Да се въздържаме от ксенофобия, зове и Орешарски

Оставката на Бисеров няма да се отрази на кабинета
Обновена: 4 ное 2013 14:11 | 4 ное 2013 12:50,
66
Да се въздържаме от ксенофобия, зове и Орешарски
Пламен Орешарски Снимка: Булфото

Ксенофобски настроения дългосрочно биха ни излезли много скъпо, заяви премиерът Пламен Орешарски. Днес той присъства на  честването на стогодишнината от основаването на ВАС.

Орешарски коментира случая с намушканата 20-годишна продавачка Вики в центъра на София. Според министър-председателя хората трябва да се въздържат от ксенофобски настроения. Премиерът посочи, че се надява МВР да задържи извършителя, тъй като самоличността му е установена и той се издирва. По-рано днес полицията разпространи снимка на нападателя и посочи името му - Салахедин Бин Аладин. Той е родом от Алжир.

Оставката на Христо Бисеров е лично негово решение и не би трябвало да повлияе на кабинета, заяви Орешарски по повод оставката на зам.-председателя на ДПС Христо Бисеров. Вчера стана ясно, че той напуска ръководството на партията и е декларирал желание да напусне и парламента.

Председателят на Народното събрание Михаил Миков не пожела да коментира причината за оттеглянето на Христо Бисеров - кога ще бъде избран неговият наследник на поста заместник-председател на 42-рото Народно събрание и дали той също ще бъде от квотата на ДПС. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
Прав си е човека. За себе си.
47
0
 
6
 
! Отговори
dimitarbt преди 10 години
Цамия Орешко ще ни излезе скъпо в дългосрочен план ама нейсе...така че: *** да се махат, орешко също.
46
0
 
9
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
България продължава да няма Национална доктрина въз основа на която правителството да е в състояние да изготви своята актуална външнополитическа рамка, в която да се развиват международните отношения на държавата. Офшорко стига спа...свърши някаква работа, за която все пак си назначен!
45
0
 
9
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Президентът Плевнелиев за когото опасна не е бежанската вълна, а липсата на организация за нейното посрещане?! Очевидно в опитите си за криворазбрана самостоятелност на президентската институция г-н Президентът ще си остане самостоятелен и в разбирането си за конституционните си задължения във връзка с дейността на Консултативния съвет за национална сигурност, а и в качеството си на Върховен главнокомандващ.
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Както се случи при последното правителство, външната ни политика към арабските страни и по-конкретно към Сирия стана заложник на недоносените импровизации и нарцистични изпълнения на един външен министър, с които България взе страна в арабския конфликт, организира у нас среща на онази част от сирийската опозиция, която сега е на страната на джихадистите и в крайна сметка, под чужд диктат и с лека ръка се ликвидираха двустранни отношения градени с години.
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Мисля, че Росен Плевнелиев бе с политиката до тук. Атаките срещу него не са нито безобидни, нито краткосрочни. Ще бъде цяло чудо, ако изкара пълния си мандат. Лошото е, че и тази поредна еднодневка в българската политика няма да ни послужи за пример. В България всеки случаен маргинал може да бъде изваден от някой ъгъл, поизтупан, фризиран и поставен на най-високия пост в държавата
42
8
 
1
 
! Отговори
Ендщиле преди 10 години
До BastorА ти спри тежката дрога и марш на работа или в училище! Ще ти е от полза!
41
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Олигархски, ние българите не ти дадохме мандат за да ни превърнеш в арабска джамахирия и *** ислямисти да колят децата ни! Земята да те изяде Пламен Орешарски, СЪЩАТА ДЕТО ЩЕ Я ПРОДАВАШ НА ЧУЖДЕНЦИТЕ! БЪДИ ПРОКЛЕТ ИЗМЕННИКО! ПОЗОР ЗА ДУШАТА ТИ И АД!
40
2
 
15
 
! Отговори
Bastor преди 10 години
Орешко се въздържа от друсане на евтини наркотици и да подава оставка, зова аз.
39
0
 
6
 
! Отговори
балет арабеск преди 10 години
ксенофобията не се толерира от нашите евроатлантически партнйори.
38
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Юнаци, 143 дена наливат откраднати от държавата пари в милицията, за да охранява спокойното им крадене. Не смеят един кламер да преместят, за да не вбесят стихийно народа. Демек не работят. Милицията също върти празни обороти и не изпълнява същинските си задължения, в която обстановка престъпността очевидно процъфтява. Единственото усилие е да се назначават анонимно разни изгладнели родове на позиции в държавната администрация. Колко време мислят, че ще изкарат с тоя живот назаем?!?
37
5
 
1
 
! Отговори
Гранит Мирчев преди 10 години
Трябва да слушаме нашите управници. Те са образовани и успели в живота хора и знаят какво да правят.
36
1
 
6
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
E tova e... ti da rabotish noshtna smiana zashtoto prez denia si na lekcii i da doide niakakyv *** da ti razkaje igrata... i da sme se vyzdyrjali... basi dyrjavata az
35
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Принципно е прав човека, крайния национализъм и ксенофобията винаги водят до конфликти бедност и разруха- ФАКТВъзниква обаче въпроса защо човек на който му е отказан статут на бежанец не е експулсиран за Алжир
34
1
 
22
 
! Отговори
milkokolev преди 10 години
Според мен на следващите избори българското общество трябва да се въздържи от Орешарски.
33
1
 
7
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
Ave zashto vsichkite ni politici sa takiva dupedavci???
32
1
 
4
 
! Отговори
ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО преди 10 години
-"НЕЧЕСТИВИ ГРЕШНИЦИ",ПОКАЙТЕ СЕ В"ИМЕТО ХРИСТОВО",ДОКАТО Е ОЩЕ ВРЕМЕ.ЖИВЕЕМ В"ПОСЛЕДНИ ВРЕМЕНА"!
31
2
 
14
 
! Отговори
чвор преди 10 години
Бях прав за предната зима,сигурен съм и за тази-ще бъде интересна!!!
30
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако на мястото на момичето беше някое от децата ти,дали щеше така да говориш,родоотстъпник мръсен.ОСТАВКА г-н Олигарски ОСТАВКА.
29
12
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Слабоумният *** плювнелиев ще има да се озърта като съсел в брашно и няма да тръгне да си подава оставката. Къде сте видели герберско прасе с чест и мъжко достойнство, на които да държи ??? плювнелиев не мисли за децата си, защото те ще носят на гърба си товара от неговото малоумие и ***. Трябваше да си тръгне навреме с чест и достойнство, но като нема акъл...