"Атака" винят провокатори от ГЕРБ за свадата в Атон

Двама били тези, които крещели оставка и заплашвали депутатите
Обновена: 29 окт 2013 14:51 | 29 окт 2013 14:51,
69
"Атака" винят провокатори от ГЕРБ за свадата в Атон
Снимка: архив, Булфото

"Атака" излезе със своя версия за случката в Света гора, след като сутринта депутат от ГЕРБ и теолог разказаха пред bTV как националистът Павел Шопов излязъл извън нерви и заплашвал поклонници – български туристи, които на ферибота, на път за Атон, скандирали: "Оставка!"

Сега обаче от партията на Волен Сидеров твърдят, че това не били поклонници, а организирани от ГЕРБ провокатори, които "не се посвениха да политизират и осквернят светата територия на Света гора при посещението на група от 24 народни представители в българския манастир "Св. Георги Зографски".

Още по темата

Според националистите двама "протестиращи" си позволили да крещят "Оставка" и да обиждат депутати на пристанището в Атон.

"Те бяха укротени от възмутените поклонници, намиращи се наблизо", твърдят от "Атака".

По думите им стотици поклонници от всички православни страни и светогорски монаси са били изумени от крясъците им при пътуването на кораба около атонските брегове.

"Провокаторите отидоха още по-далеч, като обсипаха с обиди и закани за саморазправа депутати и други длъжностни лица и правеха всичко възможно да предизвикат народните представители", настояват националистите.

От "Атака" обаче останали доволни, че органите на реда реагирали незабавно, като задържали провокаторите за обяснение в полицейския участък в град Уранополи.

"По информация от българското консулство в Солун вече е образувана преписка и провокаторите са били освободени, след като са били разпитани за извършеното", допълват от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като не си пият хапчетата в Атака е нормално да почнат да виждат разни странни неща около тях.
36
1
 
22
 
! Отговори
Генчо преди 10 години
А, пак друг им с*ал в гащите! :D :D
35
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
комунягофашисуйди!
34
2
 
18
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
Tez ot ataka vsichkite sa psihoto
33
24
 
7
 
! Отговори
ей мухльо преди 10 години
Аз съм Атакист, ела да ме нокаутираш.., ама първо си напиши домашното, *** *** миризлив...
32
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До hitmanТи си бил много интелигентен бе... ама той Бойко си го каза - аз съм си ***, и народът ме харесва, щот и той е ***.
31
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Тоя are_kulata там нещо си много книги изчел бре ., и он ке дойде учен кат Местан или па това е он.? Ти ли бре Местане , ти ли си бре машалах за интровертйот моабет .
30
10
 
18
 
! Отговори
sawall преди 10 години
Ех, тези провокатори, навсякъде значи, по цял свят. Според мен, Атака съдят другите по себе си -- щом те плащат на провокатори, значи и другите го правят. И за да не ми кажат, че съм от ГЕРБ, нека добавя това, което ясно изразява мнението ми: "ГЕРБ ,БСП,ДПС И АТАКА са еднакви ***.Между тях няма разлика защото зад гърба им седят едни и същи хора." Стеф4и ftw :)
29
9
 
10
 
! Отговори
BMPO преди 10 години
Ei , toq shopov laje kat dart Ciganen , mamito mu dolna pensionerska !
28
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Калинчиците рипат на бой! Голем кеф е да ги гледа човек без маски и гримове кви дзверове са!)))
27
9
 
32
 
! Отговори
константин преди 10 години
абе, тия герб голяма партия били бе де.а... дано има избори скоро да гласувам за тях.. явно по цЕл свЕт имат хора, щом навсякъде провокаторстват.. тоа ББ ше излезе голЕм капацитет, така добре си организира всичко - засади на всякакъв вид депутат по всички краища на света, окупации на ВУЗ-ове, 200 дена протести /като 10 дена под над 30 хил. души - подчертавам платени/ - защо пък му викат "тиквата" - той явно си е генерал от класа; ОСТАВКА!!! - 10 кинта ми дадоха за тоя лозунг;
26
7
 
18
 
! Отговори
баба Пена преди 10 години
Оти чадо все на вас ви се случват неприятности? Все ви се привижда Бойко и ГЕРБ? Ами не се ли страхувате за националната сигурност вече от ДПС и доганчо? Къде останаха те ? Защо не рипате срещу техните безобразия. И аз ако ви срещна някъде ще ви заплюя оти се подиграхте с нас избирателите. Дека ми е големата пенсия и големите заплати чадо,дето обещавахте? Пък взехте ,че се съюзихте с доганчовците. Е как човек да остане при вида ви спокоен.
25
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
zashto se opitvat da lujat sled kato vsichki znaem kakvo e stanalo ... pak se usraha kakto psihopata siderov luga za magistralata
24
20
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Всичко ще се...разплете.Нишката ще...стигне до леговището на Бойко в Банкя.Посегнаха и на светата обител в Атон,за фон на политическата си...злост и интрига.Срамота;не всичко е...политика Бойко и не си ти този,който трябва да даваш тон с...камертон,кой да управлява съдбините на България.
23
12
 
7
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
VOLENE TI SI NAI DOLNOTO MRYSNO GADNO SYSHTESTVO NA ZEMIATA . EDIN 4ERVEI BIH POMILVAL NO TEB NE TI SI NAI GOLEMIA BULGAROUBIEC V ISTORIATA DANO NIAKOI DEN DA STRDASH MNOGO SHTE SE MOLIA VSEKI DEN
22
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГРЕберите още ги болят *** и затова дивеят срещу АТАКА! Да ги боли!)))
21
15
 
23
 
! Отговори
hitman преди 10 години
С огромно задоволство бих нокаутирал всеки един атакист. Със същото задоволство ще се изходя на лицето му след това.
20
6
 
9
 
! Отговори
stef4i преди 10 години
До are_kulataАма все попадам на едни историци.Извинявай,щом си прочел повече от мен.Значи ти просто си откровенно ЛУД.Не се притеснявай като отмине бурята и ти ще обясняваш на децата как си ходил на протестите заедно с "*** на Бойко".Такива като теб колкото искаш-нереализивани малки озлобени хора....жалко
19
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно вече за "правокакиране" могат да задъжат.Истина ли е или не е, че Шопов е заплашвал момчето с 5 години затвор ако не изтрие записа?
18
18
 
7
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
До stef4iМоето момиче, няма какво да се опитваш да ми обясняваш, изчел съм повече история и геополитика, отколкото е релевантно да ти казвам.Не се иска да си нито Стиглиц, нито Ганди, за да видиш, ако малко се напънеш, че АТАКА изпъква в парламентарното комунистическо пространтво.Това, че ти незанеш каква е тяхната програма е твой проблем.Нивата фактологически са ни различни, не мога да дебатирам с теб.