Новата кауза на БСП - да върне държавата в икономиката

Срам ме е, че работещите бедни се увеличават, обяви Драгомир Стойнев
Обновена: 1 май 2015 16:15 | 1 май 2015 16:12, Красимир Ангелов
82
Новата кауза на БСП - да върне държавата в икономиката
Снимка: БСП - Стара Загора

"Първи май е Ден на труда, в който хората трябва да се замислят дали държавата им гарантира сигурност", заяви на митинг в Стара Загора заместник-председателят на НС на БСП Драгомир Стойнев.

Бившият икономически министър посочи, че левицата тръгва с доста амбициозна икономическа платформа, която има за цел възраждането на държавните предприятия, защото само така може да се гарантира достоен труд и заплащане.

Още по темата
"Срам ме е, че в страна-членка на ЕС работещите бедни все повече се увеличават, а държавата стои пасивна, готви се за приватизация на стабилни предприятия. Нашата амбиция е десният подход, който се изчерпа на много места в Европа, да бъде премахнат и тук", каза Драгомир Стойнев и подчерта, че това е новата кауза, с която левицата се завръща и ще спечели доверието на българските граждани.

Драгомир Стойнев призова БСП да се държи като опозиция, която да сложи край на сегашното управление. Според него вътрешнопартийните битки са вследствие на външна намеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
16
 
! Отговори
КОСТИНБРОДУЕЙ преди 8 години
Първо върнете откраднатото на държавата и не се правете наЧУЖДИ инвеститори,пък после ще видим,мама ви крадци!
19
1
 
26
 
! Отговори
обективен преди 8 години
Поредната демагогия ,поредната кауза,поредния провал !!Вече никои не вярва на "другарите" .
18
1
 
17
 
! Отговори
празнуващ преди 8 години
Искат да върнат икономиката на БСП
17
2
 
18
 
! Отговори
ХАХАХАХА преди 8 години
СНИМКАТА КЪРТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4-МАТА НА ПРЕДЕН ПЛАН ОТ ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО НА БСП- СТ.ЗАГОРА И ЗАД ТЯХ 5-*** ПЕНСИНЕРА АХАХАХА. ЕТО ТЕЗИ ПРАЗНУВАХА С БСП В 120-ХИЛЯДНИЯ ГРАД. ТОЧНО 9 ЧОВЕКА ИМАТ ЕЛЕКТОРАТ В ГРАДА НА ЛИПИТЕ! АХАХАХА
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кокото повече държавата се меси в икономиката, толкова повече икономиката отслабва и придобива олигархично-мафиотски вид
15
2
 
17
 
! Отговори
Наглост и Простата! преди 8 години
Ей, стига вече сте лъгали бе микари... Майка ви да ...аха... Бог ще ви накаже за престъпленията....
14
1
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
До Тъжен социалистЧервената върхушка от милиардери събрала 300 пенсии с 100 евра месечно! Ахахаха ако не бе толкова трагично- би било комично! Призовавам Миков,Стойнев,Манолова,Корнелия Нинова ако искате да запазите поне малко достойнството си разформировайте червената умираща клика,а не след месеци да останете само вие електората й. БСП умря,БСП е в небитието. Уверих се днес като видях жалкото шествие. Няколко стотин възрастни дегенерата и 40-мата човека отпред от ИБ на БСП - лапачи.
13
1
 
9
 
! Отговори
няма такава държава преди 8 години
Не държавата в икономиката бре, а Икономиката в държавата върнете!
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кога ядохте кИфтета не ривахте ,сега рИвете държавата да се намеси -да плати масрафа/и да поеме загубите/Мда червените друго не знаят ,един нали искаше танковете да е намесят .Как обичат червените *** да доят ''държавата '',не е истина .Държавата да се намеси само в един случай -когато МВР отиде в покоите на всички политици след 1989г. и им конфискува имущество,което не отговаря на депутатските заплати.
11
1
 
15
 
! Отговори
теа ппък и те.. преди 8 години
Тея пак не са добре. По-добре върнете икономиката в държавата, а не в офшорки!
10
1
 
12
 
! Отговори
Тъжен социалист преди 8 години
Защо днес бяхме само около 300-400 човека на шествието на нашата партия БСП?Имаше време когато на този ден празника на труда събирахме над 30 хиляди празнуващи. Не става дума преди 25-30 години,а преди 4-5 години. Явно наистина нашата партия си заминава с естествената смърт на електората ни. Мисля че последните прогнози че имаме рейтинг около 10% са малко преувеличени. След като в 2-милионна София събираме 400 души ...тъжно е,плаче ми се,потресен съм! Напускам и аз столетницата,просто тя загива
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
о разпродадоха си всички предприятия начервяени мутрокомунокапоталисти /и псоледните не разбират много от икономика /не могат да ги упарвляват ,фалираха повечето ,сега искат дъражвата да се върне в етзи предприятия -т.е държавата да ПОЕМЕ загубите .Много умно бе дрОгарЕ -опъвате пИчалбатЪ ,а после опирате до държавата /да понесе загубите/държавата как хубаво се намеси в КТб -частна банка ,пък държават плати разходите от карденето
8
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тея няма ли да разберат, че ако искат да спасят държавата трябва да се застрелят??
7
1
 
17
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Бесепето,начело с десетината си хард...***,били по 5-6 пъти депутати всеки,много мисли за...народа.Обадете се на Янаки Стоилофф,да ви светне,кога народът ще живне;сигурно ще е в третото хилядолетие,но ще сте доволни от неговата напоителна празнословна...дрънканица.
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
каузата ви е да върнете дпс и русия в България, ***!
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лъже комунягата! Лично съм го виждал в Белчин как се пружи в охолство и лукс!
4
2
 
21
 
! Отговори
Нещастници преди 8 години
Нещастни червени фашисти играят театър........."Срам ме е, че в страна-членка на ЕС работещите бедни все повече се увеличават, а държавата стои зад гърба на назначените милионери от БСП-ДС"-така звучи по добре.
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Нашата амбиция е десният подход, който се изчерпа на много места в Европа, да бъде премахнат и тук"............Защо имам чувството, че тези си нямат понятие какво е десен какво е ляв преход, защо едни страни са богати, пък други постоянно бедни, откъде всъщност идва благосъстоянието на един народ.Тези неща не се учат от теория на марксизъм-ленинизма, нито в трудовете на Тодор Живков.
2
0
 
22
 
! Отговори
БСП - ние сме тези преди 8 години
Тези, които фалираха икономиката на страната в началото на 90-те, тези които си назначиха опозицията, тези които създадоха мутрите и групировките, тези които спускаха директори с парашути на държавни заводи, които впоследствие източиха и разграбиха. Същите тези, които разрушиха армията - първо "протестираха" срещу НАТО, после се продадоха на американците. Тези, които докараха режим на тока през 1993-та, криза със зърното и горивата.
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баси наглите лъжци и престъпници. Срам нямате ли?!