Обискираха къща на кандидат-депутат при акция в Ямбол

Операцията срещу купуване на гласове е била в ромската махала
Обновена: 3 окт 2014 23:01 | 3 окт 2014 17:40, Камелия Цветанова
16
Обискираха къща на кандидат-депутат при акция в Ямбол
Снимка: БТА

Специализирана полицейска операция за противодействие на купуването на гласове за изборите проведоха ямболските полицаи в ромската махала в града. Полицаите са реагирали на сигнал. Образувано е досъдебно производство, съобщи БНТ.

Рано сутринта в 6:30 ч. полицаи са влезли в домовете на заподозрени в махалата, за да търсят доказателства за купуване на гласове.

Четирима души са отведени в полицейското управление, за да дадат обяснения пред дознател, а до края на деня трябва да бъдат разпитани и пред съдия от Ямболски районен съд.

Единият от претърсените домове е бил на кандидат за депутат, но той не е отведен за разпит заради имунитета.

От прокуратурата съобщиха, че обискът на неговата къща е извършен в условията на неотложност, след което е изготвено искане до районния съд за одобрение на следствените действия.

На този етап все още няма повдигнати обвинения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
аз преди 9 години
До АнонименА кой мозък реши датата на изборите да е в дните на Курбан Байрама,кой защото това е огромен плюс за ДПС ,всеки ако го питаш идва за празника,а Барека с тоя измислен ПР щял да спира автобуси видяхме колко спря,а и тези хора дойдоха още преди 3-4 дни когато почна празника сега вече е късно да ги коментираме.Барека е слуга на ДПС,и не само той реално Доган управлява от няколко години,Бойко уж му се озъби ама привикаха го в САЩ и омекна и сега даже и кафе си пие с тях на сюнети ходи.
13
1
 
6
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 9 години
като гледам къщата на "кандидат депутата " се питам - да се смея или да плача , избрах да НЕ ГЛАСУВАМ !
12
3
 
12
 
! Отговори
radi преди 9 години
Гласувайте в неделя защото автобусите от турция прииждат през 10 минути.
11
3
 
4
 
! Отговори
пенсионер преди 9 години
До Анонимен 8Като ти чета "поста"си мисля ,че не пенсионерите са "малоумни4 ,а такива като теб "бабаити". Сигурен съм ,че си един жалък страхливец ,който не си "вдига ***" от РС -то и ако някой "*** пенсионер" ти тропне с крак ще се напикаеш ,но го раздаваш "голямата работа". За такива като теб казваме " ***"
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** Ви го напука! Евродепутат, сега ще се намести в НС! Привилегии, субсидийка, а вие плямпайте и се зверете в мониторите!
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво ***! Когато облизваше Бойко беше много читав, нали? А Календерска е долу -горе прилична.Чудно е, че се е намерила някоя да го аресва!!!
8
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тъжното е, че в България нищо няма да се оправи без гражданска война и кръв. Политиците и гравитиращите около тях нямат страх от нищо. Пред очите ни купуват гласоподаватели от...тъмен произход, а ние нищо не правим. *** пенсионери гласуват за червени популисти и ние нищо не правим. Кучетата си лаят, керванът си върви. Но на мен това не ми харесва...
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По новините казват, че броя на пристигналите коли и автобуси от Турция не е по различен от всекидневния трафик. Който трайно се е изнесъл от България не трябва да гласува.Все едно да си се развел с някой, а ката нощ да напираш към неговия креват с претенции за право на вот - два вирнати крака като знака на победата и демокрацията и среден пръст между тях.
6
4
 
13
 
! Отговори
до Анонимен преди 9 години
Че той *** иска да спира турците, ама само по новините. Гнусна *** на червените *** е той, нищо друго.
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
его как ги спря ***? Пристигането на хора от Турция за изборите започна! Рано тази сутрин на автогарата в Кърджали са пристигнали цели 24 автобуса и 3 микробуса, пълни с хора. Всички те пристигат в България уж за предстоящия голям мюсюлмански празник Курбан Байрам. За всички обаче е ясно, че това е само предтекст и истинската причина за наплива им са изборите тази неделя, на които България ще избира новото правителство, което да я управлява в следващите четири години.
4
8
 
7
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Да ББЦ е новата ПАТЕРИЦА на БСП , която замести ДПС. Само, че този път БСП не искат властта, защото заложиха толкова много капани и мини за бъдещото правителство, че в следващите 2-3 години, който и да управлява, няма да може да се справи! БСП, просто минираха всяко бъдещо правителство, защото искат да сринат България и да я отделят от ЕС и ни натикат в лапите на Русия и новия им Евразийски съюз. БСП, чрез ББЦ и останалите малки и контролирани от БСП партийки се опитват да разводнят вота, да откраднат някой и друг глас от ГЕРБ за да не им позволят ПЪЛНО МНОЗИНСТВО от над 121 гласа. Основната и
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хора, гласувайте, защото тази на снимката ще избере вместо вас, кой да управлява българия! това, че няма да гласувате, или ще пуснете невалидна бюлетина, не променя нещата, а после колкото и да протестирате, ще бъде късно!
2
1
 
8
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 9 години
ПОРЕДНА "проява" на ястребите (до бъмзитата)
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предполагам, че е от партията, чийто плакат виждаме на снимката залепен на стълба, а? Е за това ще ида да гласувам, за да не ми определят нещата разни ***.