Развод ми дай: БСП няма да дели ген. Радев с АБВ

"Ябълка на раздора" станало коалиционното споразумение
Обновена: 23 авг 2016 15:10 | 23 авг 2016 15:07, Веселина Йорданова
155
Развод ми дай: БСП няма да дели ген. Радев с АБВ
Снимка: архив, БулФото

БСП прекратява преговорите за обща коалиция с АБВ за президентските избори.

Още по темата
Това обяви лидерът на социалистите Корнелия Нинова на пресконференция след днешното заседание на Изпълнителното бюро на партията.

Като причина тя посочи проекта на коалиционно споразумение, предложен от АБВ.

"Не приемаме, че сме равнопоставени партии, че кандидатът за президент е равноотдалечен", каза Нинова и допълни, че ген. Румен Радев е кандидат на БСП.

Няма да позволим да ни извиват ръцете, заяви Нинова, цитирана от БТА.

Нашето предложение беше тази коалиция да се оглавява от БСП, добави тя.

От БСП ще предложат кандидатурата на ген. Румен Радев за президент да бъде подкрепена от широк инициативен комитет и канят представителите на АБВ, ако решат, да се включат.

Тя обясни, че е говорила с ген. Радев и той е съгласен с позицията.

Нинова заяви, че няма да се превръща в Бойко Борисов, който търпи прищевките на РБ.

"Имахме огромно желание да постигнем единомислие в името на голямата цел да освободим хората от управлението на Бойко Борисов и държавата от срама Росен Плевнелиев, приехме всички провокации“, каза тя.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още по темата: БСПАБВКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
16
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 7 години
Тия ще ме уморят от смях! То беше ясно, че ще се скарате, въпроса беше само, кога! Толкова милионер-тарикати на едно място, това се получава! Айде закривайте панаира, смешници!
22
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смешници! Все повече ми пада в очите тази партия. Тъжното е, че в БГ всички партии са свързани с наследството на БКП.
21
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БСП ЗАЛЯЗВА ..... Първо кандидатурата на Радев не е на АБВ , и второ ,точно с тази кандидатура ГЕРБ ще си имат много ядове .
20
5
 
14
 
! Отговори
1 преди 7 години
Ха ха ха нищо ново под слънцето! Като я слушам тази с нейния тон на комсомолски секретар, направо се чудя кой ще ходи да гласува и за кого. Докато се делят на партийки и гледат само собственото си благополучие все ще сме на дъното. Писна миииииииииииииии
19
5
 
16
 
! Отговори
Хризантема преди 7 години
Курнелийо, срам за България е вашата мухлясала партия.
18
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами то се очакваше,че Първанов ще извива ръце. Той е в договорка с ГЕРБ , откакто се отцепи от БСП. Така,че браво на Корнелия.
17
14
 
21
 
! Отговори
Йосиф В.С. преди 7 години
Набеденият за генерал Р. Радев е продукт на нашето "ляво" политическото инженерство, ръководено от руските товарищи. Целта на руснЯка е да доразбие обърката ни държавица.
16
2
 
1
 
! Отговори
Murad преди 7 години
СРС къде е сега
15
3
 
15
 
! Отговори
срам ме е от Русия преди 7 години
Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!
14
6
 
11
 
! Отговори
ГОЦЕ преди 7 години
***, след това кото днес си казала, мислиш ли си че ..."ще се присъединим' към "инициативния така наречен комитет" за генерал Радев???? Издигаме Калфин за НАШ Кандидат и Ви каним да го подкрепите, чу ли???
13
10
 
19
 
! Отговори
СДС-рката Нинова преди 7 години
биплана на Радев да обиколи всички паметници на загиналите от комунизма - лагери, свинеферми, скали .... да поиска извинение от българия народ, като тяхно лице и тогава да ми разправя, че го прави за България! Аман от партиоти!
12
9
 
18
 
! Отговори
Румбо преди 7 години
Ха-ха,*** е много далече от класата на дъртия лисугер Гоце!Първо той им пробута ген.Радев,а сега си мислят,че те са се сетили!Накрая пак ще ги изработи и хич няма да се усетят...Да си го бяха оставили за шеф,сега щяха да са в много по-добра кондиция.Ама тяхна си работа и всъщност така е по-добре за останалите.Генерала въобще не го знам кой е,ама Роско толкова свали летвата,че кажи-речи всеки ще е по-добър от него.Може пък в това предвоенно време Радев да е по-добрия избор от всеки друг?????
11
4
 
11
 
! Отговори
Сами се копаят преди 7 години
Един път да изкарат нормален човек и не могат да го разделят. Само дребнави комунисти могат по този начин сами да подарят изборите на гардероба от Банкя. Нито е бил в БСП, нито в АБВ. А това, че те вътре в партиите си нямат готови кадри е още по-зле за тях самите. После що хората гласували за Светльо Витков или някой като него...
10
3
 
15
 
! Отговори
До Анонимен 12 преди 7 години
Ами той се е разкарал бе. От него нищо не зависи вече, а и никога не е зависело впрочем. Олигарсите в БСП са в сянка, Станишев е само пионка, като Корнелия , Миков и т.н.
9
21
 
16
 
! Отговори
Валентин преди 7 години
"да освободим ... държавата от срама Росен Плевнелиев"...това е най-доброто послание което съм чул досега. Точно и ясно - не президент, а срам
8
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Фен на РадевДругарете да не си првят илюзията, че ако спечели Радев , печели БСПРадев е същия путинопитек като Нинова и Гоце.
7
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахахаха ще се избият да трупат дивиденти на гърба на генерала :D
6
23
 
7
 
! Отговори
ъ преди 7 години
Гласувам за БЪЛГАРСКИЯ ГЕНЕРАЛ а не за *** !
5
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За бсп никога не гласувам.С мерака си винаги да са отгоре са мразени от всички.Хванах се на бас за 10 литра хубава ракия и преди малко се обадих на загубилия и той излезе мъж.След малко отивам да взема ракийката.Наздраве на всички съмишленици.
4
6
 
26
 
! Отговори
arlo преди 7 години
На г-жа Нинова може само да се съчувства, разбира се, без да забравяме полагащата й се доза неприязън. Имам предвид, че да наричаш по-умен от теб човек "срам" и в същото време да съзнаваш умственото му превъзходство, защото г-жата е кьорсурат (което е нравствена характеристика, а не интелектуална), но не е глупава, сигурно води до дълбоки вътрешни изживявания.. Катарзиси по Сергей-Станишевски...