Патрашкова отсече: Записи има!

Същият източник й предоставил и нови, за връзката власт-журналистика
Обновена: 22 яну 2014 09:44 | 22 яну 2014 09:35,
163
Патрашкова отсече: Записи има!
Кристина Патрашкова. Снимка: архив, Булфото

От прокуратурата твърдят, че не съм предоставила записи на разговори между Георги Първанов, Бойко Борисов и Румен Петков, но аз продължавам да твърдя, че записи има.

Това заяви главният редактор на в. „Галерия” Кристина Патрашкова пред Нова Телевизия. Според нея източникът не желаел записът публично да бъде оповестяван.

Вчера от прокуратурата съобщиха, че не са предоставени документация или записи на разговори между Георги Първанов, Бойко Борисов и Румен Петков. 

Лидерът на ГЕРБ сезира главния прокурор Сотир Цацаров за разпространената информация, че има записи на разговори в дома на Борисов в Банкя с президента в периода 2002-2012 и с бившия вътрешен министър.
Според в. "Галерия", който разпространи тази информация, в тях ставало дума за това, че Борисов ще финансира АБВ.

Още по темата
„Аз, за да успокоя моя екип, защото държа на хората, с които работя, ги извиках и им пуснах част от този запис. В писмото до прокуратурата се казва, че нашият източник, който ни е предоставил тези записи и след като се е получил този публичен скандал, на този етап, но само на този етап, не желае публично оригиналният запис и копията му да бъдат огласявани”, каза Патрашкова.  Тя подчерта, че никъде не е посочено, че този запис няма да излезе.

По думите й в него се говори за взаимодействие между тези лидери, за енергийни проекти и за взаимодействие във всякакви проекти. „За разлика от случая с Мишо Бирата, когато записът беше направен от МВР, убедена съм, че тук записът не е от МВР”, добави Патрашкова. 

Бойко Борисов, Георги Първанов и Румен Петков категорично отхвърлиха твърденията да са се срещали и да е имало такъв разговор между тях.

Патрашкова разкри още, че същият източник е предоставил нови интересни записи, разкриващи връзките между власт и журналистика. 

„Един от участниците е герой и в други записи”, заяви Патрашкова. „Започнахме от А и ще стигнем до Я“, заключи тя, без да дава повече подробности.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
2
 
! Отговори
Mainovo преди 10 години
Няма ли кой да се прежали да я коландриса тая неколко пъти, ама мъжката!?
118
0
 
2
 
! Отговори
чичко с каскет преди 10 години
Пафлашкова като е толкова отворена, защо ни не представи запис от тайната среща на която е взето решение да се предложи Пеевски за шеф на ДАНС? Очевидно освен за Трактора, работи и за бандата на Позитано 20 !
117
0
 
1
 
! Отговори
ANTIBANKER преди 10 години
Бойко сам го каза, чувствам се като във Big Brother. Е няма какво да се чувства, то това направиха всички смотляци от парламента. Превърнаха държавата в скапано тв реалити. Аз предлагаме да цъкаме смс-и. Кой ще е отгоре Бойко или Патрашкова. Ще има ли любовен триъгалник... Въобще бая хазартец може да врътнем от поведението на тия ***.
116
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вероятно е нямяло разговори щяха да излязат ако имаше! Но дори и да е имало какво от това нима не е имало срещи в сараите на хидроинжинера и разговори Доган-Станишев зад гърба на на левите и избиратели и в полза на чужда държава
115
2
 
3
 
! Отговори
The king преди 10 години
Не я разбирам тази жена. Вярно, че спрямо журналистическият кодекс могат да не разкриват източниците си по тяхно желание, но поне записите може да ги предаде. Дали не защитата някой от участниците?
114
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
видяхет ли записите Кулезич Бойко - кулезич "помогин ми да викнем Фроров да го представя във свястан светлина". Бойко "Мисля за теб....обичам те"
113
1
 
9
 
! Отговори
ккк преди 10 години
те и едни бюлетини така "тука има тука нема", па накрая си умря работата... па и тука ще е тъй; комунистически методи изтъркани :) а и между другото Бареков и Патрашкова много моля, голямата мало.умна аудитория на БСП/ДПС - вкарайте ги в Парламенту... много моля...
112
1
 
10
 
! Отговори
Случаен преди 10 години
Тази Пат(раш)ка защо не ходи да си възпитава Златките (патките) ами тръгнала да се навира в политиката. Явно търси под вола теле за да налапа парче от пая. Що си пъха главата щом няма да й мине пръста. Голяма реклама си прави. Търси слава ама надали.
111
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая ненормална жена трябва да я държат в ДАНС докато не представи записите.В противен случай излиза че лъже и трябва да я подведат под наказателна отговорност за това че клевети хората в случая Борисов,Първанов и Р,Петков!
110
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Срам за българската журналистика.
109
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе ТАЯ защо не я подведът под отговорност за възпрепятстване на разследването.
108
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
tzi mi se struva nenormalna na snimkata
107
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много *** народ сме ама МНОГО -- подадоха ни биберона и ние ще се избием кой да го НАЛАПА ПРЪВ !!!
106
2
 
20
 
! Отговори
Snorky преди 10 години
"От прокуратурата твърдят, че не съм предоставила записи на разговори между Георги Първанов, Бойко Борисов и Румен Петков, но аз продължавам да твърдя, че записи има." - Ами като има къде са? Тази ги говори толкова несвързано, че започна да се оплита като пате в калчища.
105
2
 
5
 
! Отговори
светулка преди 10 години
Петров, за колко време обикаляш сайтовете с едно и също тъпо изречение? Това "умира от страх" може да разсмее всеки нормален човек. Тоя категория изключва червени ***, *** и пишман националисти..............
104
1
 
21
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
Записи има казва тази *** и безочлива жена, ами като има дай ги *** ***.
103
2
 
21
 
! Отговори
Човек от народа преди 10 години
На Прокуратурата казала, че няма записи, а сега има. Според НК това не е ли лъжесвидеталстване. А то, ако не се лъжа е наказуемо
102
23
 
4
 
! Отговори
Петров преди 10 години
Има, има записи, той Бойко умира от страх да не излязат на бял свят и упражнява сериозен натиск срещу Патрашкова!
101
2
 
20
 
! Отговори
дропит преди 10 години
и аз имам записи -- как патрашкова си говори с извънземни...ама няма да ги дам...ама иначе записи има...заклевам са...при източниците ми са...ама няма да ги дам...ама иначе ги има...
100
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Държавата на патрашките!