Новата кауза на БСП - да върне държавата в икономиката

Срам ме е, че работещите бедни се увеличават, обяви Драгомир Стойнев
Обновена: 1 май 2015 16:15 | 1 май 2015 16:12, Красимир Ангелов
82
Новата кауза на БСП - да върне държавата в икономиката
Снимка: БСП - Стара Загора

"Първи май е Ден на труда, в който хората трябва да се замислят дали държавата им гарантира сигурност", заяви на митинг в Стара Загора заместник-председателят на НС на БСП Драгомир Стойнев.

Бившият икономически министър посочи, че левицата тръгва с доста амбициозна икономическа платформа, която има за цел възраждането на държавните предприятия, защото само така може да се гарантира достоен труд и заплащане.

Още по темата
"Срам ме е, че в страна-членка на ЕС работещите бедни все повече се увеличават, а държавата стои пасивна, готви се за приватизация на стабилни предприятия. Нашата амбиция е десният подход, който се изчерпа на много места в Европа, да бъде премахнат и тук", каза Драгомир Стойнев и подчерта, че това е новата кауза, с която левицата се завръща и ще спечели доверието на българските граждани.

Драгомир Стойнев призова БСП да се държи като опозиция, която да сложи край на сегашното управление. Според него вътрешнопартийните битки са вследствие на външна намеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
12
 
! Отговори
тъпа работа преди 8 години
мен пък ме е срам че в България остана тази партия БСП която всъщност е БКП!
39
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
глупости само знаят да разрушават и цялата икономика е в техни ръце какво ще връщат- Ковачки, Дончев и др. изедници от Позитано за милионери
38
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нова, стара, единствената кауза на БСП винаги е била да краде народа колко може! Това и малките деца го знаят!
37
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво да очакваме, Луканов, Виденов, Станишев и накрая Орешарски-Златния век на България.Особено, ако пак се коалират с любимата партия ДПС.Проруски+Протурски партии си позволяват да говорят за демокрация, независимост и т.н.Овчаров беше прав в БТВ,от 2 400 000души сега са останали 400 000.
36
1
 
13
 
! Отговори
баба Гица преди 8 години
Снимката е от бъдещото погребение на БСП. Само тези са оцелели.
35
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стойнев, я кажи що по твое време хазната се опразни, а вчера обявиха, че вече имало 1 млрд?Я кажи какво стана с ония 250 хил безработни, дето Станишев щеше да им намери работа? Нали направихте заплатите по 1000лв, за какви работещи-бедни говориш? И пенсионерите се замогнаха по ваше време, пенсиите скочиха на 500лв!
34
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕВАЛА НА ПЕЛТЕКА НО КОЙ ОТ БСП ПРЪВ ЩЕ СИ ДАДЕ ФИРМАТА НА ДЪРЖАВАТА И КОЙ ПРЪВ ЩЕ СИ ПРЕХВЪРЛИ БАНКОВАТА СМЕТКА ОТ ШФЕЙЦАРИЯ В БЪЛГАРИЯ. припомням че всички бивши държавни претприятия ги вземаха бивши кумонисти с бонови книжки.
33
1
 
10
 
! Отговори
червени боклуци преди 8 години
нали 25 години виждаме все кадри на бкп-бсп какво правят - от едно котило са и бсп и герб и дпс, и ндсв и пръмова и първанов и неФЕСебойко
32
0
 
1
 
! Отговори
от34 преди 8 години
до този който написа минуса ,има и договорени изключение като за пикаещия във фонтани Петков.
31
5
 
1
 
! Отговори
До 30 преди 8 години
Ти да мълчиш,щот и САЩ стои зад мен и световния Куманизъм.Я се пробвай за виза за САЩ ако не си бил Мутра,Комунист,Милиционер от ДС,Мафиот,контрабандист или не си бил поне комсомолски секретар.Еми така ли не разбрахте *** овци,че играем заедно.Ако си бил противник на предишния строй ,не се пробвайте въобще за виза защото САЩ джебчиите подкрепящи *** фашисти само ще ви вземат парите и ще ви предадът на *** за терор..
30
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ейй, много сладко това държавното бе. Не се тревожете, като се нажежи положението и нрода започне да негодува от Борисов, мафията пак ще им смени позициите със Станишко. Те мафиотите затова си ги пазят и двамата да играят роля на противници, да разделят народа и да владеят. Не забелязвате ли че през последните години, независимо кой е на влвст, всички нови държавни наредби и закони са в услуга на мафията и монопола? Веки нов на теория "добър" закн крие рекет над народа в услуга на мафиата? Факт!
29
0
 
13
 
! Отговори
petar stojn4ev преди 8 години
искам да попитам кои взе раздържавените заводи ипредприятия точно вие комунистите , вашите синове ивнуци иточно вие безбожниците които забранявахте и уволнявахте ако човек отиде в храма сега сте ми седнали да ми говорите че сте загрижени за нас обикновенните хора като сте толкова загрижени защо държите изкуствено заплатите толкова низки защото бедният човек лесно се управлява вие сте едни големи лицемери ине знам вече кои може да ви повярва
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
драган стойнев , а през последната година , работещите забогатяха ли , освен че орешарски под диктовката на трима краварски сенатори , прекрати Южен поток , с друго станахте ли известни .Както дойдохте подло на власт с Костнибродската афера , и как си тръгнахте накрая , турците с които се коалирате , само и само , да сте на власт , ви го хакнаха подло отзад ,но от тях , няма какво друго да се очаква ,а при многобройните протести на Българите, не ви пукаше.
27
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мая Манолова-краварката в левия ъгъл...БЛЯХ!!!
26
0
 
13
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
държавата стои пасивна, готви се за приватизация на стабилни предприятия-------------- Дайте пример, Пелтеков?
25
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Единствената кауза на БСП-да окраде държавата до шушка!
24
0
 
23
 
! Отговори
Сиса преди 8 години
Каква амбиция може да има смешна партия като БСП. Тя ражда само провали и самата тя е абсолютен провал. След последните парламентарни избори май само на червените не им стана ясно, че повече няма да ги видят власт. Свърши се.
23
3
 
11
 
! Отговори
антиЕС преди 8 години
Цялата политическа пасмина да потъне в забрава.
22
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се чете "Да върне държавата на мафията"
21
0
 
9
 
! Отговори
Китаецо преди 8 години
Много хитри тези вашите червени фашисти и се опитват да ни копират май?Ама Китаецо не иска да бачка само за лъжица гарнитура от ориз на ден и да продава всичко за 1 лев,Китаец иска и кебапче ,ако и да е от социалисти милионери от БСП.