Нинова: ГЕРБ ще опитат да фалшифицират изборите!

БСП ще каже на 14 август кой ще е кандидат-президентът
29 юли 2016 17:22,
53
Нинова: ГЕРБ ще опитат да фалшифицират изборите!
Снимка: БСП

БСП ще обяви в какъв формат ще участва на президентските избори и кой ще е кандидатът й на 14 август. Датата съобщи лидерката на социалистите Корнелия Нинова.

Тя обвини ГЕРБ, че винаги фалшифицират изборите и че ще опитат да го направят и сега. Нинова обаче се зарече левите да ги спрат, защото хората искат честни избори.

Още по темата

"На 9-ти август предстои среща за втори разговор с "Движение 21", а на 12-ти – втора среща с АБВ. Отиваме на преговорите с нашите номинации, те с техните, и търсим къде можем да съберем имената, за да издигнем най-подходящата кандидат-президентска двойка", обясни още Нинова в Габрово на Национално съвещание под надслов: "За задачите на БСП в Президентски избори 2016г".

Утре тя ще поведе хората си към Бузлузджа, за да отбележат заедно 125 години от създаването на социалистическото движение у нас.

Соцлидерката бе категорична, че ГЕРБ нямат кандидатура: "Те чакат нашата, за да се нагодят според нея. Каквото и да говорят, това е факт".

Нинова обаче обясни, че социалистите имат самочувствие и не могат да се нагаждат според другите партии. Тя призова и за максимална мобилизация на силите.

"Знаете пред какво сме изправени – ГЕРБ винаги фалшифицират избори. Ще опитат и сега. Ние сме хората, които ще ги спрем", каза още пред актива си Нинова.

Тя обясни, че БСП иска честен избор и ще направи всичко възможно хората да си кажат свободно волята като изберат най-подходящата двойка.

"В тази изключително сложна обстановка в света и около нас, имаме нужда от президент, който да бъде гарант за националната сигурност", каза още червената лидерка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
ицо преди 7 години
Тия пък не им ли писна от едни и същи комунистически изтъркани шмекерии,лъжи,внасяне на смут,клеветене и др подобни...На всички избори едно и също,едно и също мелят,ама то и за това и резултата отново ще е същия.
40
0
 
0
 
! Отговори
Ъ преди 7 години
АБЕ БРАТЯ КОМЕНТАТОРИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ГОРЕ ВСИЧКИ СА СИ ЕДНО-ОСТАНАЛОТО Е ЦИРК ЗА ПРЕД НАС БАЛАМИТЕ ! СЪБРАЛИ СА СИ ГЛАВИТЕ И ВСИЧКО СА СИ РЕШИЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !САМО И САМО ДА СА СИ ГОРЕ ВЪВ ВЛАСТТА !! ЦИРК БОЖЕ ЦИРК !! А НИЕ ИМА МНОГО ДА ГО ДУХАМЕ !
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАК НИНОВА ОЦЕНЯВА БОРБАТА ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЕДРИЯ, ОЛИГАРХИЧЕН БИЗНЕС В БСП.
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Курнелията се бори за топло местенце като Майчето.
37
1
 
1
 
! Отговори
Курнелия Фиаскова преди 7 години
А защо да фалшифицират изборите след като владеят общественото доверие?
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората не искат фалшив живот , фалшивите избори са дело на политиците , идеолозите и философите .
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората не искат фалшив живот , фалшивите избори са дело на политиците , идеолозите и философите .
34
2
 
3
 
! Отговори
:-) преди 7 години
Ех Нинова... Нинова. Всеки път когато подемате стария си рефрен с фалшификациите леко поразмърдвате първоначално рейтинга. Поактивирате старите кокали, вдигате изкуствено хемоглобина. Последния път даже година във властта си осигурихте макар и година на омраза и протести. И после Нинова съвсем логично понеже и децата знаят за лъжата и краката й, отивате на бунището... Все по-надолу... Не си ли взехте поука - електората който вярваше на тази пропаганда вече е само спомен.
33
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ, АБВ И БСП ПРОВАЛ ДО ДОЛУЗАЩО НЕ СЕ КАДИДАТИРА СТЕФАН СОФИЯНСКИ ЧОВЕК НА КОИТО МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА
32
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой ще да е само да не е тоз Мушморок Плевнелиев
31
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Естествено ,това няма да е им за първи път.Истината е че всички сте от едно и също котило.Комунисти,демократи деформатори всички сте от един дол дренки.
30
2
 
7
 
! Отговори
ОХРИДСКИ преди 7 години
Нинова прави заклинания ,защото и е ясно ,че ще загуби и тези президентски избори . Лъжите на БСП са оправдания за неиното безсилие и страх.Ще ги бием отново тези омразни комунисти с Божията помощ и въпреки манипулациите и очакваната намеса на Кремъл .
29
0
 
3
 
! Отговори
Сиси преди 7 години
До Поживял и видял Там беше архива на всичките им престъпления,срещу българския народ.включително и убийствата им политически затворници. Ама гадовете успяха да измъкнат 2 тона и половина валута,като 20 милиарда долара в брой.Сега са `честни`разбирате ли,ще спират фалшификации.
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Олигарсите откраднаха партията на работниците, партията която е призвана да защитава интересите на бедните, на работещите, да провежда социални политики - КОИ СА В ПЪРВИТЕ РЕДИЦИ- ОЛИГАРХ ДО ОЛИГАРХА, МИЛИОНЕР ДО МИЛИОНЕРА- КАКВО ЛИЦЕМЕРИЕ, ВИЕ ДА ЧУХТЕ ЩЕ МАХНЕМ ПЛОСКИЯ ДАНЪК КОЙТО НАПРАВИ БЕДНИТЕ ОЩЕ ПО БЕДНИ И ТЕ ИЗБЯГАХА ЗАВИНАГИ А БОГАТИТЕ ОЩЕ ПО БОГАТИ- СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В ЛОБИСТКИ ЦЕНТЪР НА МАФИЯТА. СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО- ГЕРГОВ ТИ ЗАСТАВАШ ЛИ ЗАД ТОЯ ЛОЗУНГ.
27
0
 
5
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Нещо се е объркала ! Не само ще опитат !
26
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбира се,че ще ги фалшифицират,както винаги досега.Не сме забравили как Цецо крадецо лично влачеше чувалите с бюлетини на предишните избори.Освен това си имат сигурен помагач-проф.Михаил Константинов.Ако някой се заблуждава,че изборите ще бъдат честни,да запомни по-горе написаното и после пак ще си говорим.
25
7
 
10
 
! Отговори
Кънчо преди 7 години
Ами те червените милионери изобщо няма да се опитат да ги фалшифицират.Ако не вярвате попитайте Мая.(Манолова).
24
8
 
8
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Цецо - президент! Толкова избори е манипулирал, заслужава признание. Гласувай, народе
23
13
 
13
 
! Отговори
Задоволен преди 7 години
Снощи си прекарах добре с Кърнолия Минева и ми обеща днес да не говори глупости.
22
3
 
12
 
! Отговори
кака Пена преди 7 години
До Анонимен 11 НИНОВА ЩЕ ОБЯВИ "КАРЕ ДРУГАРКИ " ЗА ИЗБОРИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТ ...