Реформаторите искат да оставят БСП и ДПС извън власта 10 години

Радан Кънев също е номиниран за лидер на Обединението
54
Реформаторите искат да оставят БСП и ДПС извън власта 10 години
Снимка: БТА

Целта ни е да оставим БСП и ДПС извън властта поне за 10 години. Това заяви  лидерът на ДСБ Радан Кънев, след като получи номинация да стане председател на Реформаторския блок, цитиран от пресцентъра на партията.

Още по темата
Окончателният избор между Кънев и председателя на СДС Божидар Лукарски ще се състои на форум на
Реформаторския блок на 13 септември.

В Пловдив Кънев обясни, че Блокът се стреми към промяна, но това не е възможно, докато БСП и ДПС не бъдат отстранени от изпълнителната и съдебната власт пряко и косвено.

Според Кънев стига да се следва законът и да се управлява с грижа за хората, България може да бъде променена.

Той повтори, че РБ е събрала приоритетите си и ги е представила пред избирателите ясно и откровено в една страница.

Сред тях са спешни реформи в администрацията, проверка на всички скандални назначения в администрацията, цялостна проверка на кредитните досиета в КТБ, лустрация и отстраняване на всички лица, свързани с тайните служби на комунистическия режим, незабавно начало на правосъдната реформа в България, ясна и подробна програма за електронно управление и електронни обществени поръчки  и спиране на партийната корупция в администрацията и харченето на обществените пари.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Забравихте да споменете и СДС нва какво прилича това
46
0
 
2
 
! Отговори
Уфа преди 9 години
А дано! Ама надали! Русопатите не са донесли нищо добро на България.
45
1
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
Слад 10 години за т.н. реформаторски блок никой няма и да се сеща.
44
0
 
3
 
! Отговори
до РБ преди 9 години
АБВ - новия проект на БКП,БСП/дс,кгб
43
0
 
5
 
! Отговори
ДС преди 9 години
Тодор Живков кога ще си излежи задължителната присъда за Възродителен Процес
42
0
 
6
 
! Отговори
S O S!!!!!!!!!!! преди 9 години
ИСКАМЕ ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯ! НИКОГА ПОВЕЧЕ "БИВШИ" КОМУНИСТИ ВЪВ ВЛАСТТА...ИЗКРАДОХА И УНИЩОЖИХА РОДИНАТА НИ!
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Успех на демократите!Бог да пази България!А М И Н !
40
2
 
2
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
АБЕ РАДАНЕ! АМА ТИ СЕ ВЗЕ ЗА МНОГО ГОЛЯМ И МНОГО ВЕЛИК. НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ СИ НИКОЙ. !?НЕ РАЗБРА ЛИ , ЧЕ КОКАЛА Е МНОГО ДАЛЕЧ ОТ ТЕБ.
39
3
 
0
 
! Отговори
А БЕ, РАДАНЕ... преди 9 години
РАДАН СЕ СБЛИЖИ С БОРИСОВ И ПОЛУДЕ. ОЩЕ НЕ Е ЯСНО ДАЛИ ЩЕ ВЛЕЗНАТ В ПАРЛАМЕНТА СЛЕД ПРИКЛЯКАНЕТО НА КИЛИМЧЕТО ПРЕД МУТРАТА ОТ БАНКЯ И ВЕЧЕ"ВАДЯТ"БСП ОТ ВЛАСТТА.СЛЕД УПРАВЛЕНИЕТО НА БОКО ТИКВАТА ВСЕКИ ПОЛИТИК СЕ ВЪРТИ КАТО ОБРАН ЕВРЕИН -ДНЕС Е ТЕЗИ, УТРЕ С ОНЕЗИ, ВСЕ ЕДНО СИ ТЪРСИ ****О,А ТОЙ Е ВСЕ ОТЗАД.ТИЯ ТАКА НАРЕЧЕНИ ДЕСНИ КАТО ИМ СЕ ПРИВИДИ ВЛАСТ И ЗАПОЧВАТ ДА ОТРИЧАТ,ДА ВИКАТ ДОЛУ И СМЪРТ, КОГАТО ТЕ ВСЕ ОЩЕ СА В РЕАНИМАЦИЯ И НА ИЗКУСТВЕНО ДИШАНЕ.ВСЕКИ,КОЙТО ЗАИГРАЕ С ДПС И ГЕРБ Е СМЪРТНИК
38
1
 
1
 
! Отговори
ох боли преди 9 години
ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА,НО И ГЛАДНА МЕЧКА ХОРО НЕ ИГРАЕ!!!!!!!!!!!!!!!
37
1
 
4
 
! Отговори
Ами те бяха изтрвали преди 9 години
властта! Комунистите бяха станали за смях, върхушката им беше така намразена от народа в средата на 90-те години, както никога в историята този народ не е мразил някоя партийна клика! Мислещите и особено по-младите турци вече бяха узрели да членуват в различни партии според убежденията си, осъзнавайки, че етничността е нещо друго.Защо Костов съсипа СДС в момент, когато тази коалиция беше най-силна?! По нечия поръчка, или за да си създаде своята малка партийка? Това беше престъпен акт. РЕЗИЛ !!!
36
2
 
4
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
"Ив.Костов-бил ли е агент на руското военно разузнаванеИма и свидетел,който е учил заедно с Костов,но не за летец,както Иван твърди.Свидетелят не крие,че заедно с Иван са били подготвяни за агенти на съветското военно разузнаване.И този човек се казва К.Парамов.За съпричастността на И.Костов към съветските разузнавателни служби изявление прави и бившият вътр.министър Б.Бонев.През дек.2004 г.Бонев дава специална пресконференция по този въпрос и казва,че застава с името си"-13.4.2013Разузнаване.
35
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скрий се бе лъжец, заради мазния кокал и майчиното си мляко ще продадеш. Костовистите сте тия които унищожихте за 25 години държавата и това, което остави бай Тодор.
34
2
 
3
 
! Отговори
Rad преди 9 години
Тоя ганьовец като го видя, със сигурност ще дам гласа си за Местан, но никога за такива безхаберници. Бугаристанеца не проумя с кратуната си, че колкото повече се противопоставя, толкова повече губи.
33
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имам една мечта......Искам да .......Мамо-о-о-о-о ,гладен съм.Имам друга идея...искам само да се напапам и да си играя,много ми се иска.И защо другите все ме отбягват,особено по-големите.Какво толкова съм им направил.
32
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако РЪБЪ влезнат в парламента, значи и БСП и БКП и ДПС са във властта.
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само така Раданчо !На изборите 190 депутата, 10 за Герб и 30-тина за останалите партии.....И като се събудиш- пръстите ти в контакта???????
30
1
 
3
 
! Отговори
L. преди 9 години
Аз пък искам Ролс Ройс.
29
1
 
3
 
! Отговори
Homer преди 9 години
Все повече се убеждавам, че България може да се оправи само по един начин! Сещайте се сами какъв е той, жалко, но неизбежно...
28
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лъжат ! Чухме , че реформатарите и БСП говорят едни и същи неща . Разбрахме , че от едно място се снабдяват с опорни точки ! Нямат нищо общо с демократично мислещите хора в Бг.