Цачева: Кой е по-подходящ от мен? Аз съм една майка!

Не бих флиртувала със сетивата на хората, отсече тя
11 ное 2016 09:52, Петя Славова
205
Цачева: Кой е по-подходящ от мен? Аз съм една майка!
Снимка: архив, Булфото

"Грешката, за която говори Бойко Борисов, е, че не се е подвел по популизма. Грешка ли е, че е търсил най-подходящия човек? Кой от останалите ми колеги може да бъде по-добър и по-подходящ от мен?", попита кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева.

По думите ѝ резултатите на първия тур от президентските избори са такива, защото тя е била себе си и е говорила истини. "Никога не бих заложила да флиртувам със сетивата на хората", категорична беше Цачева.

Тя добави, че от ГЕРБ винаги са търсели най-подходящия човек за всеки пост, който вече има опит, "а не човека, който би се харесал най-много в едно мерене по някакъв критерий".

Още по темата

"В тази кампания аз съм била докрай толерантна. Дори бях критикувана от моя щаб защо не отвръщам на нападките. Как може да отвърнеш на нападките, в които има само личностно заяждане? Няма нищо, с което да съм изложила държавата, да съм я накърнила и тук, и извън България. Няма какво да се каже и разбирам безсилието им, освен да се хванеш за външността ми", допълни Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ заяви пред bTV, че ще остави без коментар нападките на лидера на БСП Корнелия Нинова, че Цачева била партиен кандидат и слушала Бойко Борисов и ГЕРБ, като по този начин разделяла народа, а не го обединявала.

"Този коментар – това са хора лишени от всякакво чувство за хумор, от всякаква реалност, които са тръгнали към властта", смята Цачева.

"С кого ще управлявате, госпожо Нинова? С кого? С Пламен Орешарски отново? Как ще се случи тази работа?", обърна се към нея кандидатът на ГЕРБ.

"Аз бях първа на първия тур – с оглед на чисто партийните кандидати. Радев е от Инициативен комитет, подкрепен от БСП, Трайчо Трайков, който тогава беше потенциално възможен кандидат за балотаж, е от коалиция. Красимир Каракачанов също е от коалиция. Това имаше предвид нашият лидер", каза Цецка Цачева по повод обещанието на премиера Борисов, че след загуба на първи тур правителството ще подаде оставка.

"За да управляваш, трябва да имаш подкрепата на гражданите. На първи тур се мерят резултатите на чисто партийните кандидати", настоя Цачева.

"За втория тур вече се търси подкрепа на партньорите от мнозинството в парламента. Ако нямаме такава подкрепа на втори тур, управлението не е самоцел", каза още тя. Въпреки последните социологически проучвания, които дават голяма преднина на Румен Радев на втори тур, Цачева смята, че е възможно резултатите да бъдат обърнати.

"Как ще бъдем подредени в неделя – отново нещата са в ръцете на българските граждани", посочи тя.

Във финалното си послание към българските граждани преди балотажа в неделя, Цецка Цачева заяви, че е такава, каквато я познават от 2009 г.

"Не съм първа красавица, не съм първа младост. Аз съм една майка, една жена, такава каквато сме повечето български майки и жени. Имам експертиза, имам опит, характер, не се отказвам, мога да прощавам. Мога да бъда обединител, да преследвам стъпка по стъпка интересите на хората. Винаги се раздавам, защото така разбирам работата в интерес на гражданите", допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България.....какви хора ни управляват, колко заеми се изтеглиха, колко намаляват приходите, колко хора се изнесоха трайно от България, почти никакви реал. инвестиции, 80 % са от ЕС, но до кога. Не е ли това умел ход на ББ. Ако кандидат беше кмета на Бургас нямаше ли 100% да е сигурна победата? Слъзливи драми и театри, не е това мястото им в президентска кампания. Нямаме нужда от май. съчувствие а от достойна президентска твърда ръка представляваща ни достойно пред света.
172
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати смешната комунистическа лелка. Тая е като партийна председателка на кмбинат за птицевъдство от соц времената. Кво беше завършила - кокошата академия ли? Още има да се научи да кудкудяка. Марш в курника.
171
0
 
9
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Кой е по-подходящ от мен? Аз съм една майка!---------------------От кариеризъм Кога намери време да си майка? Някой друг е отгледал и възпитавал детето ти/ децата ти?/, но ти си само родилка! Точка! пп. с двете дини под едната мишница и двете се изпускат! :)) Кощунство! ппп. всичко при Цеца е инстинктивно на биологично ниво!
170
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма по гадно нещо от ЛИЦЕМЕРИЕТО и службогоството, а тази жена ги владее. Ако се е заклела в пред баща си да не казва за дядо си, както театрално твърди, то тя, в името на кариерата е арогантна. След като пред паметта на баща си не може да удържи на обрщанието си как да й вярваме на всичко, което ни обещава
169
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ужасен кандидат. Просто ужасен. Надявам се да загуби с внушителен резултат.
168
2
 
13
 
! Отговори
сия преди 7 години
ти и за ватманка не ставаш. Ткаче отговора на твоя въпрос е всеки друг е по-подходящ от тебе!а днес разбрах че си била кандидат на ЕНП, заначи боко на секундата да мета оставка и данс да започне проучване защо ЕНП има кандидат за президент.
167
2
 
18
 
! Отговори
ала преди 7 години
Като не можахте да изплашите хората, че слънцето ще изгасне, се търсите някакво съчувствие. Нали знаете няма любов от съжаление. Вината е на безкнижния Буда, когато избраха Плевнелиев, той го чукана по главата и каза, ще ще му пази мястото. Новият президент даже и не възропта, не се обиди и си остана една мижитурка. Вчера Буда, рече че номинацията на Цачева е грешка. Тя обиди ли се? Хора без достойнство. Като си майка, стой си в къщи и си гледай децата. Избираме президент, не бавачка!
166
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЯ ГРЕШКА- НА ПРИРОДАТА И НА БОЙКО??? НЕ НИ ВЪЛНУВА ВЕЧЕ. ФИНАЛЪТ Е ЯСЕН. И ТОЙ НЕ Е ХЕПИ ЕНД ЗА ГРЕШКАТА. ЗА БОЙКО СЪЩО.
165
2
 
6
 
! Отговори
Не бих флиртувала... преди 7 години
Да, защото това не е просто флирт, а гадна лъжа... от кандидат за президент:Превъртете на минута 2:00 за да не си губите много времето и чуйте:https://vbox7/play:806f90c0Ако линка не излезе: търсете във vbox Свободна зона - Цецка Цачева.
164
3
 
24
 
! Отговори
Валерия Тончева преди 7 години
Майките винаги прощават грешките на децата си/ разбирай екипа БОРИСОВ/. С цялото ми уважение към г-жа Цачева като ерудиран човек, смятам, че за самия г-н Борисов е по-здравословно да има един принципен коректив като президент в лицето на ген.РАДЕВ.Пожелавам им националноотговорно съвместно управление на България в полза на народа ни.
163
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снощи и нещо като виц се получи, въпреки цялата скука. Не съм красавица, вика, не съм в първа младост....., Радев казва, и аз не съм в първа младост, обаче другото не коментира, а Добринка наша натокана, ако е над 40-така, и тя не била в първа, ама й лесно, щото си е арна за годинките.
162
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая обиди всички майки ,като се изкара по голяма майка от тях.Извини се на всички майки и си подай ОСТАВКАТА
161
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецка Цачева не бе достойна за председателдтващ на НС,камо ли за президент.Борисов трябваше да лансира по-силен кандидат,с който да пребори руската марионетка-Радев.Все пак,избиателите си имаме достойнство,за да правим такива компромиси със себе си,като гласуваме за неподходящ човек.
160
2
 
35
 
! Отговори
До Иванов преди 7 години
Я сега намери и си пусни интервюто на Цецка пред Коритарав през 2011г .Виж как тогава пак разказва за убития си дядо но без да плаче театрално.И снощи пет години след това ,пак бърка костите на дядоси за да ни съобщи "За първи път" нещо ,което е казвала но вече със сълзи.Е вярно ,плака само с едното око и само него бърса ,но тя е най-подготвената според теб така ,че може да лъже като каруцар и ти да ни навираш един лъжец за президент.Аз лъжкиня за президент не искам.Ти като искаш си гласувай
159
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** на Борисов от РБ! Окончателно погребаха надеждите ни!ГЕРБ=БСП= РБ= ДС-ДПС=ДС-Московски Патриоти!Затова 3млн българи са вече на Запад и нито един в Русия!За да се върнат отново прокудените ни деца!Гответе се за Майдан!
158
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИвановГраматически грешки,недоизказани ФРАЗИ.Чукнах без да искам вместо "Ф","Х".Толкова ли е страшно?
157
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цачева да рониш крокодилски сълзи за дядо си, който никога не си виждала приживе, да лъжеш, че комунистите го убили, а после да те вземат в редиците на БКП? Егати долното създание лъжливо. Тия селски номера могат и да минават някъде, ама да те избере народа за президент - няма как да стане!
156
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На всички ни е ясен Радев,който работи за руските интереси,но все пак си имаме достойнство и не понасяме,когато ни се подиграват с такъв кандиат,като Цецка Цачева,която се опитва да ни води за носа ,с евтините си "признания".Лоша постановка на театър "Сълза и смях",да ме извинят достойните му актьори.
155
7
 
2
 
! Отговори
Иванов преди 7 години
До АнонименГраматически грешки,недоизказани и неуместни хрази. Виж се как пишеш! Глуп.
154
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИвановДа,така е,но Борисов да бе избрал по-достоен от Цецка.