Успокоение от Калфин: Няма да има "оскубан" полицай!

Полицаите и техните придобивки не са застрашени
13 ное 2015 12:54,
19
Успокоение от Калфин: Няма да има "оскубан" полицай!
Снимка: Булфото, ахрив

Социалният министър Ивайло Калфин успокои, че полицаите и техните социални придобивки не са застрашени.

Няма да има "оскубан" полицай, обяви той в кулоарите на парламента. Преди дни Калфин показа, че между него и финансовият министър Владислав Горанов има разногласия по темата за правата на полицаите.

Още по темата

И днес вицепремиерът призна, че подходът към полицаите не е бил добър. Той изрази надежда, че ситуацията ще се успокои. Калфин разказа, че разговарял с полицаи и те го уверили, че самите служители на МВР искат реформа в сектора.

Той обясни обаче, че проблемът с отпуските оставал. Причината е, че често служителите на реда не смогвали да си вземат дължимия годишен отпуск от 30 дни. 

Вицепремиерът коментира и скока на винетките. Той успокои, че това не означава, че в държавата няма пари. Давало се знак, че кабинетът иска хубави пътища.

"От 8 години не е  пипана цената", каза Калфин. Той обясни и че хазната в голяма степен субсидирала поддръжката на пътищата.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Асеновец преди 8 години
Оскубан полицай не знам, но трябва да има осъден управник. Като се почне от Тиквата, моне се през Първанов , Калфин, Костов, Доган и т.н.
14
1
 
2
 
! Отговори
калфа преди 8 години
ще има само оскубани бъдещи пенсионери трета категория
13
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 12Компенсации са - за ограничените права, за вредната среда на работа, за стрес.------------какви права са ви ограничени? Каква вредна среда и стрес? Лежането в патрулките ли имаш предвид? Ти видял ли си полицай да пие вода изпотен?
12
0
 
1
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Дори ще могат да продължат да заработват допълнително с комисиони от джебчии, телефонни измамници и малко пътен рекет.
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И Калфин продължава да си говори за ПРИВИЛЕГИИ. Компенсации са - за ограничените права, за вредната среда на работа, за стрес. Полицаите ни не са по-лоши от останалите българи. Жалко е, че и те са развратени от политиците. Направо ги стимулират да не работят. Прочетете пак интервюто на Бъчварова пред Нова тв. За това престъпността ще расте и няма да има разкрити престъпници. Простият данъкоплатец няма право на защита. Цинично е, грозно е. И недалновидно. Но на нас ни харесва, очевидно.
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАЛФА..НАРОДА НЕ ЩЕ ДА ИЗДЪРЖА ТОЛКОВА
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Калфин, като не можеш да правиш реформи подавай оставка заедно с рефортматорите.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
NE VIARVAM NA KOMUNISTA KALFIN.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
koga 6te izleze naroda i 6te pomete tez upravnici i 6te mahne naj-nakraq vsi4ki privilegii
6
1
 
1
 
! Отговори
Бай Миле преди 8 години
Калфо, я стига лъда хората! Държавата субсидира единствено партиите! Пътищата са по европейски програми! Ала нали на тия от МВР-то трябва да им запълните скромното/най-богато/ бюджетче и от къде да вземете другаде освен от винетки, данъци, такси...лошото, е че посегнахте и на инвалидите!!! Не ви ли е срам?! Реформи трябват Калфа, реформи с рязане и други пособи. Не може да режеш другите сектори за сметка на един, както и да товариш народа двойно! ! !
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАСТРАШЕНИ, А ПРЕМАХНАТИ!!!!! ДО КОГА НИЕ НАРОДА ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЗА ТЕЗИ ХРАНТУТНИЦИ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ Е КРИЗА НАВСЯКЪДЕ, А НА ТЯХ НЯМА ДА ИМ МАХАТЕ ПРИВИЛЕГИИТЕ ОТ ЖИВКОВО ВРЕМЕ?! ОСТАВКАААААААААААААА
4
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Перфектен човек браво Калфин
3
2
 
1
 
! Отговори
иво до 3 преди 8 години
що корумпираш куките и после ревеш е ? Нали си мъж плати си акта и толкоз... ем тай ем тай .. не става така ! Аз що съм си плащал актовете като съм виновен а ти си тарикат и ся ревеш кат *** за ***? Ем хората са си с правото а такива като теб ще страдат щото сте наказани по рождение !
2
6
 
0
 
! Отговори
иво преди 8 години
Ае урунгел защо си мислиш,че една кука не иска си вземе отпуската? за да спиш по добре ли? На граничарите 5 месеца им бяха забранени отпуските и ся ке ревеш, че имат много ами много ще са щот сте прости ! Кажи как полицай като е в отпуска никви пари не взема и хората ви съдят и сега народа ще плати ! Уж платена отпуска ама накрая е неплатена ... Кажи как ако някой е болен накрая ще има ви дава пари, че е на работа ама пак народа ще плаща..
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не може да оскубеш тия които са свикнали да скубят шофьорите !