Няма драма след казаното от Борисов, обяви Радан Кънев

РБ няма да заседава спешно след последните думи на лидера на ГЕРБ
Обновена: 29 окт 2014 14:23 | 29 окт 2014 14:23, Камелия Цветанова
41
Няма драма след казаното от Борисов, обяви Радан Кънев
Радан Кънев Снимка: БТА

Според лидера на ДСБ и съпредседател на парламентарната група на Реформаторския блок Радан Кънев не се налага спешно заседание на обединението заради изказването на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че ако не се разберат, той ще предложи самостоятелно правителство.

Още по темата
Вчера Борисов заяви, че явно единственият вариант за съставяне на кабинет е коалиция с Реформаторите, които пък след това поставиха условието във властта да участва и Патриотичният фронт.  Днес обаче след срещи на шефа на ЕНП Жозеф Дол с партийните лидери Борисов беше категоричен, че Патриотичният фронт е недопустим партньор на ГЕРБ заради заявените от формацията приоритети в първия пленарен ден в понеделник.

"Ако подпишем с Реформаторския блок коалиция – внасям това, ако не подпишем, ще внеса само на ГЕРБ. Ако искат правителство, да подкрепят и други”, посочи Борисов.

Радан Кънев обясни, че днес депутатите от РБ са обсъждали удължаване на надзора на КТБ, а не правителство.

„Ще обсъдим спокойно и срещата с лидера на ЕНП Жозеф Дол и това, което е казал Борисов, нищо драматично не се е случило днес, което да изисква спешно наше решение. Към момента продължаваме срещите и разговорите по вчерашната си позиция, нямаме ново решение, нито спешно заседание", посочи лидерът на ДСБ.

"Ще проведем и сондажи с партийните си ръководства. Няма спешна и екстремна ситуация в българския парламент“, отсече още Радан Кънев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Даже по времето на Брежнев и Хлушчов не са ни са се месили толкова дебелашки - да изпращат посланици и еврочинивоници, които да привикват политиците ни с дебелия пръст. И каква наглост - политик от ЕНП да казав на Миков (ПЕС),първанов и местан ( АЛДЕ) с кого да склрюват или да не сключват споразумения. толкоав по-зле че отиват. И напраов си е признал че ако се сформира дясноцентриско правителство проектите ще тръгнат.
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз искам Оланд най-накря да бъде мъж и да си подаде оставката. Хайде Дол *** кажи на Оланд да си подаед оставката!
33
1
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
Явно Жозеф Дол е този, който казва какво трябва да стане. До вчера бат,Бойко канеше Патриотичния фронт да участва с министри в правителството, а днес се разбра, че е "недопустим партньор".
32
11
 
9
 
! Отговори
Някой преди 9 години
До момента Радан Кънев се изявява като :1.Безотговорен 2.Неспособен да оцени момента и шанса, който му се дава Ако успее да преодолее тия два основни негатива в себе си , смятам, че го очаква доста добро бъдеще в политическата сфера.
31
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да няма драма,вашата е наред каквото и да правите папкането ви е осигурено,тъпия и гладен Българин ще плаща за всичко малко тъпотията му е в повече но той поне сметка не търси никому затова го бичат от всякаде.И дори вече му е хубаво!Така че давайте крадете лъжете ,има кой да плаща!
30
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно ще излезе вярно това , че новите ни политици ( разбирай ГЕРБ , реформаторите и ДПС ) се стараят да отложат съставянето на правителство, за да се замият следите на тези, които са били на хранилка на КТБ. И това се осъществява с неминуемата подкрепа на ЕНП. Е докога ще ги търпим. Народът да излезе на протест за незабавно съставяне на коалиционно правителство в името на страната ни Стига, толкова геноцид от политиците. Да запазим страната и държавата си.
29
5
 
10
 
! Отговори
Op преди 9 години
Рамадане, Рамадане, Куневица те яха като товарно муле, а ти с тая хидроцефална тиква даже и не загряваш къде си.
28
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** няма драма разбира се ,преди време казах че накрая ще трябва да управлява ДПС в коалиция с Атака защото никой друг от българите няма да излезе да гласува ,тогава сеирът ще е неописуем и дано ви падне сЪрце на мЕсто от добре свършената работа ...долни тутурутки а Бойко си е Бойко направи се на мъж и герой ,дойде някой шеф и той като една евтина тралалайка се обърне на 360 градуса,*** на него какво му,на нас дупе да ни е яко
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако лидера на ЕНП Жозеф Дол не знае, че като си платя тока се разделям с 2/3 от заплатата си, моля предайте му.
26
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-голям ръб от Радан Кънев няма!
25
3
 
5
 
! Отговори
сас преди 9 години
До АнонименТака ли бе, каскет, затова ли всичко в момента зависи от тях? Как мислиш, ако имаш с какво, разбира се?
24
1
 
1
 
! Отговори
сас преди 9 години
До Ели 23: Ами така е при демокрацията и демократите, другарко, виж при болшевиките няма шест-пет, нали!
23
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
какво друго да каже. чака какво ще му спусне костов
22
1
 
4
 
! Отговори
Литературен стил преди 9 години
"Ако подпишем с Реформаторския блок коалиция внасям това, ако не подпишем, ще внеса само на ГЕРБ. Ако искат правителство, да подкрепят и други, посочи Борисов.
21
7
 
13
 
! Отговори
Ели преди 9 години
"РБ няма да заседава спешно" - мисля, че не е и нужно. От това, което сте едва ли ще се получи нещо стабилно. Този блок е "орел, рак и щука". Със сигурност и в следващ парламент няма да влезете - като ви видяха хората колко сте единни.
20
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До BgНаясно ли си, че Велико народно събрание се състои от 400 депутати и ако не се разберат ще ги хрантутим маса време. По въпроса за президентска република си напълно на грешен път. Даваш ли си сметка, че ако дойде един като Плевньо или като Бойко, живи сме умрели? Един президент трябва задължително да поставя националните интереси на първо място, т.е. няма ЕС, няма Америка, няма Русия, а само България. Не като този сегашния.
19
4
 
10
 
! Отговори
boris преди 9 години
Боже, колко си повярваха, събраха се в един блок толкова много партии и накрая с "дружни" усилия влязоха в парламента.По отделно сигурно щяха да вземат по процент....Вече са голямата работа... Бас държа, че на другите избори и заедно няма да минат 4% бариера.
18
12
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Раданчо, оставете ГЕРБ да се гушнат с ДПС-то. Местан обяви, че 300 дни ще подкрепя ББ, защото ще е много европейско и евроатлантическо.Пуснете ги на пързалката бе, пък ние ще ги чакаме там долу, когато се приземят.Ще ги посрещнем по подобаващ начин. Вервай!
17
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съд за мутрата Борисов!
16
26
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
РБ да спре да се занимава с *** и да го остави да си прави БОСТАНА! Видно е, че Кратуня още е оматан здраво от кърджалийското кафе и иска да е бостанджибашия!