Да сменим принципите, не актьорите, зове Тренчев

Сегашните партии в НС губели доверие и нямали визия за бъдещето
Обновена: 8 ное 2013 11:13 | 8 ное 2013 11:13,
17
Да сменим принципите, не актьорите, зове Тренчев
Константин Тренчев. Снимка: Булфото

"В България не трябва да се сменят актьорите, а принципите", така коментира в Шумен ситуацията в страната лидерът на КТ "Подкрепа" д-р Константин Тренчев.

От вчера той е на посещение в Шуменска област по покана на местната синдикална централа.

"Мисля, че управниците се поуплашиха и ще намерят необходимите пари, за да платят 100% от дейностите в здравеопазването, но е ясно, че кризата е заложена от Симеон Дянков. Този човек с кремък трябва да бъде дран", каза още той, цитиран от БТА.

По думите му три са основните причини за системния недостиг на пари в здравеопазването. На първо място е фактът, че много хора не плащат, а ползват. Има прекалено много болници и все още липсва електронна система за контрол.

"Ситуацията в България в момента е повече от объркана, а в сферата на финансите бих казал дори критична", коментира още Тренчев.

Според него всички политически сили у нас губят доверие и нямат визия за абсолютно нищо.

"Реформи няма нито в здравеопазването, нито в образованието", настоя синдикалният лидер.

По думите му в България има социално напрежение и то засяга основно енергетиката.

"Очертава се драма в енергийния сектор и в Мини Марица-Изток", прогнозира д-р Тренчев.

Според лидера на "Подкрепа" до края на следващата седмица ще продължи допитването в цялата страна за нагласите на синдикалните членове.

"Напрежение има, но не и нагласа за протести, картината е шарена", заключи Константин  Тренчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хей тренчо тебе ще те дерем не с кремък а със зъби защото си мръсен актъор. Дянков ти е бръкнал дълбоко в *** зцащото ти друго не виждаш. Защо не организираш съревнование за да печели икономиката а само *** на готово.Виж другите синдикати КАК СЕ ОПРАВЯТ СЪС СТАЧКИТЕ А ТИ ПЪЛНИШ ЛУЛАТА КАТО БЕЙ.
15
0
 
4
 
! Отговори
ГРУ преди 10 години
Това ли успя само да измисли агента от 6-то на ДС(политическата милиция на КГБ) продавал наркотици на съучениците си от френската гимназия "Ромен Ролам в Сз.Мри *** фашистка в адски мъки ,има още живи които те познават червен !
14
0
 
5
 
! Отговори
dp преди 10 години
Да беше казал "да сменим принципите, не _само_ актьорите" да се заслуша човек.Очевидно ако целия ченгомафиотски апарат, КГБ агентура и прочие излезе наявекакви ги върши и принципите, и актьорите ще го издухат. Биха го издухали де, не че виждамкак ще стане тая работа, от 1944 досега не е станала във всеки случай.
13
0
 
10
 
! Отговори
Деян преди 10 години
До Анонимен 12Да си призная и аз се чудя този от 23 години какво е работил, та натрупа милиони, а синдикатите (уж адвокати на работещите), държат в бедност и мизерия работещите по заводи и др. предприятия.Мисля, че трябва да бъдат сменени 'режисьорите' (като лицето от снимката) и 'принципите' на писане на правилата.
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А тоя дърт измамник от снимката кога ще бъде сменен
11
0
 
11
 
! Отговори
Танас73 преди 10 години
И актьорите, г-н Тренчев и актьорите!
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този, на кои работещи е синдикалист? Нали той запали Партийния дом 91-ва? Бил - доктор!? Сигурно, д-р пожарникар! Като философа - хидроинжинер! Защо на вожда, на БГ- синдикатите, семейството му е в Америка? Не съм чул в БГ-то да се мотат, семействата на "шефове" на синдикати, на други държави! Е..ати националния синдикалист!
9
0
 
13
 
! Отговори
идва Видов ден преди 10 години
Този пожизнен измислен синдикален лидер трябва да бъде масажиран с тояга за 23 години предателство към работещите. И защо всички други длъжности в държавата са изборни или мандатни, само този е венчан за синдикалната си длъжност? Махай се, Тренчев, *** червен, махай се докато не си станал коледна украса и ти!
8
1
 
20
 
! Отговори
сами м преди 10 години
Братя българи, арменци, евреи, турци и пр., трябва национална стачка и национален протест. Иначе ще си ги отглеждаме хайдуците да ни доят и да ни се подиграват
7
1
 
25
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Тренчев ти си един пишман синдикалист. Един от многото фалшиви "борци за демокрация" и "антикомунисти", които само плямпат и нищо не правят. Или си уникално страхлив, или още от 1990-та ти е разпределено от другарите да играеш такава роля. А за да играеш такава роля, БКП избират само страхливци.
6
2
 
15
 
! Отговори
:/ преди 10 години
е как няма да намерят пари то със заеми всеки може да управлява но защо не питат хората искат ли да връщат тези заеми,само за заложения бюджет за 2014 г всеки работеш ще трябва да връща около 4500 лв.тренчев ти си *** на червените те и за това те създадоха и ти дадоха имоте чрез "подкрепа" да управляваш ОСТАВКА
5
11
 
5
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Аве плювари, те верно не са цъфнали и вързали, ама вие май не разбирате, че то в България класическа работническа класа не остана.Има само учители, миньори, шивачки и чистачки. Как искате да има силен синдикален професионален съюз, като той вече е почти фиктивен?Какво мрънкате, за какво протестирате, вие какво работите, само знаете и лаете.Смяна на системата трябва,разваляне на концесиите за моноплните услуги и природните богатства и връщане на икономическите сектори в ръцете на народа,хората
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Смяната на принципите започва със смяната на такива актьори като теб, които имат огромна заслуга за бетонирането на сегашните порочни принципи в управлението на държавата!Ти унищожи синдикалната идея в България бе, престъпнико! И за теб ще се намери дърво в центъра на София!
3
6
 
29
 
! Отговори
възмутен преди 10 години
А къде бяхте вие бе, льольо, от синдикатите, когато предишните крадци гребаха с пълни шепи и крадяха отвсякъде, къде пари имаше - и от фискалния, и от здравния резерв на държавата и ги изхарчиха незнайно как - нямаше и лев за нито една прослойка в обществото, а милиардите ги няма? Къде бяхте - мълчахте като п......и, натирени дори и от тристраннката. Сега много се разприказвахте - ами от празна хазна какви чудесии искате!
2
1
 
32
 
! Отговори
Drunderski преди 10 години
Не може да научиш старо куче на нови правила Тренчев, трябва да се сменят актьорите и принципите! А на новите принципи да бъдат научени нови актьори!
1
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
а ти , господин Тренчев ,какво полезно за трудещият се българин направи за 23 год !? че нещо не ми е ясно . гръмки кухи фрази и нищо друго