ГЕРБ: Новият вот на недоверие ще е за финансовата политика

Той ще бъде внесен до края на седмицата
Обновена: 3 юни 2014 21:08 | 3 юни 2014 21:06, Анисия Иванова
43
ГЕРБ: Новият вот на недоверие ще е за финансовата политика
Ивайло Московски. Снимка, архив Булфото

ГЕРБ ще внесе до края на седмицата нов вот на недоверие заради финансовата политика на кабинета. Това каза пред „Фокус” народният представител от ГЕРБ Ивайло Московски.

„Това ще е следващият вот на недоверие, с който законно ще поискаме управляващите да си тръгнат. Ако продължават по този начин, ние повече няма какво да направим, но българските граждани имат лимит на търпимостта, която ще видим докога ще бъде”, каза Московски.

Още по темата

По повод инициирания от „България без цензура” вот на недоверие в областта на здравеопазването, Московски коментира, че това е тяхно право.

Попитан ГЕРБ ще подкрепи ли вота на недоверие в здравната сфера, той отговори: „Ние многократно сме заявявали, че няма нито един сектор на управление в държавата, който ние да подкрепяме или поне да му даваме минимална положителна оценка. Ние сме на мнение, че във всички секторни политики всеки един вот на недоверие, ако има разумни политици в парламента, може да бъде приет и правителството да си подаде оставка, независимо дали вотът е в сферата финанси, енергетика, здравеопазване, образование. Не одобряваме нито една от тези секторни политики и считаме, че има достатъчно основание във всеки един от тези сектори да бъде поискан успешно вот на недоверие”.

По думите на Московски след резултатите от евроизборите, ако в Народното събрание има разумни политици, мислещи за държавата, вотът трябва да е успешен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
0
 
! Отговори
бат Сали преди 9 години
тоя не го ли нарече някой ***?!...прав е бил:)
25
2
 
1
 
! Отговори
днес преди 9 години
Пак ще се провалите и изложите.С този слаб икономически екип с който разполага Герб,нищо няма да се случи,просто ще бъдат оборени за всичко.Просто са много слаби,но че са устати да,но професионалисти никакви.А относно спрените 90 млн това са пари от Бургас,а в ургас управлява Герб,но това естествено подкупните журналисти даже не го споменават.Народе искат да ти размътят мозъците,не се поддавайте,нещата тръгват на добро.
24
3
 
1
 
! Отговори
Комунистан преди 9 години
Проблемът на тоя парламент е, че е пълен с мутри и бандити. Нито едните, нито другите ги интересува нещо друго освен парите и кражбите. ГЕРБ заеха позиция на нищоправене и симулация, както обикновено, а на БСП продължава да не и пука за народа. Така ще си минат четирите години.
23
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гърбавите повече власт няма да видят. Некадърни, алчни, нагли, събрани от кръстовищата. От управление на държава разбират, колкото млад "меринджей" от борсови спекулации.
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Депутатите са единни в два случая:-когато се касае за увеличение на заплатите им;-да откраднат от народа пари наречени субсидии, с които да си купуват изборите. През останалото време само разлайват кучетата.
21
2
 
9
 
! Отговори
АРМАНДО преди 9 години
*** ДЖЕРИ СЕГА-ИМА НОВА ЖЕНА,ТЯ МУ ПЪРЖИ ЯЙЦА-ТОЙ И ПРАВИ ДЕЦА
20
1
 
7
 
! Отговори
Moskofski преди 9 години
Поздрав за сичкото роми братя!!! Джамайката и Роксана - А така, така
19
2
 
1
 
! Отговори
... преди 9 години
ne me u4udva .
18
8
 
6
 
! Отговори
вън от властта преди 9 години
То и вотове за грозните мутри на чиновниците от кабинета са оправданиНай-важното е,че хората видяха пълната липса на морал в управлението на бспДолу Бсп!
17
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вотове да ставатСега това са измислилиНай-накрая може и да успеят,ама комунистите сами няма да ди тръгнатНогли са
16
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Опорните точки на моника о овчев в пълна употреба. Една шепа *** тук с еничарско влечение подкрепя правителството на българоубийците.
15
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Триглавия змей умее само политиката на разграбване. ОСТАВКА!!!
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Светлозар - 19колега той не беше единствения с *** джуки от предходните .. извинявай че те допълвам ..
13
11
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Комунистическа му работа... - Овчаров и икономика... - Чобанов и финанси
12
5
 
21
 
! Отговори
Светлозар преди 9 години
Тоя па с *** джуки кво разбира от финанси,сигурно и дипломата му е купена.
11
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРИЛИЧА НА *** ,СИГУРНО И ТОЙ Е С КУПЕНА ДИПЛОМА ВСИЧКИТЕ ОТ ПАРТИЯТА НА ГЕРБ СА СА С КУПЕНИ ДИПЛОМИ А ДИПЛОМИТЕ ИМ ОТ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ СА С УСПЕХ СРЕДЕН 3.КАК ТАКА БЪЛГАРИЯ ВСЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ НЕКАДЪРНИ ПРОСТАЦИ И СЕЛСКИ ТАРИКАТИ А УМНИТЕ КАДЪРНИТЕ СА МАЧКАНИ БЕЗ ПРАВО НА ИЗЯВА
10
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-следващия вот на недоверие от ГЕРБ ще бъде за социалната политика и политиката на доходите!А още по-следващия за провал в подслушването на българските граждани!Аз бих поискала вот на недоверие заради това че още сте на свобода ... но вие не подозирате че само така ще успеете да свалите това правителство
9
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия изобщо защо ходят на работа.От една година само пречат и спъват работата на народното събрание,но не се възпротивиха срещу увеличението на заплатите си с 350 лв.Истерични наглеци,които съсипаха държавата и бизнеса надигат вой до небето с единствената цел отново да се докопат до власт.
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Q VIJ BOKO MUTRATA KAK SAMO SI POMISLI 4E KATO SPE4ELI NEKVI MIJAVI 10% NARODA GO ISKA VIJTE GO TOQ
7
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако не бяхте вие от ГЕРБ,с простотията си,*** да бяха сдали багажа.един без друг не можете