Най-нормалният формат е ГЕРБ и РБ!

Методи Андреев: Десният избирател е гласувал за това
29
Най-нормалният формат е ГЕРБ и РБ!
Методи Андреев. Снимка: архив, БулФото

Най-нормалният формат за управление е Европейска народна партия и правителство на малцинството. Когато дясноцентристкият избирател е гласувал за ГЕРБ и Реформаторския блок, е гласувал тези две политически формации да направят коалиция", заяви депутатът от гражданската квота на ГЕРБ Методи Андреев пред Нова телевизия.

По думите му пред двете партии има две възможности - да останат почтени и принципни към избирателите или да направят нещо, което техните избиратели не са очаквали, като например коалиция с БСП, ДПС, АБВ или ПФ.

Още по темата

Според Андреев ДПС ще трябва да се съобразява с позициите на коалицията между ГЕРБ и Реформаторите, а не обратното.

Бившият шеф на Комисията по досиетата заяви, че председателят на ДПС Лютви Местан, като кандидат за депутат от СДС, е излъгал българската държава, като е декларирал, че не е сътрудничил на МВР и ДС преди 1989 година.

"Как ме виждате в коалиция с тези хора, които са участвали във Възродителния процес“, попита депутатът от ГЕРБ.

Според него председателят на ДПС много добре знае, че единственият начин да компрометира едно управление, е да го подкрепя. ДПС имаше най-скандалните практики по време не изборите, купуваха гласове на поразия, обвини депутатът.

Според Андреев, ако Реформаторите не приемат офертата на ГЕРБ, означава, че бягат от отговорност и не искат да има дясноцентристко управление.

„Ако ДПС не бъде изтласкано икономически и политически от този парламент, аз ще си подам оставката, защото това е подменен вот”, каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: методи андреевГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
позитивен преди 9 години
ГЕРБ в никакъв случай НЕ бива да се поддава на ,,добрите ,, намерения на ДПС !!! Тази противоконституционна партия ще ги излапа, сдъвче и изплюе !!! КОЙТО се доближи до нея ИЗГАРЯ!!! В ДПС бъка от агенти,доносници и чуждопоклонници !
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой го лансира този недоносен мършав *** от ВИАС. Подкупна твар селска.Поне се научи да говориш.
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде видя в този измъчен,лъган,гладени беден бъларски народ десен избирател бе ***!
20
0
 
6
 
! Отговори
do 18 преди 9 години
А защо този българин не отиде на площада и не блокира страната докато всички тези изсквания не се изпълнят( но не стил вувузели и крещене за безмислени неща ,като оставка , а за изпълнението на определени политики!) , защо този българин не спре да плаща данъци ( съвккупно) докато явните крадци в парламента не отидат в затвора. Защото Този българин за който говориш е с овча душица, и точно за това няма да се оправим, докато това не се промени.
19
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може ли един селски бек като тоя, селски даскал от Перущица, допреди 20 години без едни костюм в гардероба и един лев в джоба, да говори за дясна политика. Десните хора са хора успели, богати, но не като нашите крадци. Пълен фарс. Дясна политика от крадци. Лява политика - от още по-големи крадци.
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нормално е да прегърнете ДПС Кафето в Кърджали си казва думата
17
7
 
5
 
! Отговори
син преди 9 години
Новото правителство, както Тиквоня го е замислил, ще бъде заложник на ДПС и мафията. РБ няма място там. Трябва да му се даде първоначална подкрепа, но без министри от РБ.
16
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този *** първо да се научи да се научи да говори правилни и след това да се опитва да разсъждава. Казва се ДЕ *** СЕ, а не Де ПИ Се, казва се БЕ СЕ ***, а не Бе СИ *** и т.н. и т.н.
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Средностатистическият българин много добре знае какво иска, но проблема е, че партиите и управниците не са отражение на този средностатистически българин. Поради липсата на избор българина или не гласува или галсува за някаква партия, на принципа не за тази партия, а против друга партия.
14
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Президентът на ЕНП Жозеф Дол пусна ръка върху бедрото на Йорданка Фандъкова, докато седеше до нея на пейка при Лъвов мост. Днес новото кръгово кръстовище бе показано на европейския лидер от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и кметът на София Йорданка Фандъкова. - има снимка на 24 часа
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всички вие, които сте гласували за РБ с идеята, че няма да подкрепят борисоф сте доста палави ...
12
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-голямото зло, което направиха демократите след 1989-та, е че развалиха морала на народа в България. Вместо трудолюбие и почтеност новия морал на демократите стана господстваш - алчност, наглост,престъпност и т.н. всичко това е плод на демократите след 1989-та. Обяснимо е защо стана така. Демокрацията издигна в властта най-некадърната и крадлива част от обществото, която добре осъзнаваше собсвената си некадърност и че трябва да крадат бързо, докато са на власт и така стана и продължава и сега
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наивният напазарен Методи...
10
1
 
9
 
! Отговори
Обективен преди 9 години
Нищо нормално няма в дясната част на политическия спектър в България - нито сред избирателите с десни убеждения, нито сред политическите партии, които са всичките десни партии, вкл. и БСП, за която непрексънато ни промиват мозъците, че е ляа партия, а тя всъщност е най-дясната от всичките партии в парламента.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Средностатистическият българин не знае какво иска и това е проблема. Управниците по един или друг начин са отражение на този средностатистически българин - дали от прекия му избор, дали с продаване на глса му, дали с негласуването му - все тая. Това е математически резултат и следствие.
8
6
 
7
 
! Отговори
историк-анализатор преди 9 години
Най голямото зло на БКП-БСП-ДС , е че развали морала на народа. Няма и помен от неговото трудолюбие и почтеност. Какво искате от държавници, които са овчари и неграмотници като Тодор Живков. Той казваше -аз имам 8 милиона фокусници, на които давам по 100 лв. заплати, а те харчат по 300 лв. Прочетете и коментарите в този сайт , всеки говори за кражби и далавери , ето това е жестокото наследството на комунистите-социалисти.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прав е нормален вариант, но все пак е кабинет на малцинството!
6
2
 
12
 
! Отговори
тома неверни преди 9 години
Тия от кой нафталин ги вадят бре???Този некадърник,като го видя с карираните му ризи ми призлява.Обаче имам чувството,че осребри битуването си в комисията по досиетата-държи някой за топките
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бай мИтоди пак трепери от възбуда предвкусвайки и даушвайки една лъжичка от медеца на властта... Трепери като пубертет, който за пръв път вижда гола жена и може да му пусне. Еееех, бай мИтоди, и твойта не е лесна - *** човек, селянин по душа, келепирджия и нагаждач.
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наглеци такива! Не си спомням да имаше в бюлетината коалиция Герб-РБ, за която да сме гласували! Нещастни властолюбци такива.