Лидерът на ДПС в Кърджали подаде оставка

Бахри Юмер не одобрява отстраняването на Лютви Местан
26 дек 2015 20:19,
136
Лидерът на ДПС в Кърджали подаде оставка
Снимка: Архив Булфото

Лидерът на ДПС в Кърдажали Бахри Юмер обяви, че напуска поста на областен председател на партията. Мотивите му са несъгласие с водената в момента политика на Движението, съобщи БНР.

Още по темата

Юмер уточни, че той е един от учредителите му и винаги е следвал политиката му. Сега обаче не одобрява начина, по който лидерът Лютви Местан е бил отстранен.

През последните два дни Бахри Юмер беше неотлъчно до Местан при обиколката му в района на Кърджали.

Припомняме, че по-рано днес стана ясно, че Шабанали Мехмед, Айдоан Али и Хюсеин Хафъзов напускат групата на ДПС в парламента. Заедно с доскорошния си лидер Лютви Местан те ще бъдат независими депутати.

Лютви Местан не даде категоричен отговор на въпроса дали предстои да направи нова партия. Той обаче показа, че тази мисъл не му е чужда и обясни, че дали ще създаде своя формация или не, зависи от дебата, който започва с избирателите си.

Бившият лидер на ДПС призна, че е потърсил подслон в турското посолство, след като се заговори, че вероятно ще бъде свален от поста. Той заяви, че е осигурявал сигурността си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 8 години
Доган е българин и го доказа , а Местан в Турция! Патриот и предател!
82
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 8 години
Протежето - напуска!
81
1
 
0
 
! Отговори
Обидените преди 8 години
Колко пъти са ни обиждали? Колко пъти са ни галили по кофите? Колко пъти са ни карали да целиваме иисуса крисмиса *** пак не сме се отказале ни от кола, ни шест дена даже не сме скланяли ни фес *** на.. само кат се наложи!
80
3
 
5
 
! Отговори
Joro преди 8 години
Още един турски шпионин
79
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
стига глупости-турски агенти,руски агенти - не знам кви агентилвсичко е толкова елементарно- Местан спря да отчита процента за сараите,а прибираше само за себе си и му намериха цаката.А, че декларацията прочетена от Местан за сваления руски самолет е пълен гаф и само доказва какво представлява ДПС няма две мнения
78
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Местан,като турски агент иска и работи за интересите на Турция и против България!
77
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция активно се включи във вътрешните работи на България! Видно,че започна възхвалата на Османската империя ,като началото на възраждането й! Жалко,че тези нейни привърженици забравят,че Османската империя унищожи една от най-напредналите държави в света България и я върна стотици години назад! А българската аристокрация и интелигенция бе напълно унищожена ,а земите им бяха подарени на турските поробители!
76
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лютви Местан е прав, Ахмед Доган вече е пенсионер - да си гледа работата
75
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Юмер твърди: Разочарован съм, гневен съм от онова, което направиха с Лютви Местан. Не може така да се забиват ножове в гърба, не може да си седиш в сарая и да режеш глави"kakto vidis, Jumer efendi kogato sofiiskia Pasa napise fermana, ne glavi ami i poyuri ste padata.hem mu spretnahte atentat4eto s pistata-em glavi rejelia se fakidjemkate a analginite i si vprsate mujka maioneza na slivicite
74
4
 
1
 
! Отговори
Turkish Power преди 8 години
..Ne narod..a mursha!!!
73
1
 
14
 
! Отговори
11111111111111111111 преди 8 години
Vinetki ste mi slagat po patistata s dupki v region Rhodopi?! Ai siktir!:-):-):-):-):-):-):-)Tova i prez turskoto robstvo ne e bilo!:-):-):-):-):-):-):-)
72
9
 
3
 
! Отговори
Turkish Power преди 8 години
..Boris..bulgaroubietca...otnel jivota na hilyadi dostoyni bulgari...nalaga chujda vyara...i zalichava chast ot pismennostta! Neka bulgarite pomnyat istoriyata si...nie si imame Bog Tangra..Peruna...Isus e nalojen..s kruv..i ptedatelstvo!
71
5
 
5
 
! Отговори
Turkish Power преди 8 години
..Blagodarenie na milostivostta i madrostta na Sultanite...bulgarite i drugi narodi sa zapazili ezika..vyarata si..kulturata..obichai..tradiciite si! Vijte kakvo izvurchiha poklonnicite na Isus...Latinska Amerika zagubiha identichnostta si..ezika..vyarata..kulturni ustoi! Blagodarete na 500 :robstvo:!!
70
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва да знаем, че България и била част от една огромна държава. Още 52 съвременни страни са били в рамките на Османската империя. Всички те днес са суверенни съвременни държави. Били са част от нея между 400 и 600 години и са запазили своята вяра, бит, традиции. В рамките на Османската империя няма асимилиран народ. Не е имало народ, който да е попаднал в империята и да е изчезнал заради нея.
69
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато се приема християнството, са избити над 100 хиляди българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката. По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език. И така всички започват да говорят на славянски
68
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Швейцария има четири официални езика немският е майчин език на 63,7% от населението, най-вече в северните и централни части, френският на 20,4% на запад, италианският на 6,5% на юг и ретороманският на 0,5% в югоизточния кантон Граубюнден. 9% от населението има друг майчин език.
67
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ахмед Доган ако не предаде Дело Възродителен Процес в Европейския Съд сам да лежи в ЗАТВОРА заради ГЕНОЦИДА
66
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Белгия се говорят два основни езика нидерландски (често наричан и фламандски) във Фландрия на север и френски във Валония на юг. В източните райони има официално признато малцинство, говорещо немски език, а столицата Столичен регион Брюксел официално е двуезична. Това езиково разнообразие, което често води до политически конфликти, е оставило своя отпечатък в сложните институции и политическа история на Белгия.
65
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако бяхме истинска държава, тия елементи щяха да лежат по лагерите. Щяха да ги заключат и да изхвълят ключа. Дано Руснаците да затрият тая долна държава. Американците ако ги изритат от НАТО както се говори направо ще им се стъжни.
64
12
 
8
 
! Отговори
25 години преди 8 години
Не ни занимавайте с МАНИПУЛАЦИЯТА ДПС а решете в този проклет Парламент най-сетне кога Дело Възродителен Процес ще влезе в СЪДА в Хага