Смирение и диалог. Борисовата рецепта за дясно единение

Настоява за обединение, което да бутне "това пагубно правителство"
6 дек 2013 17:06,
142
Смирение и диалог. Борисовата рецепта за дясно единение
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за пореден път призова за диалог между десните формации у нас, за да може страната да излезе от политическата криза, докарана от настоящите управляващи.

Още по темата
"Смирението и диалогът между десните партии е в основата за излизане от политическата криза. Смятам, че всички лидери на десноцентристки партии трябва да проявим малко повече разум и да се обединим в общата ни цел – оставка на това пагубно правителство. В противен случай безотговорно обричаме България да бъде управлявана от задкулисие, черен PR, лъжи, манипулации, безскрупулност, а след това последствията ще бъдат жестоки за нашите деца", написа бившият премиер в профила си във Facebook.

Само преди два дни Борисов изпрати писмо до лидера на ДСБ Радан Кънев, който пък представи преди седмица предложения на Реформаторския блок за излизане от кризата.

В писмото си бившият премиер се съгласява с тезите на реформаторите за незабавната оставка на кабинета, защото отлагането й води до задълбочаване на кризата в страната и изолацията ни от Европа.

Относно искането на реформаторите за приемане на спешни промени в Изборния кодекс той припомня, че повече от пет месеца ГЕРБ призовава в дневния ред на парламента да бъде включена тази точка, след което Народното събрание да се разпусне.

Според Борисов единствено десноцентристко правителство може да гарантира европейското развитие на България.

От социалната мрежа днес Бойко Борисов призовава още всички партии ясно и правилно да разчетат упреците, които идват от Европа и "да станем политически по-зрели".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
1
 
3
 
! Отговори
nana преди 10 години
ne znaia kak i po kakav na4in , no triabva da bade upravlenie aktivno , i napalno adekvatno na iziskvaniata , za da sme 6to gode dobre , za men Borisov si be6e mnogo to4en vav vsi4kite si re6enia po vreme na upravlenieot mu . Kakvo pre4i da bade otnovo
122
1
 
5
 
! Отговори
Зоро преди 10 години
ДПС, БСП, ГЕРБ и АТАКА напълно осъзнато Ви въвеждат в огромна заблуда, а че у нас има преход и Ние сме някъде в този преход?! Истината е проста, както представителните ни политици, а именно прехода даже не е започнал още?! Кой Ви лъга вече 25 г., Кой постигна този резултат, България е на последно място в ЕС и Европа, и не само там?! Цялата Власт В България е иззета чрез фалшиви и фасадни избори от представителните политици, вече цели 25г., ето защо те политиците носят цялата отговорност, нали?! Да ама друг път,
121
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като беше на власт защо не го иска това и не го направи ааа
120
4
 
5
 
! Отговори
грух преди 10 години
Нищо не е разсипал Бойко. Проста логика: Има комунисти на власт - спрени пари от ЕС, няма комунисти на власт, - ИМА пари от ЕС. Да предположим, че българите са заблудени дето са гласували зя Бойко, и ЕС са збалудени, значи вие комуняготе сте прави, я всички други са заблудени, включително и Европа, то така излиза, ако ви слуша някой отстрани какви глупости ръсите. Те Европейцие не са глупави, виждат че *** крадат европейските субсидии и спират кранчето, идва Бойко на власт и го пускат.
119
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** от Банкя,Боко Тиквата,ще има възможност да се смирява на воля,но само в затвора,или психиатрията.
118
4
 
6
 
! Отговори
будясъл преди 10 години
До Bobiбоби, боко "спечели" изборите с 30% при активност 51%. ех тези 51%, как все сме с малко над необходимото за кворум. един вид боко е избран от 15% от имащите право на глас. това са ***, чалгарите, селските тарикати, старите моми и криминалният контингент. бсп - избрана от пенсионери и заблудени. 51%? разбираш ли, изборите у нас се фалшифицират открай време. и боко, и станишев са за доживотния затвор. не може да си фен на никой от тези, ако си - ти си съучастник.
117
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
наглец унищожи дясното а сега иска обединение а се съмнявам че знае какво е дясно и ляво
116
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Светът се развива циклично-Европа вече лансира идеята за децентрализация.Лошото за всички нас е,че българските политици смятат,че със сервилност към"големите братя" всичко ще се оправи,а на България и трябват силни политически играчи .Ако зависи от мен ,предпочитам председателите на българските браншови камари за правителство.
115
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А фантазиите на БСП за реиндустриализация и развитие на иновациите от кой етаж са?Борисов поне е забавен за разлика от лидерите на БСП,ДПС и реформаторския блок,които са откровени темерути.
114
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колкото и да реват *** време е България да се управлява от хора с морал и десни възгледи като господин Борисов! ГЕРБ! Да живее Демокрацията!Мачкай Бойко комунистите!
113
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това мазно л***о разсипа държавността, доведе политическият диалог до псувни и гълчава след футболен мач на селски отбор (нищо против селото и селяните, аз също съм от село). Раздели народа с вечните си крясъци за предишните и събра партия (сборище) от полупрестъпници и неуспели дребни комунисти. И сега какво? Да четем писанията на придворните Му шутове и да се дивим на неговия морал, диалогичност и примирение ли? Демагогията на това гнусно човече ще ни струва скъпо! Да помогнем за забравата му
112
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хората отдавна са казали - пуснете комунисти в Сахара и след няколко години няма да има пясък. Няманужда от никакви коментари но ако има чугунени *** нека цъкат минуси.
111
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе Бойко, как ще се коалираш с крадливите мижитурки Костовисти. Или пък с хората на кривоустата баба, дето продаде интересите на България за правото да си създаде партия. Или пък с хората на оня дето за 800 дни си взе имотите и каза, че чипът ни не е наред. Да ходят да се ш**ибат в гората с ***! По - добре вън от парламента, отколкото в коалиция с крадци и мижитурки! Дето има един лаф: " ИЛИ ЩЕ Е НЕБЕСНО ЦАРСТВО, ИЛИ НИЩО!". А за БСП и ДПС въобще не споменавам...
110
5
 
5
 
! Отговори
Baj Radoj преди 10 години
До АнонимеAz haresvam Bojko zashtoto e selianin kato men .
109
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко е кръгъл завършен *** !!Самовлюбен , нарцистичен *** - доказал го е безспорно !!Готов е на всичко да се върне на власт ,даже и на хасан ще се прекръсти . Този идот толкова много плюеше по всички други ,така си беше повярвал , че сега никой не го ще за коалиция - гнилата тиква се изхвърля на *** !! ГЕРБ ще се разпадне съвсем скоро и Бочко ще отиде при Костов да ближе рани , а Цуцко в панделата при бай Ставри !!
108
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Samo novi vzbori i pobeda na GERB,a koalicia posle.
107
22
 
23
 
! Отговори
Мими преди 10 години
Браво, г-н Борисов! Този път искаме от вас по-крайни мерки по отношение на червените крадци! Вие и миналия път го обещахте, но после го забравихте! Хората това не можаха да ви простят! Надяваме се, че сте си научили урока!
106
19
 
18
 
! Отговори
грух преди 10 години
Колкото и да си лаете, нормален човек не би гласувал за БСП, по простата причина, че историята е доказала, че където стъпи комунизма и съответната държава връща назад :) Как Беше Германия по време на комунизма? Западна германия без комунизъм добре, а източна как? Падна Берлинската стена и какво стана? ПРОГРЕС! , Аз не ви мразя, обичам ви даже повече, защото ви съжалявам, вие сте просто "ЗАРАЗЕНИ" органи от раковото образование комунизъм. Трябва лечение
105
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Демек дайте си *** гласовете на мен, че пак да яхна коня и да забравя, че в държавата има хора
104
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов е пълен ***!