС това което иска ГЕРБ.
210
5
 
7
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
Воленчо обаче за Костов е 100% прав. Костов си остава най-верният слуга на американците. Не му пука за собствения народ и държава стига да са доволни господарите му от Вашингтон и логично те си го подкрепят по всякакъв начин. Даже Бойчето, дето плонжираше пред Уорлик през ден, не посмя да даде на Шеврон да добива шистов газ и да трови почвата и водата. Костов се бореше до последно забраната да падне. Като прибавим факта, че им напълни гушите и с Мариците...
209
4
 
7
 
! Отговори
дедо преди 10 години
луд ли е Сидеров не знам но някога и в приказките на лудите има доста истина
208
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен е ибрик. Иначе няма да дава всекидневен кворум на ХУНТАТА
207
8
 
16
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
До yasenslНазционалист,националист си е човека ,ама Турски.
206
7
 
16
 
! Отговори
6 преди 10 години
Не бой се бе, не бой се бе . Те у ареста такива лакирани чакат. Нали си свикнал вече.
205
5
 
19
 
! Отговори
yasensl преди 10 години
До 254Как да харесваме лидер на националистическа партия който държи на власт правителство с участието на ДПС?Да си каже ,че не е националист вече ,а интерисчия!!!!
204
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не харесвах Сидеров и АТАКА,но като виждам как поръчково го обиждате и плюете,подражавайки на журналистите и партии като ГЕРБ,на новите избори ще гласувам за АТАКА.По циничните писания се разбира че сте някакви малки момченца и момичета,които са чували само за комунизъм ,социализъм ит.н. ,а так жестоко го мразите.Да мразиСидеров той който ви дава безплатното кафе сутрин,разбирам,но ВАС НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА.Не е за България това е клише което сте научили от Бойко.
203
10
 
17
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
До ДениславПалячо, пак защитаваш любимците си, докато тези като нас като те видим бягаме нали? Отивай си при любимия "фюрер" и му дръж масата масата здраво над главата!
202
8
 
24
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Този чува гласове, сега си задава въпроси и сам си отговаря. Явно болестта навлиза в нова фаза. Тази неговата партия не беше ли расистка? - сега се мисли за Мандела. Искаше на протести оставката на Станишев - сега са дупе и ***. Пак на протести искаше Плевнелиев да не дава мандат на турците пък взе че той им го даде. Като не си пие хапчетата става друг човек. Да си събира рушветите дето е взел и да се маха от България.
201
7
 
24
 
! Отговори
Мандела? преди 10 години
За този трябва да открият ново крило в лудницата. Да не се омеша с онези дето се мислят за Наполеон. Той нали е Мандела.
200
4
 
8
 
! Отговори
Бариеро преди 10 години
До bariera_61 Бариеро-ти друг занаят нямаш ли освен да сипеш *** по поръчка! Дано ГОСПОД да те намери! Ти Майка-Баща нямаш ли? Поколение искаш ли да имаш? Защо си дежурната *** по всички въпроси? Или си един ***-политически? Ако беше ГЕЙ- сексуален,щяхме да ти простим! Ама за теб секса май си е да повръщаш ***? По добре е да *** детеродни органи,мъжки или женски,прави секс не бълвай такива животински!
199
25
 
12
 
! Отговори
Arthas преди 10 години
Кой иска да се басираме ,че при нови избори АТАКА пак ще мине 4-те процента?Имат си твърдо ядро ,които не гласуват по симпатия и за симпатични физиономии,каквито са 99% от проповядващите синята идеология.