Кънев: Не е като през 97-ма, пазете барута сух

От утре започва пот и труд, предупреди лидерът на ДСБ
Обновена: 23 юли 2014 20:25 | 23 юли 2014 20:16,
57
Кънев: Не е като през 97-ма, пазете барута сух
Снимка: архив Булфото

Лидерът на ДСБ Радан Кънев честити на симпатизантите си оставката във Facebook и ги предупреди, че предстои много труд по пътя към реформирането на държавната власт.

Още по темата
„Усещането не е като на 4 февруари 1997. Няма го този патос на победилата революция, нито тази въздишка на облекчение от избегната гражданска война. Вътрешни войски не чакаха днешния ден в повишена бойна готовност...”, написа в профила си той.

Според Кънев липсата на очакване за цветя и рози днес трябва да се използва. „Сега е нужно методично, упорито и безкомпромисно реформиране на държавната власт. Сектор по сектор, стъпка по стъпка. Без прекомерни очаквания, но и без "необходими" компромиси”, смята Кънев.

Той призова за пълна изолация на ДПС и БСП от властта и поетапна, но категорична смяна на поколенията в парламента и изпълнителната власт.

„За разлика от '97 днес няма да се напиваме като казаци. По-добре да си легнем като германци в полунощ, на четвъртата бира. Защото от утре е труд, пот и ... труд. Защото твърде дълго беше шампанско и сълзи. Честито и си пазете барута сух. Сега започва...”, пише още Кънев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: оставкаОрешарски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
7
 
! Отговори
рапан с чесън преди 9 години
за да илюстрирам супер големия интерес към този контрацептив кънев искам само да обърнете внимание на часа в който е публикувана новината...20:16...в момента е 22:11 и има 25 коментара....пълни к*ни са тия от реаниматорския блок
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя не зае ли на Мартинчо мястото като послушно кученце на Мавъра?Защо поучава и дава акъл така,че все едно в него е ножа и хляба?!
20
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я,някакъв политически клошар говори.
19
2
 
11
 
! Отговори
син балон с хелий преди 9 години
наританите сини *** вчера ,кроят планове за завръщане във властта утре...и как ще стане тая работа,че нещо не вдявам
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рамадан кУнев! Хихик!
17
7
 
16
 
! Отговори
бирарията преди 9 години
Абе пийни 4 еднолитрови халби с 10% алкохолно съдържание.После пак ще те питам дали ще си лягаш в 12.Но определено много хляб трябва да изядете да минете 4% за следващото НС.
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Купете ме и ще лъжа за Вас, но уви вече е късно ...
15
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рамадан Кънев.
14
25
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво! Хиляди пъти Браво! Достоен наследник на Иван Костов. Дано народа се осъзнае навреме и избере единствените достойни за уважение хора.Не така, както гласува през 2001 и след това. Защото ако беше продължена политиката на единственото успешно управление- това на господин Костов, сега щяхме да сме светлинни години напред, на нивото на средноевропейска държава и да сме извън хватката на кремълското джудже. Но господин Костов остави правилните хора след себе си, не ни остави на руския произвол.
13
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой беше казал, че всички отдавна са се разбрали за коалициите в бъдещия парламент, само Реформаторския блок не са включили в сметките. Затова преди изборите можм да очакваме пропагандна вълна по всички сайтове срещ РБ. Понеже само те могат да объркат сметките, както и АБВ. Само те не са в играта. Само те могат да са неудобни и неконтролируеми. Затова очакваме да бъдат много плюти.
12
8
 
6
 
! Отговори
П_Петров преди 9 години
До Анонимен 14.И кого е по-добре да подкрепят РБ ? Руско-Анадолската ориентация на БСП-ДПС или Евро-Атлантическата на ГЕРБ ?
11
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво започва бе,Кънев?20 години гласувах само за вас,а сега виждам как сте се събрали от кол и въже и единствената ви цел е да се доберете до властта и да станете патерица на Бойко Борисов.Срам!Ще ме накарате да гласувам за комунистите заради липсата на собствена физиономия на сините.Къде спахте през последната година?Къде спахте през предишните 3.5 год.?Защо не отидохте сред хората?Защо не ги попитахте за проблемите и не се опитахте да ги поставите поне?Много въпроси,но не можем да ви ги задад
10
16
 
11
 
! Отговори
бб преди 9 години
и ти си *** като комунистите!!...мислиш ли че ще ти повярвам от първия ден на пробутването ти в политиката от костов, след като още от началото си показа истинското си лице,като открито нападна ГЕРБ ...за радост ще си останеш само със мечтите си за власт,защото народа помни !!!...та ти дори нямаш визия за лидер...мазен небръснат и смешен !!
9
9
 
21
 
! Отговори
П_Петров преди 9 години
До иво 6Не съм им член, не съм бил член и на друга политическа организация, но мразя комунистите заради всички беди, които докараха на България с мързела, крадливостта, наглостта, чуждопоклонничеството и некадърността си.За Радан Кънев съм сигурен, че няма нищо общо нито с БКП, нито с тяхното ДС, интелигентен е и затова му гласувам доверие.Към Кунев имам резерви, но не защото е била някога снаха на виден комунист и участва в НДСВ, отдавам го на амбиции, а защото не съм сигурен, до колко тези амбиции ще служат на България и народа. Въпреки това РБ е единствения рационален избор за мен.
8
14
 
28
 
! Отговори
Рамадан Кунев преди 9 години
След 13 гдини извън властта, отново е време да се обогатим и да блажим. Времето е наше!
7
13
 
25
 
! Отговори
УЖАС преди 9 години
Едно време скачах за такива ***
6
17
 
24
 
! Отговори
иво преди 9 години
До П.ПетровРБ са един дол дренки. Не ги ли виждаш парите им на всичките в КТБ. За какво говори това.
5
14
 
30
 
! Отговори
иво преди 9 години
на тоя костов му е шеф, дето 1 милион в КТБ. Пълна пародия е тоя Реформаторски блок
4
24
 
19
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Дано в следващия парламент РБ и ГЕРБ да сформират стабилно мнозинство в следващия парламент, да се изберат кадърни и съвестни министри и да се направят реформите в съдебната система, МВР и държавната администрация.Успех на изборите на Радан Кънев и РБ!Моят глас ще е за Реформаторския Блок, само в тях има достатъчно интелектуален потенциал да тласнат България напред и към възход, а и ако се издънят знаят, че ще им е за последно.
3
12
 
24
 
! Отговори
жулиен преди 9 години
Този бля-бля политик,барнал неква сумичка-само 48000 лв на влог в КТБ,крил от миглената богатството се прави на отворко.За кво ти е барут,кога си немаш топче бе льольо.***