Към ловците на петолъчки: Не сте ли като Хитлер?

Депутатът от "Атака" Илиян Тодоров откровено пред Dnes.bg
9 мар 2016 11:07,
192
Към ловците на петолъчки: Не сте ли като Хитлер?
Снимка: архив, Булфото

Тези, които искат комунизмът да се преследва със затвор, не действат по-различно от националсоциалиста Хитлер, обяви депутатът от "Атака" Илиян Тодоров, който изпрати позицията си до Dnes.bg, провокиран от информацията, че Мартин Димитров и Петър Славов от РБ и Методи Андреев от ГЕРБ са внесли промяна в НК, с която предвиждат затвор и глоба за тези, които проповядват комунизъм и национализъм. 

Както Dnes.bg писа тримата смятат, че това са антидемократични идеологии, които трябва да бъдат санкционирани със същата тежест както фашизма. Те са сред инициаторите и на промени в друг закон - този, който обявява комунистическия режим за престъпен.

Още по темата

В него Димитров, Славов и Андреев искат да се наказват всички, които не отстраняват комунистически символи от обществени места, за които носят отговорност. 

"Имам един приятел с татуировка "сърп и чук" на лявото рамо. На него ръката ли ще му отрежете, или ще го глобявате по няколко пъти всеки ден? Защо пък не и доживотен затвор!", пита Илиян Тодоров.

Той нарича Димитров и Славов "реформатори-демократи", а Андреев "един, който говори на диалект". 

"Ще горим ли книгите на Маркс и Енгелс, бре Митоди, по подобие на Третия Райх през май 1933г.? Ще можете да танцувате хванати за ръце около огъня в състояние на амок, транс и полова възбуда. А ако изпитате каквато и да било немощ или слабост, ще имате възможност да увеличите градусите чрез трудовете на Зигмунд Фройд", пита депутатът от "Атака". В същото време националистът припомня, че тримата искат и наказания за фашизма. 

"А дали пък не става дума за шизофрения? Ще горим ли книги или не?", пита още депутатът. 

Той припомня, че те предлагат затвор и глоба за всеки, който проповядва антидемократични идеологии.

"Значи Митоди, Петър и Мартин ще трябва да бъдат глобявани всеки ден, защото какво по-недемократично от това да определяш кой каква татуировка да си направи", смята Тодоров и допълва: И едно кратко предложение към тримцата - затвор и глоба за всеки, който не се подстригва като лидера на Северна Корея - Ким Чен Ун!". 

Илиян Тодоров нарича предложенията "безумие" и дава пример с "люлката" на световната демокрация - САЩ.

"Комунистическата партия Communist Party USA (CPUSA) е създадена в щатите през далечната 1919 г., изповядваща и до ден днешен идеологията на комунизма, научния социализъм и марксист-ленинизма. Днес през 2015 г. в САЩ никой не преследва наказателно членовете, активистите или поддръжниците на своята комунистическа партия. Никой в САЩ не вкарва в затвора или не глобява хората изповядващи или парадиращи с комунистическите си убеждения!", пише Тодоров и дава примери и с държавите от ЕС.

"През 2012 г. във френската комунистическа партия "PCF" членуват 138 000 души. Никой не ги глобява или поставя зад решетките!". Същото било и в Германия.

Илиян Тодоров прави още едно предложение. "Смятам че е по-уместно зад решетките да попаднат тези "демократи", които ограбиха в своя полза построеното от комунистите, а не обратното! Всъщност, каква висша форма на неблагодарност? Днес демократите са милионери благодарение именно на комунистите, които сега искат да преследват." 

Националистът пита задочно тримата дали той и колегите му от "Атака" са комунисти, след като искат всички природни и подземни богатства да се върнат в ръцете на народа.  

"Ще бъдем ли вкарани в затвора, ще бъдем ли глобявани по обвинение, че нарушаваме фалшивите ви принципи за пазарна икономика? Разбира се, че ДА! Все пак никой не трябва да притеснява чуждите колонизатори. Да ни "смучат до дупка" по линията на евроатлантизма", пише още депутатът и завършва: "Още много може да се изпише по темата, да се направят сравнения, да се покажат факти, но честно казано предпочитам да гледам сеира на героите на Доньо Донев - "Тримата глупаци"! Сега го пускам!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименТова го обясни на жените на партийците с палтата от сибирски лисици.Целта на комунизма е да бъде нова, радикализираща религия, използвана да разрушава държави от вътре.
75
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
явно никой от вас не знае какви са били целите на комунизма, а те са да има само средна класа,да няма бедни и богати , явно още сте ученици и не сте добрев запознати с историята
74
5
 
22
 
! Отговори
БОКО преди 8 години
Аз искам всички седесари които скачаха като маймуни,да ходят на училище,та да се ограмотят малко тъй като и тези тримата *** бяха дори ръководители на СДС,а на всички е ясно ,че скачастете маймуни нанесаха най-много злина на България
73
15
 
7
 
! Отговори
позитано 20 преди 8 години
До анонимен 107 Баси разрухата.От коли не можиш да паркираш, големити вериги и моловете пращът от стока. народа пълни количките със стока все едно не е виждал 45 г. храна,. Невиждано строителство , преобразени градове ,300 000 хил. българи по празниците в чужбина , .Вярна е че има и многа крайно бедни.Но в нормалните държави е така. На всекимо според способностите.Не е редно да вземеш от способния и да дадеш на мързеливия , както беше при соца.Така е честно и държавата върви напред макар и ба
72
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аиде стига сте трили тия комента ри бе сме,,шници такива, за какво ги слагате тогава ,пускайте си новините без коментари,платени продажници такива
71
6
 
13
 
! Отговори
Червен ПиПеро преди 8 години
До Един българинЕ да де, ама при комунистите не живеехме в мизерия. А сега - мизерия, щото комунистите станали капиталисти, демек - вече не са комунисти, нале? А като си беха комунисти, немаше мизерия, имаше безплатни болници, училища, университети, спорт, почивки, пенсии, болнични, ток по 2 стотинки, парно по 8 лв. на месец, вода без пари, месо истинско по 4-5 лева, сирене по 2.60, ракия по 4.20, уиски по 7-8 лв. Даже хаванските пури "Монте Кристо" беха по 4 лева!Айде сравнявайте със сега
70
16
 
6
 
! Отговори
позитано 20 преди 8 години
Абсолютна правилно е предложението на "тримата ***". Между фашизма и комунизма няма никаква разлика. И двете идеологии са човеконенавистнически и целят неговото смазване и унижение.Да смажеш желанието на хората към прогрес , към това да проевят дарба/ ако имат такава/, да допренесат за развитието на човечеството , да живеят по добре.Затова забраника фашистките партии и техните символи.Същото да стане и с комунистическите символи и подстрекателите да бъдат преследвани от закона.Бой по чугунит
69
4
 
17
 
! Отговори
Червен ПиПеро преди 8 години
Бе що ви не *** гайката, а? Що не идете да свалите петолъчките от американското знаме на ул. Козяк, а? Мааавидееа проста, неграмотна, селскаааа...! Нека се пробват с пос раните седесарски *** да идат да свалят комунистическата символика в Америка, или в Германия да забранят в университетите да се изучава "Капиталът" на Маркс! Т ъп, по-тъ п, седесар-тъ панар! Щото решиха сичките проблеми на България, та остана комунизма да ни пречи!!!
68
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
добре че все комунизъмът ви е виновен , вече 26 г сте уж демократи , само е аз за тия 26г видях само разрухата на България и един беден и изтрадал народ , 26год не можете да съборите , окрадете и унищожите което е строено по комунизма , това е простата истиона
67
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и сега какво правим , 80 процента от народа влиза в затвора , другите 20 са роми а те данъци не плащат , държавата фалирва веднага
66
3
 
18
 
! Отговори
Мнение преди 8 години
Методи Андреев (този го забравих от коя партия е - май сега е от ГЕРБ) и останалите от РБ в случая не са прави - не може да налагаш забрани в името на демокрацията. Основен принцип на демокрацията е равенството на всички граждани пред закона,също и да можеш и свободно да изразяваш мнение. Това, че на някой му харесва петолъчка за мен не е проблем. По-големият проблем е, че хора, които до вчера са се кълняли в петолъчката, сега станаха големите демократи и големи капиталисти...
65
1
 
13
 
! Отговори
Freeman преди 8 години
Какво ви става бе хора? Добре ли сте?!? Седим тук и се обиждаме на комунисти и фашисти, на русофили и русофоби?!?! НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ! ВСИЧКИ! РОДЕНИ СВОБОДНИ! Нека не позволим на тези, които искат точно това от нас - разделяй и владей! Нека се обединим за общо благо и добро, без значение кой обича руснаци, американци, кой комунист, кой националист.
64
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Силна България, силна Турция, стабилен НАТО - гаранция за дерусизирането на региона!
63
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен Сидеров и Атака са политически трупове. Със сигурност може да се каже, че Атака няма да влезе в следващия парламент.
62
5
 
20
 
! Отговори
sis преди 8 години
Едни комплексирани малки човечета, които никой с нищо добро няма да запомни, се чудят само какви глупости да сътворят. Тия дребни души тръгнали да забраняват комунизма, а не виждат че живеят в точно комунистически строй, даже с култ към личността. Чудя се колко години затвор ще сложат те на личността?
61
3
 
5
 
! Отговори
пешо преди 8 години
съгласен съм с човека по принцип, но в случая се получава малко лицемерен парадокс. тоя хем е националист, тоест иска тук да стане национализъм преди демокрация и свобода, хем роптае, че някой иска да използва националистически методи пред демократичните. значи национализъм, ама само когато ни изнася на нас, в противен случай да е демокрация, така ли?? айде ориентирай се какви по-точно ценности защитаваш.
60
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Виждал съм петолъчки на такива невероятни места по центъра - че им пожелавам успех в свалянето :) Те така и така не се набиват на очи, ще ги зарежат така или иначе...
59
4
 
22
 
! Отговори
Демонократ преди 8 години
Демократични ценности: ликвидиране на промишлеността, селското стопанство и армията, подриване на образованието и здравеопазването, подаряване на електроразпределението, природните богатства и пр. на чужденци, свръхразвитие на корупцията, бетониране на курортите, унищожаване на културни ценности, ненаказуемост на престъпниците, гей паради, мулти-култи и пр., и пр.А сте посмели да кажете нещо срещу тях!!!!
58
13
 
8
 
! Отговори
кокоspa преди 8 години
До Петолъчка в сърцетоПри др.Ким в Сев.Корея има доста голяма нужда от циментови глави-за работа в солните мини!!Покойният ми дядо е бил полковник от армията на Негово величество Борис III и след селския бунт през 1923 е спасил две такива недоразумени.я като тебе.Които ни натрапват глупавата си идеология и днес.
57
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До МучачосФашистите и комунистите са избивали невинни хора в концлагери.Техните нови последователи и символите им,трябва да се преследват от закона,както и проповедниците на радикалния ислям.Националистите обаче не са избивали невинни хора в концлагери. За теб има ли разлика между фашист и националист??? Ако няма си много объркан