Борисов скочи на Станишев заради "Белене" от Twitter

Бившият премиер коментира идеята за нов анализ за централата
9 сеп 2013 10:45,
66
Борисов скочи на Станишев заради "Белене" от Twitter
Снимка: Dnes.bg

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира в профила си в Twitter изказването на лидера на БСП Сергей Станишев за проекта АЕЦ "Белене".

"Ето това e дебелоочието на Сергей Станишев!!! Да правиш референдум ЗА "Белене" и да харчиш пари за нов анализ СЕГА!!!", пише бившият премиер в социалната мрежа.

Още по темата

По-рано днес левият лидер обяви пред bTV, че за АЕЦ "Белене" ще се прави нов анализ, за да се прецени дали проектът е икономически изгоден, но не можа да се ангажира колко ще струва това на българския данъкоплатец.

"Вече има такъв анализ на британската банка HSBC, за който бяха платени 2,5 млн. евро", пресметна той.

Станишев коментира обаче, че предишните управляващи са подавали невярна информация на консултанта и затова докладът не може да се смята за обективен.

Срокът за гаранция за технологичното оборудване е 40 г., а е бил подаден срок от 20 г., каза още лидерът на БСП.

Само преди два дни Сергей Станишев настоя, че проектът за втора атомна централа не е затворена страница.

"За нас този въпрос не е приключил, защото съм убеден, че този проект е икономически изгоден за България", подчерта той и допълни, че "Белене" дава възможности за технологично развитие и за запазване на ядрената енергетика и ядрения статус на България през следващите десетилетия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
0
 
! Отговори
sasho преди 10 години
До мразя турциNali znaesh che,imenno dps nqma da pozvoli da se stroi centralata.Jalka rabota ste vie,da stanete oaterica dps.
58
4
 
3
 
! Отговори
123 преди 10 години
Да питаме ,защо боко скача за белене и козлодуй, ами много е просто цяла добруджа е нацвъкана с фотоволтаици на боко и цветелина дето продават на държавата ток по 800 лв киловата, а от държавен ТЕЦ и ВЕЦ той е 40лв! Е за тва е борбата ! Eй затова беши девети септември за да унищожи такива народни изедници и кръвопийци.
57
0
 
8
 
! Отговори
Фен преди 10 години
Алекс ти си много *** бе , чак срамно *** чревни дебели кухи глави ,
56
15
 
6
 
! Отговори
Aleks 1969 преди 10 години
Беляне трябва да се построи.Турците,румънците,всички околло нас строят,а ние сме щели да губим от атомна централа.Тикви,тикви,тикви на килограм,който иска резанче,който иска цяла.Има тикви в изобилие.
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ahilтрудно е да кажеш кой е най алъчния, конкуренцията е жестока и станишев доган волен и местан не падат по долу
54
2
 
1
 
! Отговори
Victory преди 10 години
Do Just SomeoneTi si absoluttnoto dokazatelstvo, che sred protivnizite na BSP i DPS ima mnozina prestupnizi i ludi. A ne zabravyai, che kletvite se vrastat vurho kazaliya gi.
53
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 49Ами явно не си добре запознат с състоянието днес , както и тези дето ти слагат зелени палчета. Информацията е вярна за преди няколко месеца по време на управлението на онези икономически гении в мутрнски облик. Тогава енергетиката беше трагедия и се канеха да вдигнат тока с 40%. Сега АЕЦ Козлодуй работи на пълни мощности и за това не се налага вдигане на цената. А работи на пълни мощности защото е подновен износа.
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Tази дума" "скочи" ви е много любима, Днес.бг, направо ви е станала паразитна:)
51
11
 
10
 
! Отговори
koko преди 10 години
Борисов наистина е загубил чувството си за преценка! Той още си мисли , че хората търсят зрелище и палячовщина в политиката! В момента българите се нуждаят от гаранции и ясни стъпки за подобряване на мизерията, в която живеят.
50
12
 
10
 
! Отговори
batista преди 10 години
Тиквата от Банкя, която съсипа икономиката на България следвайки идеите на недоразумението Дянков, тиквата, която прие този бюджет, сега го критикува в зала. Смях и сълзи. Същата тиква, която взе 4 милиарда заеми за по- малко от 4 години, сега критикува взимащите заеми.КАЖИ МУ ГЕРБ И ПОВЕЧЕ НЕ ГО ОБИЖАДЙ
49
2
 
7
 
! Отговори
watmark преди 10 години
muzaka, един специялист по съветски шинели може да говори за енергетика? Пожарникар не. Ти *** ли си?
48
13
 
10
 
! Отговори
ahil преди 10 години
стане ли дума за милиарди Боко е готов на всичко!!!!! най-алчния човек в републиката!!!!!
47
4
 
8
 
! Отговори
пфффф преди 10 години
колко е жалко и едновременно смешно да си "социалист" в България с такъв "велик" водач:)))сигурен съм,че малкото останали истински социалисти си посипват главите с пепел при всеки "блестящ" ход на партийния вожд,а след днешното му откровено признание,за зависимост от доган и сие не знам какво да кажа.горките му избиратели и поддръжници.
46
11
 
10
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
Когато един бандит и бивша мутра започне да говори за енергетика, то превключете телевизора си на Минчо Празников.Той поне е синоптик.
45
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чудя се колко ли време ще отнеме на комунистите да му блокират и този акаунт?
44
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
защо ни е 2ри АЕЦ като ние и сега няма на кой да си продаваме тока?? нали до преди няколко месеца говориха, че мрежата била пренатоварена защото нямало потребление...? сергейчо иска да вземе едни пари май
43
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Гюро МихайловKato izpolzuvash frazata tipping point vaobshte znaesh li i zna4enieto Giuro Mihailov. Samo deto nick name ti e podbran otli4no.Goliam knowledge in English izvadi. lol
42
2
 
19
 
! Отговори
Нов анализ нови пари преди 10 години
Ами помним как ядрения екперт Овчаров "законно" все поне 700 000 за експертно мнение за предишния проект. Сега е време и други другари да сложат някой и друг (доста голям) лев от нашите парички в бездънните си джобове. Да ви заседне дано.
41
2
 
20
 
! Отговори
ВВВВ преди 10 години
До АнонименАх,каква злоба,каква жлъч!Отровните ти пръски оливат с червена пумия всичко.Спри малко,поеми си въздух и замълчи.Като чуете за Бойко и очите ви стават като палачинки.Защо ли?Страх,а...Не,не страх,ужас изживявате,тресе ви здраво параноята!Свиквайте с мисълта,че избори ще има.Резултатът от тях е ясен,но няма да ти го кажа,да не те удари инфаркт,че ще ми тежиш на съвестта,а аз за разлика от мръсните червени *** имам такава...
40
24
 
9
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 10 години
И слепите прогледнаха, т.е. разбраха, че това нещо, дето му викат спонтанен протест за морал и смяна на системата, всъщност е една зле скроена манипулативна сценка. Главната роля в нея играят провалените на изборите десни партии, структурите на ГЕРБ, както иNGO-активистите, близки до олигархичните типинг-пойнт кръгове.Спонтанността на протеста приключи някъде на петия ден от неговото начало. Оттам-насeтне започна политическото инжинерство.Боко, ти не си ли подписвал за Белене?