В БСП има напрежение, но то е за добро, убеден е Миков

"Борисов да си изтегли кадрите, щом не ги е пратил в кабинета"
Обновена: 21 авг 2014 14:10 | 21 авг 2014 11:13,
72
В БСП има напрежение, но то е за добро, убеден е Миков
Снимка: архив БТА

Лидерът на БСП Михаил Миков призна, че в БСП има напрежение покрай реденето на листите. Според него обаче това е за добро и си пожела така да бъде през цялата кампания.

Един от случаите, в които напрежението стана явно, е сблъсъкът в Благоевградската организация на левицата. Социалистите там се противопоставиха на кандидатурата на Кристиан Вигенин за водач, предложена от ръководството, и настояха Корнелия Нинова да оглави листата. След гласуване Нинова събра най-много гласове, но неубедително. Затова отново ръководството ще решава проблема. Лидерът Миков вече обяви, че пак ще предложи кандидатурата на Вигенин.

Още по темата
„Напрежение има, добре е, че има напрежение. Има сериозна ангажираност и се надявам, че това ще продължи, за да постигнем добър резултат“, каза Миков.

Той обясни, че днес ще разговаря с лидерите на БСП в Благоевград, за да разбере защо се е стигнало до този шум около избора на водач. „БСП е национална партия, търси се национално представителство на изборите“, каза още Миков, мотивирайки подкрепата си за Вигенин.

Лидерът на БСП отново коментира наличието на кадри на ГЕРБ в служеното правителство. Той припомни, че този кабинет сменя зам.-министри, областни управители, шефове на държавни агенции.

 „Как ще обясните че зам.-кмет на Бургас и на Пловдив, които е ясно, че се управляват от ГЕРБ, стават зам.-министри. И изведнъж се явява Борисов и казва, че няма общо от тях. Излиза, че ГЕРБ няма нищо общо с ГЕРБ“, възмути се Миков. Той призова Борисов, щом твърди, че не е пращал тези хора в кабинета, да ги изтегли. „И най-напред Ваньо Танов“, каза той.

Миков обясни, че с днешна дата БСП няма никакви отношения с ДПС. „Тепърва ще видим, нека минат изборите“, каза още соцводачът.

Лидерът на БСП коментира призива на Вигенин за преференциален бойкот на червените листи. Миков припомни, че именно БСП са въвели преференциите и затова се надяват хората да се възползват от тях. „Да казваш точно преди избори, че БСП не трябва да спечели изборите - не зная как се чувства Кадиев и социалистите, които работят за успех“, каза още Миков.

Соцлидерът коментира и проблемите около КТБ. „Отговорността е на централната банка и тя трябва да си свърши работата, независимо как ще приключи този казус – с оздравяване или ликвидация на банката“, каза Миков. Той призова да се хвърли светлина върху сметките. „Чух, че община Бургас имала около 20 млн. лв. В КТБ. Как така?“, коментира лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дано напрежението в БСП да доведе до разпада на тази измислена партия
16
1
 
11
 
! Отговори
деди преди 9 години
Смятам че ДПС ще има повече депутати от БСП в следващия парламент.
15
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ИстинатаПрав е Мишето!! Нинова събра само 19 гласа срещу цели два на ***! Ама ха!
14
1
 
8
 
! Отговори
Някой на 60 преди 9 години
Куега,куега простотията си е простотия куега. Избършете си нааканите *** пък тогава се занимавай с правителството. А що става въпрос за изборите,ще бъде 1515 да ви е наслука,***.
13
0
 
11
 
! Отговори
Истината преди 9 години
След гласуване Нинова събра най-много гласове, но неубедително.Комунистическият фарс не свършва. Пагубен.
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Доган -МестанКостов -РаданСтанишев - МиковПеевски -ДудукаМръсниците си избутаха марионетките на преден план и мислят, че заблуждават някой.
11
0
 
11
 
! Отговори
Фен преди 9 години
Наздуаве Мишо !
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
" Не човек а желязо -просъска агента фашист .тихо Мишето каза - НЕ КОМУНИСТ "страшна логика а аз се чудех защо до сега все напрежение създаваха в държавата а то било за добре
9
0
 
15
 
! Отговори
Деси преди 9 години
Баси и касапската физиономия
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Затова отново ръководството ще решава проблема. Лидерът Миков вече обяви, че пак ще предложи кандидатурата на Вигенин."Този нормален ли е? Имало е напрежение и било за добро. Сега пак ще предложи Вигенин, за Благоевград, въпреки че хората там са против, за да има още повече напрежение, за да става още по-добре според него (Миков).Баси тъпата логика. При напрежение било добре - дай да създаваме още напрежение. И да предложи пак Вигенин там където не го харесват. :))) Питам пак: нормално ли е?
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пръдни бре, Миков, изпусни напрежението. Никой няма да усети нищо, то така оср***хте държавата, че........
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Напрежението ще дойде след изборите, Миков. Че както е тръгнало и първите в листите не са сигурни за парламента.
5
0
 
13
 
! Отговори
Десен преди 9 години
Др. Миков гледайте си вашата партийка не се занимавайте със служебното правителство. Естествено че Плевнелиев ще нареди хора близки до ГЕРБ и РБ кой да сложи ваши кадри ли. Нали за това избрахме него, а не Калфин това е демокрацията още ли не можете да я приемете.Ако сега беше Калфин президент служебният кабинет щеше да е от хора на Първанов това е нещо съвсем нормално.
4
0
 
8
 
! Отговори
Кульо от Кула преди 9 години
Миков що не промениш името на партията на БСП - ЛДПК иначе казано ЛДПК = ЛЪЖЦИ ,ДЕМАГОЗИ,ПОДЛЕЦИ и КРАДЦИ .Приличате на някоя незадоволена жена ,все нещо и някой ви е крив или пък работи срещу вас и О О О чудо -вие сте единствените които знаете правилните решения и сте ги вземали ,ама лошия вълк ГЕРБ или лошия вълк ДПС ви е прецаквал .Що така бе Миме ,ами властта беше в крадливите ви ръчички 45+20 год.,като не се справихте значи сте само за сметището на историята
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мише, пий една мастика, не се занимавай с глупости.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дано напрежението стане повече от 220 волта.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дано напрежението в БСП да доведе до разпада на тази измислена партия