"Атака" винят провокатори от ГЕРБ за свадата в Атон

Двама били тези, които крещели оставка и заплашвали депутатите
Обновена: 29 окт 2013 14:51 | 29 окт 2013 14:51,
69
"Атака" винят провокатори от ГЕРБ за свадата в Атон
Снимка: архив, Булфото

"Атака" излезе със своя версия за случката в Света гора, след като сутринта депутат от ГЕРБ и теолог разказаха пред bTV как националистът Павел Шопов излязъл извън нерви и заплашвал поклонници – български туристи, които на ферибота, на път за Атон, скандирали: "Оставка!"

Сега обаче от партията на Волен Сидеров твърдят, че това не били поклонници, а организирани от ГЕРБ провокатори, които "не се посвениха да политизират и осквернят светата територия на Света гора при посещението на група от 24 народни представители в българския манастир "Св. Георги Зографски".

Още по темата

Според националистите двама "протестиращи" си позволили да крещят "Оставка" и да обиждат депутати на пристанището в Атон.

"Те бяха укротени от възмутените поклонници, намиращи се наблизо", твърдят от "Атака".

По думите им стотици поклонници от всички православни страни и светогорски монаси са били изумени от крясъците им при пътуването на кораба около атонските брегове.

"Провокаторите отидоха още по-далеч, като обсипаха с обиди и закани за саморазправа депутати и други длъжностни лица и правеха всичко възможно да предизвикат народните представители", настояват националистите.

От "Атака" обаче останали доволни, че органите на реда реагирали незабавно, като задържали провокаторите за обяснение в полицейския участък в град Уранополи.

"По информация от българското консулство в Солун вече е образувана преписка и провокаторите са били освободени, след като са били разпитани за извършеното", допълват от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
VOLENE DANO DA UMRESH V ADSKI MYKI , ZA DETO PREDE BULGARITE TOVA KOETO PRAVISH E NAPRAVO NESHOVESHKO
16
7
 
23
 
! Отговори
Радост преди 10 години
Вярно е пълно с провокатори! Те бяха и на концерта на Роджър Уотърс. На мача България - Чехия, също се промъкнаха. Има-няма 10-20 човека. И тези в СУ и те са провокатори, всеки, който каже или направи нещо срещу тези безумци в Парламента (без изключение) е провокатор или платен протестиращ. Не е ли време да се засрамите!?!
15
3
 
17
 
! Отговори
stef4i преди 10 години
До Анонимен 14Мн странно как всички ,които са АНТИ са анонимни.Както и да е.... ГЕРБ ,БСП,ДПС И АТАКА са еднакви ***.Между тях няма разлика защото зад гърба им седят едни и същи хора.ТАКА ИЗЯСНИХА ЛИ ТИ СЕ НЕЩАТА. Сега е момента да напишеш неповторимата реплика "*** на Бойко" хаахахахахахх
14
3
 
14
 
! Отговори
stef4i преди 10 години
До are_kulataОоооохохохохо ти да не си в алтернативната вселена???????АТАКА ДАЖЕ НЯМА ПЛАН ЗА ТОВА КАК ДА СИ ИЗБЪРШЕ З....КА.ПОКАЗАХА КОЛКО СА ЖАЛКИ КОГАТО ГИ ХВАНАХА,ЧЕ ПЛАЩАТ ЗА ДА ИМА КОЙ ДА ИДВА ДА ПСУВА ПРЕД ЦЕНТРАЛАТА ИМ.ТИ МОЕТО МОМЧЕ СИ ЗАБЛУДЕНИЯ......даже не вярвам,че го мислиш....
13
23
 
9
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Никакъв проблем нямам да подкрепям единствената партия в парламента, която не е изплетена от агенти и функционери на БКП. Напротив, много спокоен съм с това.Единствената партия, която не иска да се пълним с бежанци от Гана и Афганистан.Хич не ме е срам даже и с това, че само тя има реална програма за излизане от кризата и мизерията.Вас трябва да ви е срам от пра-дядовците ви, които се лягали за България.
12
5
 
24
 
! Отговори
stef4i преди 10 години
И пак да питам тези с минусите-с кое не сте съгласни-че ни изложиха пред целия свят или,че разправяха как са против турците пък накрая благодарение на тях ДПС остана на власт.Вече половината *** в Столипиново са с фанелки на Волен-долен.Това само по себе си е показателно!Смешници жалки
11
5
 
14
 
! Отговори
stef4i преди 10 години
До Анонимен 2Кой за какво говори те за ГЕРБ си пеят.РАЗБЕРЕТЕ,ЧЕ ГЕРБ ДАЖЕ НЕ Е НА ДНЕВЕН РЕД-ТЕ СА ИСТОРЯ КАКТО И ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ СЪВСЕМ СКОРО
10
6
 
31
 
! Отговори
stef4i преди 10 години
СИГУРНА СЪМ ,ЧЕ И В РЕСТОРАНТА В БРЮКСЕЛ СА БИЛИ ТЕЗИ МРЪСНИ,ПОДЛИ ПРОВОКАТОРИ ОТ ГЕРБ.!!!!!!Лелелелеелел колко жалка работа.Вместо да се закопае под земята от срам той отворил голямата паст и бълва змии и гущери!
9
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В България стана по - срамно да се наречеш "атакист" , от колкото "***" .
8
4
 
24
 
! Отговори
Пич преди 10 години
ех ако ги нямаше ГЕРБ как всичко в България щеше да е супер. само пречат на такива хубави партии като БСП, ДПС и Атака да направят рай тука
7
5
 
30
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Тея от "Юруш" не трябва да ги пускат зад граница, да не ни излагат пред чужденците.
6
23
 
6
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
До АнонименЗа к'во бе горило ГЕЙБерастка, че ни приехте мораториума ли, че ви спираме плановете с БСП и тотално се унесохта по всеобщата лудост?ГЕРБ не е нищо повече от едно комуноидно партийно фиаско.
5
2
 
19
 
! Отговори
Рамбо преди 10 години
то преди атентат на магистралата срещу Болния мозък имаше, тия горките не им е лесно
4
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А,ТАКА *** !
3
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На Атака все някой им пречи. Няма как, за криво колело прав път няма.
2
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 1 покажи им как като ти първи се обесиш соросоиден пед**ас
1
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички от АТАКА да бъдат *** !