Борисов проведе приятелски разговор с президента Перес

Лидерите да служат на хората, написа той в социалната мрежа след срещата
Обновена: 10 дек 2013 13:51 | 10 дек 2013 13:45, Анисия Иванова
71

Снимка Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е срещнал с президента на Израел Шимон Перес, съобщиха от пресцентъра на партията.

Посещението в Израел започна вчера, когато Борисов проведе среща с израелския премиер Бенямин Нетаняху.

Още по темата

Президентът на Израел Шимон Перес е споделил с Бойко Борисов своите възгледи за бъдещето на все по-глобализиращия се свят и мястото и ролята на националните правителства в ерата на глобалната икономика. Перес проявил интерес към политическата ситуацията в България и към състоянието на икономиката в страната ни.

В коментара си след срещата с Перес Борисов написа в социалната мрежа:

„Днес час и половина продължи срещата ми с президента Шимон Перес. Това беше един приятелски разговор с един от най-мъдрите мъже в света. Човек, който е изключително приятен за събеседник, защото независимо от неговите 90 години има абсолютно младежки дух и е обсебен от иновациите и новите технологии".

"Перес е съчетал прекрасно мъдростта и желанието да се променя и модернизира светът. Върху много от тезите му, свързани с иновациите, технологиите и внедряването им в практическия живот, съм мислил и аз, и сега с моите колеги ще помислим и по приложението им в нашата програма. Двамата се обединихме върху извода, че в съвременната политика лидерите не трябва да ръководят, а трябва да служат на хората", пише още лидерът на ГЕРБ.

В страницата си той публикува и снимки от разговора с израелския президент.

В Тел Авив Борисов е провел среща и с представители на българската общност в Израел.

"Сърдечна среща с българската общност в Израел. Почувствах огромната загриженост на нашите сънародници за политическата ситуация в страната и особено зависимостта на това правителство от партия с антисемитски настроения и реставрацията на комунизма и бившата ДС", написа Борисов в профила си във фейсбук по повод срещата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: срещаГЕРБИзраел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
Тоя Мутрафон преди 10 години
кому ку.ра търси там? Продажникът и душата ще си продаде само и само да се върне отново на власт. Какви ли далавери спретна, голям зор ще е да бил щом тръгна с патериците да се лези на евреите.
40
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Перес, та Перес... Хитър е колкото 1000 лисици, а Боко е тиква, при това кръмна. Да виждаш условия да диалог? - Никакви!Питат ме защо част от българите приели юдаизма и станали хазари. Не знам, но предполагам, че и тогава, както и сега е имало чуждопоклонници. И в този форум виждам доста кандидати да сменят името си българско! Да пади Господ от такива!
39
0
 
1
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Дай Боже на много българи на 90 години такъв силен и свеж ум. Да си на поста президент на тази възраст никак не ми се вижда леко.Не мисля че Пеес е човек който би подлъгал някого, но ако му направят изгодно предложение не би отказалАко не се лъжа Перес е от левицата а Биби е от дясната им партия
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стефко, хазарин е, хазарин! Хазаринът е българин приел Тора по времето на Стара Велика България! Волжките българи пък приха Корана и русите ги нарекоха татари. Истината излиза на яве и ционските мъдреци не могат да я потушът! Истината винаги побеждава!)
37
2
 
1
 
! Отговори
Stefkо88 до 46 преди 10 години
Нема смисъл, Путин е по майчина линия евреин, следователно по законите на израел е чист евреин, то пак е същото , само дето срещата е с руския евреин...
36
4
 
4
 
! Отговори
Stefko88 преди 10 години
Ционистка ***! Майкопродавец и ***! Срам си за България , плюя на теб *** продажна!
35
3
 
5
 
! Отговори
Tihomir1488 преди 10 години
В сайта на Георги Ифандиев има видео с изказване на Перес , че след изкупуването на Манхатън , сега евреите изкупуват Румъния , Унгария и Полша и че не срещат никакви проблеми в това начинание . Само срещата с такива индивиди е предателство и отказ от принадлежност към българската народност .
34
1
 
3
 
! Отговори
хм преди 10 години
Да се организира контра среща с путин!
33
3
 
1
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 10 години
Сърповете и Чуковете , да мълчат !
32
2
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
До Оптимиста:Хубаво си го...казал,Боко е един природно...завършен ***;за това не се бях...сетил.
31
0
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Един го...местеше,какво правил Боко;аз съм...вторият.
30
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мутрата БОКО e пак на отчет при своите господари-турския и израелския премиерНяма друг човек в историята,който да е сближил толкова много ислямисти с ционистиЕрдоганя и Нетаняху са обединени с общата цел да контролират България чрез марионетката си Тиквуня
29
2
 
9
 
! Отговори
До 32 преди 10 години
Мислиш ли, че Бойко може да се натрапи на евреите, ако не са му заповядали да се яви за инструкции? Няма да се учудя ако вече следващите избори ще ги спечелят Герб с преднина. Ако са го решили евреите.
28
0
 
5
 
! Отговори
Багатур преди 10 години
Тангра вижда!
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Обещали са му да го направят местен феодал на населеното място в Банкя в новата Израелска обетована земя с граници на бивша хилядолетна България. И това за благодарност, че сме се отнесли като истински християни към продажното им племе.
26
2
 
11
 
! Отговори
повръща ми се преди 10 години
Въпросът е какво прави лидерът на опозиционна партия от най-бедната страна в Европа при владетелите на света? Какво ли им е обещал ако му върнат властта? Банките и големия бизнес са техни. Съвсем скоро ще станат официални притежатели на земята ни. Какво още? А ние... ние ще сме европейските палестинци съвсем скоро братя и сестри.
25
1
 
11
 
! Отговори
Д-р МАХМУРЛИЕВ преди 10 години
Въздушно-десантните войски на Израел са създадени от Моше Даян - български евреин!Много български евреи градинари се изселиха и направиха от пустинята райска градина!Евреите помнят...доброто!
24
3
 
9
 
! Отговори
optimist преди 10 години
до 24 - Знаеш ли, че съществува възможността текст, реч, звук и видео да се превежда от един език на друг?! Нали не си мислиш, че всички президенти и министри говорят по 50 езика...
23
0
 
12
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
do 9 - до пародия" Ha какъв език могат да си говорят мутра и евреин "Izrael e strana v koiato jiveiat hora ot 102 strani. Govori se na 81 ezika ot koito oficialnia ezik e ivrit. Pod oficialnite sa 3 ezika- angliiski, arabski i ruski. Dokumenti v ministerstvata im mogat da se popalvat na 3 ezika - ivrit, angliiski i ruskiS 2 dumi- praviat jivota si lesen.
22
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На какъв език го проведе този разговор ББ?