Кунева против ветото на Реформаторите върху Борисов

"Когато мнозинството надделява, се подчиняваш"
Обновена: 23 авг 2014 16:03 | 23 авг 2014 16:01,
58
Кунева против ветото на Реформаторите върху Борисов

Лидерката на „Движение България на гражданите”, което е част от Реформаторския блок даде да се разбере, че е против декларацията, с която съюзът обяви, че не иска бивши премиери да застават начело на следващото правителство.

„Не съм автор на Декларацията на РБ, свързана с предсрочните парламентарни избори, обсъждахме я, дадох мнението си, казах как е според европейските практики, но в последна сметка, когато мнозинството надделява, тогава се подчиняваш на общото решение”, каза Кунева пред Фокус. Ден по-рано шефът на ДСБ Радан Кънев обясни, че в политиката трябват нови лица и за него няма начин Бойко Борисов да е отново министър-председател.

Още по темата
„Вижте – на нас трябва да ни е ясно какво казва Конституцията. Мандат се връчва на тази партия, която е спечелила най-много гласове и тя има правото да излъчи кабинет”, каза още лидерката на ДБГ.

Тя защити партньорите си в Реформаторския блок като обясни, че те са се опитали да смекчат позицията си като в крайна сметка са записали „ще се стремим” тези позиции да се заемат от хора, които не са били на тях преди.

„Успех на Реформаторите с БСП”, беше единственият коментар, който лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи на декларацията на Реформаторите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
13
 
20
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Представям си госпожа Кунева да каже - "щом борисов не иска коалиция с нас, да се подслони при бсп" !!! Това би бил достоен отговор на борисовите простотии !!! Кунева, как ще убедите хората, че след изборите няма да клекнете на борисов ??? Доверие се печели с принципност, особено , когато претендирате за вота на ДЕСНИТЕ избиратели !!! Все пак, желая успех на Реформаторския блок !!!
4
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ПротестантТи си *** американофил определено такива като тебе са позор за Бг такива като теб гласуват за тая коза и за милиционер мазника мутра
3
10
 
15
 
! Отговори
българин преди 9 години
Какво да очакваш от това животно така са и казали американците на които и тя и мазника им лъжат задниците и се съгласяват с всичко и тая коза и мазника Буда са предатели надявам се всички нормални българи да го разберат това!
2
11
 
26
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Кунева е...третата колона на Боко в остатъците от дясното реформаторско...блокче.Чест им прави,че се...опълчиха срещу дебелашкото бокоффско...мислене,но г-жа Кунева си е подкована на запад,където и Боко;за това...гърнето им е общо.
1
20
 
3
 
! Отговори
Протестант преди 9 години
IQ-то ми е 95 единици, ще гласувам за г-жа Кунева!