ДПС не е резервна гума, а част от кормилото на властта!

Манолова: С промените в службите Борисов осигурява дълъг живот на кабинета
Обновена: 9 мар 2015 11:24 | 9 мар 2015 09:43, Камелия Цветанова
71
ДПС не е резервна гума, а част от кормилото на властта!
Снимка: Булфото, архив

ДПС са не просто резервната гума, а са част от  кормилото на това управление и формулата, която ни управлява в момента, е 4+, смята Мая Манолова от БСП.

Още по темата
Според нея не става дума за задкулисие, тъй като гласуването на 16 милиарда лева външен дълг е станало пред очите на всички и открито въпреки първоначалната заявка на депутатите от движението да са против ратификацията на договора на правителството с четири банки за заема.

Тя определи по bTV гласуването от страна на ДПС като безпроблемно, а сумата на дълга сравни с три годишни бюджета на страната.

В единствения сектор, в който Реформаторът Веселин Вучков беше заявил, че ще прави реформи, той си тръгна, коментира Манолова оставката на силовия министър.

Според нея в момента се случва пълното кадрово овладяване на службите от страна на ГЕРБ.

По този начин правителството на Бойко Борисов си осигурява дълъг и безпроблемен живот, заяви тя.

Манолова смята, че решението на премиера да определи вицепремиера Румяна Бъчварова за вътрешен министър, е доказателство за това, че тя е сред най-верните хора на Борисов.

Бъчварова в последните години се изяви като добър политик, но не всеки добър политик може да стане добър шеф на МВР. Добре е да има там човек, външен на системата, но едва ли чак толкова външен, защото по-скоро някой друг ще решава вместо нея, каза още Манолова.

Самият премиер от няколко месеца обяснява, че шефът на ДАНС Владимир Писанчев и главният секретар на МВР Светлозар Лазаров се стараят и са добри професионалисти, напомни Манолова и попита как той си е сменил за два дни мнението.

Те си тръгнаха без обяснения, а защо премиерът изведнъж реши да ги отстрани, продължи Манолова.

Назначенията тепърва във всички случаи ще са близки до ГЕРБ, прогнозира тя.

Борисов не се е променил, нещата се решават в първо лице единствено число. Той решава кой момент е подходящ и кой не е и това правителство се барикадира, продължи с критиките Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Права е майчето, ДПС не е резервна гума... ДПС то е винтила на резервната гума, през който майчето и станишката духат/надуват резервната гума и се надяват колата да тръгне... Уви, нестава само с духане - трябва и акъл
38
6
 
6
 
! Отговори
художника преди 9 години
До 25 ГОДИНИ СТИГАТ !А бе червен ***, твоите любимци отмъкнаха от България 24млрд. долара от падането на Т.Живков до сега. Що не се изкажеш по тоя въпрос? Лукановата зима България обяви фалит и спря да плаща задълженията си. Виденовата инфлация 1$ =3000лв. забрави ли? Аферата Батко и Братко, спрените фондове,аферата на В. Димитров и Р. Овч. ?С к`во ще ми излезеш на среща, а? С Цецо 6те апартамента?Що не си *** майката ти бе !!!
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Манолова е грамогласна и посредствена.Какво значи" удължават си годините".Най- важно е да добавиш живот към годините,а не да прибавяш години тежки и раздиращи към един мъчителен живот.
36
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
rezervnata prostitutka v Parlamenta
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А кой ще да е АУСПУХЪТ на властта ?
34
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мноого ми е чудно -АБЕ КАК такива като тая имат очи да се показват??абе то не бе мирен протест,то не беха ограждения и то само вика Е НЕМА ДА СИ ТРЪГНА,...сега ми отворило една устааа,остави
33
1
 
7
 
! Отговори
калтак преди 9 години
япма маре Манолава сени гиди ороспу
32
2
 
10
 
! Отговори
Резервната преди 9 години
Резервната джанта е Костинбродското Кречетало
31
7
 
4
 
! Отговори
ДОЛУ БСП преди 9 години
Нека този кабинет има дълъг живот!Не като този на Орешарски, който фалира две банки, разби здравеопазването, взе 15 млрд евро дълг и доведе до пълен колапс икономиката.
30
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ не са като БСП. Когато ГЕРБ получиха най-много гласове на по-предните избори червените нямаха търпение да се коалират основно с ДПС и косвено с Атака. А бе тая Мая много бързо забравя целувките с турците. Но има и нещо което не е за проумяване. Става въпрос за нейната половинка в момента. Обикновено възпитаниците на ВНВУ "Никола Вапцаров" - Варна са уважавани и почитани заради знанията си и добрия вкус. Тук нещо нещата не се вързват. Едно са братя Галеви, друго нещо е бившия военен министър
29
8
 
3
 
! Отговори
СВЯТ преди 9 години
ЗАДА ЖИВЕЕШ ОХОЛНО И СПОКОЙНО .ГЛАСУВАЙТЕ ЗА Д.П.С
28
5
 
9
 
! Отговори
червена пепелянка преди 9 години
Ти си резервна гума, оФцо заспала.
27
2
 
5
 
! Отговори
хъш преди 9 години
А стьига ве
26
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Евала, щом осигурява дълъг живот на кабинета, значи е направил каквото е трябвало!
25
13
 
1
 
! Отговори
До 25 години преди 9 години
Ти къде видя комунисти бре? Комунистите си отидоха 89-та. От тогава аз комунисти не съм виждал.
24
15
 
8
 
! Отговори
25 ГОДИНИ СТИГАТ ! преди 9 години
Стига сте лъгали, герберасти !От тези 16 000 000 000 само част са за стари задължения. От тях 1 000 000 000 на Орешарски и още 5 000 000 000 на Дянков и ГЕРБ !Това е истината !А, другите пари ще си ги поделите с ДПС, Паричния фронт, АБВ и Реформаторите.Вие сте по-големи крадци от комунистите !Комунистите крадяха, но даваха и на народа.Вие само крадете и управлявате скрито с ДПС, а уж се плюете.Хората не са глупави.Истината лъсна !БОСТАН - БОйко+меСТАН управляват България.Катастрофа !
23
5
 
18
 
! Отговори
До 25 ГОДИНИ СТИГАТ преди 9 години
КОЛКО ГЛУПАВ ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА НЕ РАЗБЕРЕШ КАК ОТ ТЕЗИ 16 МИЛЯРДА ЛЕВА 12 ОТИВАТ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА СТАРИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ /ТЕГЛЕНИ ПРИ ВИСОКА ЛИХВА/ А ОСТАНАЛИТЕ СА ЗА ПОКРИВАНЕ НА ДЕФИЦИТ И ТО АКО СЕ НАЛАГА САМО ОРЕШАРСКИ ИЗТЕГЛИ 1 МИЛИАРД С КОЕТО УВЕЛИЧИ ДЕФИЦИТА А ПАРИТЕ НЕ СЕ ЗНАЕ В ЧИИ ЧЕРВЕНИ ДЖОБОВЕ ПОТЪНАХА,ТАЯ ЗА ДА СИ СМЕНЯ ВСЕКИ ДЕН МАРКОВИТЕ ТОАЛЕТИ СИГУРНО И ТЯ СЕ Е ОБЛАЖИЛА ОТ СОФРАТА НА ОРЕШАКА
22
2
 
9
 
! Отговори
БРАННИК преди 9 години
ДПС ще е изгорената гума
21
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 25 ГОДИНИ СТИГАТ !Червен русофилистик долен,мръсен, гаден и подъл лъжец!
20
1
 
15
 
! Отговори
Бегом! преди 9 години
Я вместо да ръсиш простотии, айде бегом да помагате на електората си в южна България! Барабар с ДПС-то, дето се целувахте по площадите! Или забравихте кой ви избра?!