Реформаторите са единственият възможен партньор на ГЕРБ в НС

Ние сме най-силната партия, ще спечелим изборите, сигурен е Цветанов
Обновена: 16 авг 2014 11:31 | 16 авг 2014 10:53, Елка Василева
249
Реформаторите са единственият възможен партньор на ГЕРБ в НС
Цветан Цветанов. Снимка: Булфото

Реформаторите остават единственият възможен партньор на ГЕРБ в новото Народно събрание. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пред Нова телевизия.

„Реформаторският блок остава единственият възможен наш партньор в един следващ парламент с едно силно дясноцентристко управление. Въпреки различията помежду ни, идентичността и принципите, на които държи всеки от нас, ние имаме много повече общи теми, по които можем да разговаряме“, каза Цветанов.

Още по темата

По-рано тази седмица лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред БНТ, че изключва съюз с Реформаторите. „Ако ГЕРБ няма 121 депутати – връщам мандата и оставяме Реформаторите да си поканят БСП и да си управляват заедно … Изключвам съюз с тях. Те или ще почнат да се държат като нормална партия, или ще отидат да си слушат драгалевския си вожд“, каза Борисов.

Цветанов обясни причината за несъгласията с думите : „Тези условия, които те поставиха – че Борисов не може да бъде министър-председател”.

Цветанов оцени като абсолютно закономерна и адекватна реакцията на председателя на партията Бойко Борисов срещу Реформаторския блок.

„Трябваше да има една реакция на нашия председател, която да бъде адекватна на поведението на реформаторите през последните няколко месеца. Може би реформаторите търсят по този начин някаква идентичност, може би смятат, че с конфронтацията ще привлекат определен брой избиратели. Това обаче ще даде възможност на ГЕРБ да увеличи повече своя електорат, защото ГЕРБ стои отговорно на политическата сцена“, каза Цветанов.

„Ние сме потенциалната най-силна партия, която ще спечели изборите на 5 октомври. Ние искаме да правим политика, а не да правим междуличностни престрелки чрез медиите”, категоричен бе Цветанов.

По думите му от ГЕРБ са готови да говорят с всички десноцентристки формации, които ще влязат в парламента.

„Искаме прозрачност в управлението. Защо да не си обединим усилията за „Южен поток”? Най-твърдата и ясна позиция е тази на ГЕРБ”, добави още Цветан Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
5
 
3
 
! Отговори
Стига бе! преди 9 години
Реформаторите са нелогичен партньор на ГЕРБ. До кога ГЕРБ ще се слага на тъпите и крадливи и корумпирани "реформатори" на Костов? Не разбира ли ГЕРБ че губи от това?
136
2
 
9
 
! Отговори
печур преди 9 години
да цецо, вие сте най-силната партия, 16% от имащите право на глас са за вас, в този смисъл - сте. но нищо не променя факта, че сте малко популярни в абсолютни стойности и нямате право да се считате за мнозинство или представляващи мнозинството.
135
1
 
4
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
Другари, от Лийдуей Медиа Солюшънс пак не са подали справките за троленето на Поазитано!!!! Др. Кутев каза, че ако няма справки ще му ядем бананата!!! Някой спешно да направи една вувузела на администратора на Лийдуей!! Иначе глад!
134
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А БСП изобщо ще влезе ли в парламента???? Не ми се вярва нещо....
133
5
 
15
 
! Отговори
ПОП преди 9 години
ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ДАДЕ ЗАДЕН, САМО ДПС ГО ЧАКАТ ТАМ , " БОСТАН " Е ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗХОД НА *** ОТ БАНКЯ
132
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Реаниматорския блок е сборище от стари търгаши. Партийка с по един файтон хора. Не разпилявайте десните гласове! Само ГЕРБ!
131
2
 
7
 
! Отговори
марчело преди 9 години
синоптика-политолог иска тройка с боко и цецо
130
0
 
9
 
! Отговори
коклин преди 9 години
на снимката - цецо с багера дето мачка таралежи с голо дупе.
129
1
 
5
 
! Отговори
Син избирател преди 9 години
Искам да видя благородни и снажни по дух, широко скроени, здраво стъпили на земята личности, които да ме представляват чрез Реформаторския блок ! Запомнете ! И най-добрите идеи се превръщат в стерилни клишета, в еклектична словесна каша, ако не докоснеш с непринудена доброта душата на хората ! Лаенето, заяждането, перченето към заобикалящия те свят са присъщи на махленските кутрета ! Силният мисли за бъдещето на цялата общност ! Той излъчва спокойствие, увереност, позитивизъм и магнетизъм ! Искам да бъда представляван от такива личности, които не се вторачват в слабостите на потенциалнит
128
6
 
4
 
! Отговори
синоптик преди 9 години
Тролчета червени, скоро ще сте без работни! А синоптиците качват, че тази зима май ще е студена..........
127
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мачкай цецо не ти трябва к...вата пръмова всички са боклу..ци
126
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
вчера бойк чен ун - проваления комунистически диктатор твърдеше, че нямало да се коалират с пръмовите деформатори - днес цвинокио друго твърди. Никога повече няма да управляват герберските комунисти - слуги на колонизаторите
125
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Направо от зоопарка шебеците да направят правителство за чудо и приказ.
124
2
 
8
 
! Отговори
шпор преди 9 години
ха ха слухар с присъда за министър на подслушването сее приготвил абе що не си изберем някои с доживотна присъда разлика няма да има гласоподлагателите таквиз дреболии не ги интересуват
123
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Садо-мазо филм бг продукция - старите хора са казали че никой не може да ти навреди повече от колкото сам можеш да си навредиш. Или нещо такова.
122
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Глупости и Баракото и ДъПъСъ-то са възможни партньори.
121
1
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 143 преди 9 години
много си прав, заслужаваме си го. ама много си го заслужаваме, ама и вазелин не трябва да ни дават......че като боли по ни харесва
120
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"цената на тока за българина най-малко с 20 процента" Бих казал 50 пр. + 3,50лв за литър бензин и парно от 600 за месец
119
2
 
4
 
! Отговори
smaZanGuLub преди 9 години
Е точно тоя човек е с присъда и той е в парлИмента и ми дава обяснения. Аз се моля да има хора на моята възраст (23) които да не забравят, че е важно да имаш амбиции и цели в живота и да немислят само за Терминал 2, а да ги избиеме тея и да се почва на ново. Междудругото bitcoin- a е валута с която може да се купи всичко, ама всичко в момента : D !!!
118
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има 1000 човека в тая държава за разстрел. След това не филия с *** , а с мед и масло.